» »

Kje v Sloveniji bi živeli?

Kje v Sloveniji bi živeli?

enemon ::

Ker tema o tem, kje na svetu bi živeli, že obstaja, dajmo še malo o tem, kje v Sloveniji bi živeli in zakaj?

Meni so všeč slovenska gričevja na vzhodu države, Goričko, Slovenske gorice, Haloze, mogoče Kozjansko. Ni da bi rekel hribovito kot Gorenjska, ravno prav, da je nekaj razgleda in da si malo višje. Mogoče mi je glede lokacije tudi pomembno, da je malo bližje Avstriji zaradi zaposlitvenih možnosti in trgovin.

Scaramouche3 ::

Če denar ni problem, okolica LJ, hribi ali tudi ne...Samo da je narava, pa da imaš infrastrukturo 10min z avtom stran...

strikeout ::

nekje na samem sredi gozda, daleč stran od vsega.

enemon ::

strikeout je izjavil:

Pa se najdejo kje v Sloveniji take nepremičnine? Verjetno kje v Posočju ali pa na Pokljuki?

Baja ::

msilim da kar po vseh bregih najdes bajte tudi bolj na samem. večinoma kar sem zasledil je sicer za porušiti.

tilen03 ::

Men je zlo všeč Novo mesto, recimo ob Krki.

DrPašteta ::

obala valda

strikeout je izjavil:

70% slovenije torej

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

strikeout je izjavil:

Da, to že imamo. Južno od kočevskega roga ;)
Moj requirement je še večji travnik v neposredni bližini. Na srečo imam tudi to :D
In slovenska specifika, optika na taki lokaciji ... v nemčiji sploh ne morejo verjet, da je to možno, ko jim razlagam ...

socialec ::

Kako, kje, v časih, ko imamo instantno teleportacijo...

zobnik ::

Kar tu okol kjer sem se prav zahondo iz LJ samo ne na veliki kmetiji kot sedaj, rajš samo leseno hiško, nekaj zemlje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zobnik ()

hojnikb ::

DrPašteta je izjavil:

obala valda

strikeout je izjavil:

70% slovenije torej

edin pravi odgovor.
#brezpodpisa

NekdoPach ::

Ne, 70% Slovenije ni "sredi gozda", ampak si nagužvan med sosedi levo desno, razgleda nobenega, ponoči ti čez žaluzije sveti javna razsvetljava (čeprav je vas drugače zabačena vukojebina) in duhaš plastiko ki jo kurijo v šporhetu.

Ampak še zmer boljše kot Ljubljana.

zobnik ::

Če ni sosedov je pa ponoči lisičja veselica in sovina veselica pa še mački se gonjo.

pegasus ::

Tamale sovice so zelo glasne in zabavne, da. Tudi srnjad in jelenjad ima svoje momente. Ko se ti pa divji prašiči ob polnoči pridejo past pod češnjo, je pa sploh šundr :D

stevemcq_ ::

Radovljica, definitivno.

mtosev ::

Jaz sem iz Maribora in mi življenje tukaj odgovarja. :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013