» »

Kako prestaviti kabelski internet

Kako prestaviti kabelski internet

N-E-O ::

Hay, imam kablski internet ponudnika amis, sedaj sm si uredil računalnik PII ko računalnik ki bi naj biv namenjen samo dostopu za internet, da moj računalnik PIII nebi biv več direktno povezan v internet, tako da lahko iternet uporabljajo tudi ostali družinski člani med tem ko jaz igram igrice...vendar ne zanam prestavit povezave z PIII na PII...kako lahko to naredim???????????????? Hvala za pomoč, že v naprej:)

Gandalfar ::

Clanek si si prebral?

Cr00k ::

jst sm si ga... pa ni nc novga/zanimivga notr :)

Zakaj nebi enkrat napisal... clanek za unix-based OS-e, ne pa da M$ podpiramo....

V M$ mrezo zrihtat ni pa cist noben problem...

...v linuxu je pa mal tezje...

Predlagam da se tudi kej v tej smeri obrnejo clanki, ne samo da so v forumu 3 teme v katerih se govori o Linuxu...

(vem da sem zasel offtopic... in da bo zopet brisan post... pa da bom mogu spet pizdit...>:D

Rotty ::

Mrežna povezava z Amisom je pri kablu odvisna od Mac adrese tvoje kartice, tako da moraš ali poklicat in jim sporočit novo adreso (pride z novo mrežno) ali pa zamenjat (če ni integrirana) mrežne kartice, tako da bo tvoj PII dostopal na net z mrežno iz tvojega PIII. Upam, da si tudi to upošteval.

Gandalfar ::

Cr00k: clanek je nekje na TODO. Bo napisan, ko se bo nasel cas.

Ce zelis pomagati ga lahko tudi ti napises. Kontaktiraj me, ce ti je to v interesu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WIN 98 in ADSL

Oddelek: Operacijski sistemi
8951 (951) pikimiki99
»

prosim za pomoč glede nastavitve switcha

Oddelek: Omrežja in internet
92774 (2649) ross|e20
»