Forum » Pomoč in nasveti » problem z windowsi XP
problem z windowsi XP
bodom ::
zdravo,
imam en cuden problem v windows XP. vse kar zalaufa, se mi kmalu tudi samodejmo ugasne! Ne morem niti instalacije kateregakoli programa dokoncat, ker mi prej zadeva dobesedno ugasne. in ce pogledam pod procese v winsih, mi procesor deluje na 100% vedno. in to tale program oz. proces: "svchost.exe". kaj bi to bilo?
system sem formatiral ze 3x, pa se dogaja isto al je to kak virus al nevem.
nortona ne morem pognat, ker mi ga niti istalirat ne pusti. ugasne med instalacijo. drugace winsi delajo skoz, sam procesi in programi ugasajo.
zelo bi bil vesel kakrsnekoli pomoci!
Hvala, LP!
imam en cuden problem v windows XP. vse kar zalaufa, se mi kmalu tudi samodejmo ugasne! Ne morem niti instalacije kateregakoli programa dokoncat, ker mi prej zadeva dobesedno ugasne. in ce pogledam pod procese v winsih, mi procesor deluje na 100% vedno. in to tale program oz. proces: "svchost.exe". kaj bi to bilo?
system sem formatiral ze 3x, pa se dogaja isto al je to kak virus al nevem.
nortona ne morem pognat, ker mi ga niti istalirat ne pusti. ugasne med instalacijo. drugace winsi delajo skoz, sam procesi in programi ugasajo.
zelo bi bil vesel kakrsnekoli pomoci!
Hvala, LP!
Tiger ::
msblast-a imaš zelo verjetno
poskusi downloadat in pognat tale fixer:
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe
poskusi downloadat in pognat tale fixer:
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe
MKrmec ::
Kje si pa slisal da SP1 upocasni masino kera bedarija!!! Kvečm bl stabilni winsi so nc druzga!! Računalnik rata počasnejši HAHAHHAH
MS-Blast 99%!!!
MS-Blast 99%!!!
Pa tut zato k si tak privrženec originalni izdaji winsow zato se ti to dogaja če bi daju gor popravke se ti to ne bi dogajal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mkmet al karkoli si ze: instaliral sm pa je blo pocasnejs. sploh pa boli me k** kaj si ti misls, cudak!
@Tiger: thx, zgleda da je bil ta Ms-Blast res.
@Tiger: thx, zgleda da je bil ta Ms-Blast res.
Pol mi pa povej kako si se blasterja znebil ce ne z popravkom pametnjakovič!!!!! Pa mas se umer pa s takimi besedami na forum ce noces da te bannajo!!! Če že vprašaš za nasvet in ti ga ljudje dajo potem ne bd nepoštljiv do njih!! Aja pa še neki če se ti je računalnik resnično upočasnil ti pa jest povem zakaj GNIL RAČUNALNIK!!!!!!!
para! ::
MKrmec, bodom je želel povedat, da mu SP1 upočasni sistem. Nikjer ne piše, da sploh ne uporablja popravkov.
In case u didn't get it.
LP
In case u didn't get it.
LP
Death before dishonor!
Jazz nocem se kregati ampak:
1. Napisal je da ima probleme
2. Napisal je da nima SP1 (ker mu računalnik deluje počaseje) se pravi da pomojem nima popravkov (Nobenih)
3.Če mi želiš solit pamet prvo preberi vse in potem govori!!!
OK
1. Napisal je da ima probleme
2. Napisal je da nima SP1 (ker mu računalnik deluje počaseje) se pravi da pomojem nima popravkov (Nobenih)
3.Če mi želiš solit pamet prvo preberi vse in potem govori!!!
OK
SkIDiver ::
MKrmec dej se mal u red sprav, ker nisi ravno boga za jajca zagrabu se mi zdi. Naj povem iz mojih izkušenj, da je tud men SP1 upočasnil delovanje PC-ja in stalno sem imel neke težave z njim, če sem ga namestu. Brez mi je delal perfektno. Zdej pa imam gor XP-je z SP1 included pa dela normalno brez vsakih težav! Zato ne pametuj o nečem kar si prebral, če nisi prepričan ali pa veš iz svoje roke. Pametovat je lahko, vedt in met izkušnje pa neki drugega.
Glej jest mam wise cist originalne prva izdaja in ko sm jih instaleru so delal počas z časom se winsi prilagodijo in delajo hitreje, velikokrat sem doživel tudi system crash po nastavitvi vseh popravkov ki do danes obstajajo moji winsi delajo zanesljivo racunalnik je prižgan 24/7 se mi niso krešnl že okol 5 mescov tko da bos vedu pa ne mi govort o izkušnjah!! Dost kreganja vsi verjamete kar hočete in to je to ane!!!
ma gnil si ti.
sorry sm mogu vrnit, kista ni gnila, je*enti
torej...back to topic...
kot je reku SkIDiver; prvo ti bozja jajca spusti pol pa govori. pac iz izkusenj sm povedu, mi je stekala masina in konc. imam pa samo prvo verzijo. bom pa dobu tnovo verzijo k ma SP1 inkludane pa bomo vidli.
popravk pa bi ti rabu...bom rajs tiho da ne bom kej prevc reku...kje
in ne mi solit pameti o bannanju s foruma. ohjoj, sej bi umrl brez accounta tle, jao...
pa dejmo se skulirat no, tole sinfanje edn druzga je krneki. ce bi se kregali zarad bab, ma ne zarad popravkov!
thx vsem. LP!
sorry sm mogu vrnit, kista ni gnila, je*enti
torej...back to topic...
kot je reku SkIDiver; prvo ti bozja jajca spusti pol pa govori. pac iz izkusenj sm povedu, mi je stekala masina in konc. imam pa samo prvo verzijo. bom pa dobu tnovo verzijo k ma SP1 inkludane pa bomo vidli.
popravk pa bi ti rabu...bom rajs tiho da ne bom kej prevc reku...kje
in ne mi solit pameti o bannanju s foruma. ohjoj, sej bi umrl brez accounta tle, jao...
pa dejmo se skulirat no, tole sinfanje edn druzga je krneki. ce bi se kregali zarad bab, ma ne zarad popravkov!
thx vsem. LP!
Caligula ::
Ö dejstvih ne bom govoril ampak meni se takoj rahlo upocasni vse isti moment, ko SP1 gor na comp pride. Pol pa se sproti s popravki.
Pa saj je bilo ob izdaji SP1 povedano na forumih ogromno okoli tega, da SP1 upocasnjuje compe.
Brez zmerjanja-ce on pravi, a mu upocasni mu kar verjami.
Probaj se tam v system settings pri power options izklopit, da se se racumnalnik ugasne oz resetira, ce pride do napake.
To preprecuje tiste blue screene samo se namesto njih ali comp ugasne ali pa resetira. Ni pa nujno, da se ni tvoj napajalnik malo postaral pa s prahom obdal,.. skratka preveri napajalnik.
Blaster pa itak pocne to kar ti opisujes torej ravnaj po navodilih za Blasterja.
Pa saj je bilo ob izdaji SP1 povedano na forumih ogromno okoli tega, da SP1 upocasnjuje compe.
Brez zmerjanja-ce on pravi, a mu upocasni mu kar verjami.
Probaj se tam v system settings pri power options izklopit, da se se racumnalnik ugasne oz resetira, ce pride do napake.
To preprecuje tiste blue screene samo se namesto njih ali comp ugasne ali pa resetira. Ni pa nujno, da se ni tvoj napajalnik malo postaral pa s prahom obdal,.. skratka preveri napajalnik.
Blaster pa itak pocne to kar ti opisujes torej ravnaj po navodilih za Blasterja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40527 (15509) | brainiac20 |
» | Zakaj se mi sitem ugašaOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (867) | Groovy |
» | Win xp-na namizju ni ikonOddelek: Pomoč in nasveti | 2377 (2261) | YuGo |
» | Zakaj se mi računalnik sam od sebe resetira?Oddelek: Operacijski sistemi | 1370 (1309) | JIM22 |
» | Po dnevu zatišja -- Microsoft in RPC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6828 (6828) | undefined |