» »

Mol..kdo je zmagal audi q3?

Mol..kdo je zmagal audi q3?

morosito ::

Mol je izbrisal vse sledi nagradne igre toči in zmagaj audi q3. Pa še zmagovalce za februar 2025 ni objavil..

Link do žrebanja: https://arhiv.molmove.si/2024-12-tocite...

Vse je prazno

OutOfTheBox ::

A bi od Orbana pričakoval kaj drugega kot nateg?

socialec ::

Bravo, IzvenŠkatelni, mora pohvaliti odličen sarkazem, ja, da je Orban osebno odgovoren za neko nagradno igro :D

Strah pred Revolutom ti je oproščen!

rhino ::

- žrebanje mesečnih nagrad, navedenih v točki 5.1., bo potekalo med vsemi sodelujočimi tistega
meseca, najkasneje v roku naslednjih petih delovnih dni po poteku meseca

- žrebanje glavne nagrade, navedene v točki 5. 1. bo potekalo med vsemi sodelujočimi v obdobju od 10.
12. 2024 do 28. 2. 2025 (vse transakcije sodelujočih članov v nagradni igri, ki so bile opravljene od
prvega dne 00.00 in do zadnjega dne do 23.59.59 ure) in sicer najkasneje v roku petih delovnih dni po
koncu nagradne igre
.
Intel I7 950|Asus P6X58D-E|
ZOTAC GeForce 580 GTX 1536 GDDR5|OCZ Vertex2E 60GB + 500GB WD + 1TB Samsung F3|
3x2GB Kingston HyperX DDR3-1600|Cougar GX1050|CM HAF-X

IL_DIAVOLO ::

In to zbiranje tock na aplikaciji ki se baje blazno splaca :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Mol točke se bolj splačajo kot Petrol?

Motion ::

4x na leto dobim zastonj pranje pa še kako kako kavo zastoj,... neki je (pr petrolu to) Za kake druge popuste pri na kupih pa me niti ne zanima,....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Motion ()

delavec44 ::

Pri Petrolu imaš vsak kvartal kakšen sendvič za 100 točk in podobno. To se še najbolj splača, če imaš srečo in ti ne dajo samih bedarij.

4x, wow, 40-45000km/y?

avtek ::

Kje drugje pa dobiš bolje socialec? Glede na nick, bi moral biti seznanjen :)

ja, normalno, sicer raje vprašam, mi je škoda izgubiti ugodnejšo priložnost zaradi morebitnih forumskih konfliktov... prilagoditev pač.

mi ne znese čisto vsak ljubi dan novega računa ustvarjati.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Anki ::

Zakaj se nas pa ne bi par zbralo in pritisnili skupaj tožbo ? Kaj lahko dobimo tisti, ki smo večkrat tankali s ciljem, da bi dobil "več možnosti za zmago" to je goljufija in nateg!

DrPašteta ::

Motion je izjavil:

4x na leto dobim zastonj pranje pa še kako kako kavo zastoj,... neki je (pr petrolu to) Za kake druge popuste pri na kupih pa me niti ne zanima,....

in kaj bi ti , potovanje na havaje ?

DePalmo ::

Petrol točke recimo da se splačajo. Pred "krizo" si lahko unovčil kot popust za elektriko, sedaj jih pač nabiram in porabim če je kaj pametnega. Ponavadi vzamem vitrex in dobim tega toliko da založim sebe in še familijo od punce.

starfotr ::

V vsaki trgovini dobiš tekočino 5 l za 5 eur. Pa gre od -30, -50 ali -70 stopinj Celzija.

Medtem ko na petrolu dobiš -20, 3 l za 6 eur.

In tudi, če ti dajo 50 % popusta, prideš na isto ceno, kot v katerikoli drugi trgovini z redno ceno

Kje se tukaj kaj izplača veste samo vi.

Meni se to ne izplača. Že zaradi tega, ker nočem da kdorkoli dodatno dobi in obdeluje podatke.

starfotr je izjavil:

Meni se to ne izplača. Že zaradi tega, ker nočem da kdorkoli dodatno dobi in obdeluje podatke.

Čigave podatke? Tvoje? Ne vem, čemu daješ svoje podatke, za datum rojstva pač vnesi 1. januar 2007, menda je to postalo dosti običajno v zadnjih 10 ali koliko letih.

Motion ::

DrPašteta je izjavil:

Motion je izjavil:

in kaj bi ti , potovanje na havaje ?

Iz kje si pa ti razbral da nisem zadovoljen in hočem več?

kamiKaZaA ::

Vsi nagrajenci so sedaj na tem linku:

https://arhiv.molmove.si/2024-12-tocite...

krucymucy ::

Sedaj bodo spraševali če kdo pozna Nado Glušič. :))

val46 ::

Ja, sam če pa pogledaš imena drugih nagrajencev, se vprašaš, če živimo v sloveniji ali morda kje drugje :) No, vsaj en kup njih...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Škofja Loka (prosti spis) (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
644380 (1550) Okapi
»

FURS Preveri račun (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
813182781 (67031) PINki
»

Popusti pri nakupu vinjete. (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6213955 (10725) Mare2
»

Petrolov smisel za biznis

4520206 (15837) Invictus
»

''Popust'' preko spleta

51524 (432) alf__

Več podobnih tem