» »

Škoda - digitalni certifikat

Škoda - digitalni certifikat

Matej575757 ::

Škoda zadnjih par let ne uporablja serivsne knjižice, temveč imaš vse v aplikaciji digitalni certifikat, ki ti izpiše v pdf vsa popravila, km ipd.
Danes sem prvič to pogledal in sem opazil, da nimam zabeleženega nobenega od 4 rednih servisov - je to normalno? Imam seveda vse račune,
ampak a ni tako, da bi to moralo biti izpisano? Izkušnje ostalih, se obrnem na servis, da uredijo ali to ni važno, če imam račune ob morebitni prodaji avta...

modelno1 ::

Na vsakem uradnem servisu lahko zahtevaš izpis iz digitalne servisne knjižice. V mreži Porsche Slovenije boš dobil samo za obdobje, ko si bil lastnik vozila, sklepam, da samo to rabiš.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

Matej575757 ::

Ampak a je mogoče dobiti ta izpis, če servis ni zabeležen v digitalni knjižici? Majo oni poseben sistem? Če meni ne kaže v moji, je to potem sploh shranjeno v kakšni njihovi ločeni? In ja, za moje izpiske se gre oz. servise ki sem jih jaz delal v času lastništva.
Malo mi je čudno, da ne dobiš fizične verzije, potem pa "pozabijo" to dat v digitalno.

modelno1 ::

Zapisi se ne shranjujejo v avtu ampak na strežnikih. Načeloma se vsi računi avtomatsko zapišejo v zgodovino vozila.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

feryz ::

Kakor kateri.
Pri mojem avtu se shranjujejo v avto, na ključ in na server.