Forum » Strojna oprema » HDD + bitlocker
HDD + bitlocker

DamijanD ::
Recimo, da gre disk tako ali drugače v maloro. Koliko težji je data recovery, če je disk zaščiten z bitlockerjem?

c23po ::
Ni panike. Disk lahko preneseš na delujoči Windows in uporabiš:
repair-bde [črka izvornega pogona]: [črka izhodnega pogona]: -rp [ključ za obnovitev] -f
Računalniki nimajo spominov.

beta1 ::
Ja. Pa upaj, da ni HDD. Ker pol pa pri 3% stekne, ker pride na bad sector. Pa zacne klikat, pol pa imas bitlocket za spomin celo zivlenje.
Huawei LTE CPE master.

DamijanD ::
No saj to me zanima ali razni recovery SW (recimo, da se ti podre particija) sploh lahko delujejo na takem disku?

blink ::
No saj to me zanima ali razni recovery SW (recimo, da se ti podre particija) sploh lahko delujejo na takem disku?
Jaz se ne bi zanasal na to, tudi ce delujejo. Avtomatiziran reden backup na dva zunanja nesifrirana diska in je problem resen. Potem ju pa izklopis in das na varno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blink ()

MIHAc27 ::
Če ključa za bitlocker nimaš, ne boš rešil nič.
Če ga pa imaš, pa bo vseeno treba še dešifrirati vseskupaj. če je disk ok, ni panike, če pa nagaja....
Če ga pa imaš, pa bo vseeno treba še dešifrirati vseskupaj. če je disk ok, ni panike, če pa nagaja....

Legon ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitlocker in win bsodOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (478) | Klemenn |
» | Reševanje podatkov - data recovery - velik šmornOddelek: Pomoč in nasveti | 2305 (1376) | Han |
» | Shranjevanje podatkov - kaj kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1738 (1226) | strumf666 |
» | TrueCryptova izvorna koda ustreza prevedeniOddelek: Novice / Varnost | 12546 (9224) | Furbo |
» | Izšel TrueCrypt 6.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10754 (5528) | kitara8 |