Forum » Pomoč in nasveti » CPU gor in dol
CPU gor in dol
FireSpit ::
CPU se čudno obnaša vsake toliko časa (5-15 sec) usage cpu-ja skoči gor in nazaj
Slika
Sistem je bil formatiran in se napaka ni odpravila. Opazil pa sem da se cpu poraba zviša pri filename.exe če ga pa izklopim pa se takoj vklopi sam nazaj.
Slika
Hvala že v naprej.
Slika
Sistem je bil formatiran in se napaka ni odpravila. Opazil pa sem da se cpu poraba zviša pri filename.exe če ga pa izklopim pa se takoj vklopi sam nazaj.
Slika
Hvala že v naprej.
Burn, bleed all the lives of life,
ascend to The sky.
ascend to The sky.
ERGY ::
Pomoje mas ksnega trojana, ki ti poslija pakete nekam vsake tolko, poskeniraj disk z antitrojancem ( TDS-3 + manual update)!!!
LP ERGY
LP ERGY
FireSpit ::
Hmm nemorem nič ker ko zaženem kateri koli program se mi avtomatsko ugasne isto se zgodi ko hočem odpret taskmanagerja ali msconfig.
Burn, bleed all the lives of life,
ascend to The sky.
ascend to The sky.
nicjasno ::
Nikoli se nisem slisal za proces filename.exe . To mas sigurno neko sranje gor. Probaj se z adaware pa kaksnim antivirusnim programom.
Je mozno da si dobu to stvar gor s kakim instaliranim programom?
Je mozno da si dobu to stvar gor s kakim instaliranim programom?
Caligula ::
Probaj pognat kak antivirus v safemode.
Drugace pa pejt na tole stran pa preko neta poskeniraj rac Virusscan od Trendmicro
Samo doloci scannow, ce te vprasa za kak email naslov ti ni treba nic pisat, izberi Slovenia pa oznaci cel racunalnik pa obkljukaj da tudi odstrani.
Ce mas modem se lahko med samim skeniranjem z neta odklopis in pol ko konca spet povezes.
Trendmicro najde svasta. Norton sucks! AVG, Panda in Trendmicro vsi najdejo stvari, ki jih bedni updatan Norton nikoli ne najde.
Probaj.
Drugace pa pejt na tole stran pa preko neta poskeniraj rac Virusscan od Trendmicro
Samo doloci scannow, ce te vprasa za kak email naslov ti ni treba nic pisat, izberi Slovenia pa oznaci cel racunalnik pa obkljukaj da tudi odstrani.
Ce mas modem se lahko med samim skeniranjem z neta odklopis in pol ko konca spet povezes.
Trendmicro najde svasta. Norton sucks! AVG, Panda in Trendmicro vsi najdejo stvari, ki jih bedni updatan Norton nikoli ne najde.
Probaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uspele slike (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 42880 (18003) | Longinus |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40600 (15582) | brainiac20 |
» | E: je izginil kdo bi vedel kam???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (1412) | Keyser Soze |
» | NUJNO. Je disk zanič ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1577 (1259) | perci |
» | "Izdelava" ed2k linka v PHPjuOddelek: Programiranje | 1042 (987) | matic |