Forum » Na cesti » Predstavil bi svojo spletno stran | tvojavto.si
Predstavil bi svojo spletno stran | tvojavto.si
rozman ::
Pozdravljeni,
rad bi predstavil svojo spletno stran, ki jo izdelujem zadnjih nekaj mesecev.
Povezava do strani: https://tvojavto.si/
Če ste naveličani zamudnega iskanja avtomobilov po avto.net, vam lahko tvojavto.si pomaga.
Na platformi nastavite iskalni filter (znamka, model, cena, menjalnik itd.), ko se pojavi oglas, ki ustreza kriterijem, vas v nekaj trenutkih obvestimo na Email, Discord ali Telegram.
Uporaba spletne strani je trenutno brezplačna, bi pa želel, da mi sporočite svoje vtise. Povratne informacije mi lahko sporočite tukaj na slo-tech-u ali pa na info@tvojavto.si.
Najlepša hvala!
rad bi predstavil svojo spletno stran, ki jo izdelujem zadnjih nekaj mesecev.
Povezava do strani: https://tvojavto.si/
Če ste naveličani zamudnega iskanja avtomobilov po avto.net, vam lahko tvojavto.si pomaga.
Na platformi nastavite iskalni filter (znamka, model, cena, menjalnik itd.), ko se pojavi oglas, ki ustreza kriterijem, vas v nekaj trenutkih obvestimo na Email, Discord ali Telegram.
Uporaba spletne strani je trenutno brezplačna, bi pa želel, da mi sporočite svoje vtise. Povratne informacije mi lahko sporočite tukaj na slo-tech-u ali pa na info@tvojavto.si.
Najlepša hvala!
- spremenilo: rozman ()
rozman ::
Legalnost pridobivanja podatkov je uganka, s katero se ukvarjam te dni.
Starfotr, nisem poznal strani, hvala! Mogoce dobim se kaksno idejo
Starfotr, nisem poznal strani, hvala! Mogoce dobim se kaksno idejo
c3p0 ::
A scrapaš avto.net? Verjetno te bodo blokirali takoj, ko ugotovijo, da jim delaš kak load, ali da jim "kradeš" promet.
DamijanD ::
A nima avto.net sam neke take storitve, da lahko dobiš notification glede na neke filtre - preprodajalci 100% to uporabljajo, ker ni možno, da te nekdo pokliče v parih sekundah, ko oddaš oglas. (Avto z veliko km, ki omogoča, da ga zavrtijo nazaj, za take se takoj zagrebejo)
forplan ::
Legalnost pridobivanja podatkov je uganka, s katero se ukvarjam te dni.
Jezus! Se ne to preveri predno vlagaš svoj čas v nekaj? Če je to bistvo za tvojo spletno stran bi moral preveriti/jih vprašati, predno zabiješ prvo uro za stran.
da se strinjam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: forplan ()
DamijanD ::
Če je to projekt, kjer je glavni namen učenje/izkušnje potem je to povsem ok. Če je pa to projekt, ki ima vsaj malo komercialnega cilja, se pa strinjam s forplanom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja rablenega vozila dealerju? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 4864 (1356) | tony1 |
» | Avtolog.si (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Na cesti | 115391 (9458) | starfotr |
» | Nakup avtomobila - ponarejena servirsnaOddelek: Na cesti | 8257 (6660) | hojnikb |
» | Tržna vrednost slo spletnih strani?Oddelek: Omrežja in internet | 5609 (3192) | Lion29 |
» | Rabim programerja za izdelavo programčka.Oddelek: Programiranje | 2933 (1299) | Looooooka |