» »

Ali je po vaše Slo-Tech na autopilotu?

Ali je po vaše Slo-Tech na autopilotu?

HotBurek ::

Dobro jutro.

Evo, zanima me, kakšno je vaše mnenje: ali je ST na autopilotu ali ne?

pegasus, ti si ekspert. Kaj pravijo kavne vsedline?

Naprimer, iskanje ne dela, pa je še pred kratkim vse delalo. Jaz sem uporabljal, ko sem iskal "uwsgi".

Zadnja tema na to reč: Oj, admini uredite oglase in nalaganje strani

V vednos, Firefox omogoča, da si narediš print screen celotnega page-a (ne samo vidnega polja): desni klik nekam na prazno, izbereš "Take Screenshot", pa desno zgoraj mora biti izbrano "Save full page".

Jaz si bom v kratkem naredil backup tem, kjer so navodila, ki jih bom verjetno še kdaj potreboval.

Naprimer, tole vsebino/navodila sem iskal včeraj in danes:

[Python] PIL.Image resize in slaba kvaliteta
Postavitev DKIM (Debian, Postfix, Bind)

Zdej si moram naredit še backup "uwsgi" vsebin. Škoda, da search ne dela, ker je bilo tako lahko iskat.

Ali tudi vi delate backup tehnične vsebine, ki vam je pomembna? Ali pa... po vašem ST ni na autopilotu oz. bo nekdo/nekoč/nekdaj zadevo že rešil?

p.s.: Prosim vse uporabnike ST-ja, da se soglasno obvežemo, da v kolikor nekoč nekdaj ST res pade dol for-ev-er, da vsi migriramo na med.over.net. Okey? :)
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
  • spremenilo: HotBurek ()

OutOfTheBox ::

ali je ST na autopilotu ali ne?

Tehnično da. Včasih se vzdrževanje produkta lastnikom pač ne izplača čeprav s strani skupnosti laufa sam.

Zgodovina sprememb…

Pithlit ::

Na zmenkarije gremo!
Life is as complicated as we make it...

tony1 ::

Cela ilol d.o.o. firma, ki ima v lasti 10 slo forumov je na avtopilotu.

To se vidi tudi tako, da se njihov firewall da najti na seznamu kompromitiranih od zadnje ranljivosti, ker se niso pobrigali updejtati firmwara...

Vanich ::

Posledice trumpovega ukinjanja USAID pomoči se kaže tudi na najbolj (ne)pričakovanih območjih. :))
Ni denarja - ni servisa. Ubogi woke administratorji, kaj bodo pa sedaj počeli? ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

Miki N ::

Bolje na autopilotu, kot na koki.

delavec44 ::

Vanich je izjavil:

Posledice trumpovega ukinjanja USAID pomoči se kaže tudi na najbolj (ne)pričakovanih območjih. :))
Ni denarja - ni servisa. Ubogi woke administratorji, kaj bodo pa sedaj počeli? ;((

Mogoče bi lahko kašen NVO ustanovili. Trenutna vlada jim je naklonjena.

Vsekakor bi že davno lahko kaj naredili glede dnevnega registriranja enih in istih trolov z novimi računi. Kvaliteta pada.

socialec ::

Saj tranzicija je že v teku, kmalu bo half-one napredoval po strankarski pripadnosti - potem smo ga pa najebali, sploh v temi o cenah nepremičnin.

Bezukhoff ::

Kdo pa sploh vzdržuje to stran, če sploh?

Webmojster ::

A.I.

Bezukhoff ::

No, ker je tukaj polno računalniških zanesenjakov, ter seveda profesionalnih ter polprofesionalnih programerjev, bi lahko lastniki oz. skrbniki tega portala open sourcali kodo, in bi jo potlej skupnost sama vzdrževala, kakšni so razlogi za in kakšni proti, a?

pegasus ::

HotBurek je izjavil:

pegasus, ti si ekspert.
Za slo-tech nisem. Imam samo eno ikono s smetnjakom več kot večina. Za kavne usedline moraš vprašat Primoža.

gruntfürmich ::

ne samo da je na avtopilotu, še večina uporabnikov je botov s strani ChatGPT, DeepSeeka in drugih...

takšna, ena zelo prefinjana matrica je za nas slo-tech, človeške uporabnike.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Ales ::

@HotBurek, kolikor vem, iskalnik na Slo-techu nikoli ni bil čisto na nivoju. Svetujem ti, da v zunanjem iskalniku omejiš iskanje na domeno "slo-tech.com" in iščeš tako. Dosti iskalnikov to podpira.

Bici ::

Pomoje se bliža dan ko bo ST ugasnil.

Kot nekoč email.si

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bici ()

kow ::

Burek, zdej mas LLM-je. Ne rabis slo-techa.

mtosev ::

Bici je izjavil:

Pomoje se bliža dan ko bo ST ugasnil.

Kot nekoč email.si

Ne verjamem.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

dexterboy ::

Miki N je izjavil:

Bolje na autopilotu, kot na koki.
:) :D :))
Zdej me pa že res skrbi... mnogi med nami smo člani več kot 20+ let... in takrat smo se registrirali še s pravimi podatki... da vdrejo v portali in vidijo, da je tvoje pravo imel Fađili Bjurići, ne bi bilo cool za Instagram sledilce :(

Dodatek; ali to pomeni, da v temi o UA-RUS fronti ni več moderatorjev? Lahko končno objavimo resnico, da ima Pivovarna Union 5% delež v Ruski tovarni vozil Kamaz?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Zgodovina sprememb…

socialec ::

Fak, zdaj se bo Torrentu in klonom momentalno odpulilo na maks, ni več variante, da se ga obrzda...
Brace for impact!!

Se vidimo čez čas, ko bo kaos odpravljen...

Zimonem ::

Kje pa išlo tek je naravno zabit .

Vice ::

HotBurek je izjavil:

Dobro jutro.

Evo, zanima me, kakšno je vaše mnenje: ali je ST na autopilotu ali ne?

Glede na to da se praktično vsak dan en registrira in trola z butastimi vprašanji bi rekel, da to počasi crkuje ali pa v nekem bednem poizkusu se želi prikazati "promet" za prodajo.

Vanich ::

Vanich je izjavil:

Osebje Slo-Techa oddahnilo. Ali pa pač ne? Kuri dokumente tudi Fajonka?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VPS gostovanje-ponudniki?

Oddelek: Pomoč in nasveti
342914 (616) mmitech
»

Robotski pes Spot je v splošn(ejš)i prodaji

Oddelek: Novice / Ostale najave
207106 (4686) acookook
»

Za predlansko nesrečo tesle odgovorna Tesla in voznik (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5214602 (9453) Meizu
»

Facebook Dating ne sme v Evropo

Oddelek: Novice / Zasebnost
4012522 (9276) simnov
»

Ant-Man and the Wasp (2018)

Oddelek: Sedem umetnosti
425299 (2743) Machete

Več podobnih tem