» »

HDD + bitlocker

HDD + bitlocker

DamijanD ::

Recimo, da gre disk tako ali drugače v maloro. Koliko težji je data recovery, če je disk zaščiten z bitlockerjem?

c23po ::

Ni panike. Disk lahko preneseš na delujoči Windows in uporabiš:

repair-bde [črka izvornega pogona]: [črka izhodnega pogona]: -rp [ključ za obnovitev] -f
Računalniki nimajo spominov.

beta1 ::

Ja. Pa upaj, da ni HDD. Ker pol pa pri 3% stekne, ker pride na bad sector. Pa zacne klikat, pol pa imas bitlocket za spomin celo zivlenje.
Huawei LTE CPE master.

DamijanD ::

No saj to me zanima ali razni recovery SW (recimo, da se ti podre particija) sploh lahko delujejo na takem disku?

blink ::

DamijanD je izjavil:

No saj to me zanima ali razni recovery SW (recimo, da se ti podre particija) sploh lahko delujejo na takem disku?

Jaz se ne bi zanasal na to, tudi ce delujejo. Avtomatiziran reden backup na dva zunanja nesifrirana diska in je problem resen. Potem ju pa izklopis in das na varno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blink ()

MIHAc27 ::

Če ključa za bitlocker nimaš, ne boš rešil nič.
Če ga pa imaš, pa bo vseeno treba še dešifrirati vseskupaj. če je disk ok, ni panike, če pa nagaja....

Legon ::

DamijanD je izjavil:

Recimo, da gre disk tako ali drugače v maloro. Koliko težji je data recovery, če je disk zaščiten z bitlockerjem?

Popolnoma nic. Vrzes disk v kanto, obnovis podatke in to je to. Ce pa govoris o resevanju podatkov iz pokvarjenega diksa, si pa ze v osnovi zjebal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bitlocker in win bsod

Oddelek: Pomoč in nasveti
261140 (478) Klemenn
»

Reševanje podatkov - data recovery - velik šmorn

Oddelek: Pomoč in nasveti
152305 (1376) Han
»