Forum » Pomoč in nasveti » Ko računalnik ugasnem se ponovno prižke
Ko računalnik ugasnem se ponovno prižke

mayhem ::
Pozdravljeni..
Imam eno težavo. Imam Mini PC AMR5. Namreč težava je, ko ugasnem v windowsih se računalnik ponovno vžge, kot bi naredil restart ubistvu. To naredi tudi ko ugasnem na gumbu računalnika. Sedaj ne vem, kje težava tiči. Imam windows 11 Home.
Ali naj Formatiram vseskupaj ali je kaj v Buiosu za naštimati. Tikal pa pred tem nisem nič. To je kar en dan začelo in tako moram sedaj zmeraj iztakniti zadaj napajanje , da ga ugasnem. Lp Hvala vnaprej.
Imam eno težavo. Imam Mini PC AMR5. Namreč težava je, ko ugasnem v windowsih se računalnik ponovno vžge, kot bi naredil restart ubistvu. To naredi tudi ko ugasnem na gumbu računalnika. Sedaj ne vem, kje težava tiči. Imam windows 11 Home.
Ali naj Formatiram vseskupaj ali je kaj v Buiosu za naštimati. Tikal pa pred tem nisem nič. To je kar en dan začelo in tako moram sedaj zmeraj iztakniti zadaj napajanje , da ga ugasnem. Lp Hvala vnaprej.
Lep pozdrav.....
- spremenil: mayhem ()

ian wolf ::
Če ima mrežno kartico in je fizično (s kablom) povezana v LAN, preveri v BIOS-u "wake on LAN" funkcijo. Na starih PC-jih je to bila klasika.
Errare humanum est...

d4vid ::
Se mi dogaja na enem w10 računalniku isto, dam izklop, pa se prižge nazaj na login screen. Še enkrat ugasnem, pa ostane ugasnjen. Sumim, da se nekaj posodablja, čeprav ne izberem Izklopi in posodobi...
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

kixs ::
Morda kaj nagaja "Hitri zagon". Izklopis ga lahko v nastavitvah za energijo.
Nadzorna plošča\Vsi elementi nadzorne plošče\Možnosti porabe energije\Sistemske nastavitve
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 464375 (30056) | jedateruk |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11634 (10225) | inbox |
» | Ubuntu 12.04 Precise Pangolin (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Operacijski sistemi | 248929 (184063) | Zvezdica27 |
» | problem z Windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3382 (2483) | Dober dan |
» | Težava z miško na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3463 (3391) | Kla_Man |