Forum » Na cesti » Škoda - digitalni certifikat
Škoda - digitalni certifikat
Matej575757 ::
Škoda zadnjih par let ne uporablja serivsne knjižice, temveč imaš vse v aplikaciji digitalni certifikat, ki ti izpiše v pdf vsa popravila, km ipd.
Danes sem prvič to pogledal in sem opazil, da nimam zabeleženega nobenega od 4 rednih servisov - je to normalno? Imam seveda vse račune,
ampak a ni tako, da bi to moralo biti izpisano? Izkušnje ostalih, se obrnem na servis, da uredijo ali to ni važno, če imam račune ob morebitni prodaji avta...
Danes sem prvič to pogledal in sem opazil, da nimam zabeleženega nobenega od 4 rednih servisov - je to normalno? Imam seveda vse račune,
ampak a ni tako, da bi to moralo biti izpisano? Izkušnje ostalih, se obrnem na servis, da uredijo ali to ni važno, če imam račune ob morebitni prodaji avta...
modelno1 ::
Na vsakem uradnem servisu lahko zahtevaš izpis iz digitalne servisne knjižice. V mreži Porsche Slovenije boš dobil samo za obdobje, ko si bil lastnik vozila, sklepam, da samo to rabiš.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Matej575757 ::
Ampak a je mogoče dobiti ta izpis, če servis ni zabeležen v digitalni knjižici? Majo oni poseben sistem? Če meni ne kaže v moji, je to potem sploh shranjeno v kakšni njihovi ločeni? In ja, za moje izpiske se gre oz. servise ki sem jih jaz delal v času lastništva.
Malo mi je čudno, da ne dobiš fizične verzije, potem pa "pozabijo" to dat v digitalno.
Malo mi je čudno, da ne dobiš fizične verzije, potem pa "pozabijo" to dat v digitalno.
modelno1 ::
Zapisi se ne shranjujejo v avtu ampak na strežnikih. Načeloma se vsi računi avtomatsko zapišejo v zgodovino vozila.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.