Forum » Na cesti » Wrap osebnega vozila
Wrap osebnega vozila
duky25 ::
Zanima me ali ima kdo izkusnje z Wrap (oblacenje v folijo).
Cenovno kok pride.
Pozna dobro delavnico v Ljubljani.
Vzdrzevanje vozila Wrap.
Vozilo:Peugeot 2008
Letnik:2023
Vozilo bi oblekel v folijo samo streho.
Zakaj zato, ker mi v garazi iz stropa kapljalo in mi je apnenec unicil barvo vozila (barvanje je predrago).
Pa se informativno zanimam.
Pa ce je predrago bom poskusil se zadnjo opcijo Zavarovalnica, da krije stroske.
Ali ima kdo mogoce se 4 opcijo.
Hvalezen bom vsakega odgovora ali nasveta.
Hvala lp
Cenovno kok pride.
Pozna dobro delavnico v Ljubljani.
Vzdrzevanje vozila Wrap.
Vozilo:Peugeot 2008
Letnik:2023
Vozilo bi oblekel v folijo samo streho.
Zakaj zato, ker mi v garazi iz stropa kapljalo in mi je apnenec unicil barvo vozila (barvanje je predrago).
Pa se informativno zanimam.
Pa ce je predrago bom poskusil se zadnjo opcijo Zavarovalnica, da krije stroske.
Ali ima kdo mogoce se 4 opcijo.
Hvalezen bom vsakega odgovora ali nasveta.
Hvala lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
prowb ::
Najbolje je dat kakšno prozorno zaščitno PPF folijo. Cena je nekje 200€+ (odvidno tudi od tega koliko je priprave). Za lj nimam podatkov, če pa se ti ni pretežko peljati 50-60km, pa poznam dobrega izvajalca...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Faradejeva kletka za mobitel , blokada sledenja signala (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8360 (5640) | poweroff |
» | zakaj proizvajalci avtomobilov ne onemogočijo spreminjanje prevoženih km ?Oddelek: Na cesti | 2705 (1962) | kosta |
» | Barvanje celega avtomobilaOddelek: Na cesti | 22704 (19381) | N0t0ri0us |
» | Informacijski pooblaščenec podal mnenje o elektronskem cestninjenju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 12122 (9344) | CaqKa |
» | 7900gs 256mb ali x1950 pro 512mbOddelek: Kaj kupiti | 1053 (854) | DJ MartiNi |