Forum » Na cesti » Punca povzročila prometno nesrečo
Punca povzročila prometno nesrečo

Furbo ::
Vedno bodo isto rekli policaji, neprilagojena hitrost.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

streki ::
Si me spomnil. Meni se je enkrat zgodilo, da sem šel vzvratno in se jaz počil v stoječi avto za mano (je bil zamaknjen in ga nisem videl v ogledalu; bi moral pogledati vsa 3). Tudi tu bi lahko jaz marsikaj bluzil (ker navadno najebe tisti zadaj, če bi on meni priletel v rit in je bila moja beseda proti njegovi), pa nisem prasec in sem priznal krivdo.
Na koncu pa še škode ni uveljavljal, ker je šlo za eno staro kripo in par prask na odbijaču več ni pomenilo nič. Na mojem pa ni bilo poznati.
Neki podobnega se je zgodilo meni,tip iz glavne ulice rikverc vame.Ni priznal dokler ni prisla policija in videla sliko iz ženinega telefona.Gorele so mu rikverc lampe,gotof je bil

Pa še kazen je dobil.

Utk ::
Kaj če si kriv, pa nisi povsem kriv - torej recimo punco je zaneslo na drugi pas, ampak zato, ker je recimo na nepreglednem ovinku bilo nekaj olja (torej neka situacija, ki je ni mogla predvideti)? Torej povsem jasno, da je ta avto povzročil nesrečo, a ne nujno po krivdi voznika?
V prvem koraku je kriv tist, ki ga je zaneslo, ker tist v katerga je priletel 100% ni kriv. Nekdo pa mora bit. Potem pa lahko ta "krivec" dokazuje naprej kdo je v resnici kriv. Če ima čas, voljo in denar.

bm1973 ::
Kaj če si kriv, pa nisi povsem kriv - torej recimo punco je zaneslo na drugi pas, ampak zato, ker je recimo na nepreglednem ovinku bilo nekaj olja (torej neka situacija, ki je ni mogla predvideti)? Torej povsem jasno, da je ta avto povzročil nesrečo, a ne nujno po krivdi voznika?
Definitivno ni bil kriv drugi voznik...

IL_DIAVOLO ::
Krivda je jasna, mene bolj zanima vzrok. Ker moraš biti res tup, da se ne umaknes magari v jarek, ce vidis da ne bo slo mimo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

OutOfTheBox ::
tip verjame, da obstajajo samo nesreče ko imajo ljudje 5 delovnih dni reagirat na situacijo, lol.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dolgo od nesreče - cenilca - popravilaOddelek: Na cesti | 4834 (2245) | mitoess |
» | Prometna nesreča in (ne)priznavanje krivde (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 20898 (16757) | BRBR |
» | Kaj storiti ob prometni nesreči - zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22575 (15147) | ...:TOMI:... |
» | Očetova prometna nesreča (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16558 (13987) | St235 |
» | Zavarovalnica Maribor - ukraden avtoOddelek: Loža | 10819 (9533) | francek1 |