Forum » Strojna oprema » tipkovnica
tipkovnica
polozweii ::
Pred meseci sem nabavil rabljen prenosnik Toshiba Satellite in ga pred kratkim prižgal: tipke skoraj niso delovale.
Pri vsaki tipki posebej sem odstranil plastiko, spihal, sestavil...nič boljše.
Med uporabo tipkovnice so se hitro popravile ampak še vedno ni to to. Ob tipkanju v vsakem stavku zmanjka vsaj ena črka.
Opazil sem da če tipko ne spustim takoj (držim vsaj 2-3 desetinke) se bo znak pojavil kljub temu da tipko pritisnem le rahlo. Kot da računalnik ne bi dohajal hitrosti tipkanja? Gre za dotrajana stikala tipk ali kaj drugega?
Na zunanji tipkovnici priklopljeni na usb je brezhibno.
Pri vsaki tipki posebej sem odstranil plastiko, spihal, sestavil...nič boljše.
Med uporabo tipkovnice so se hitro popravile ampak še vedno ni to to. Ob tipkanju v vsakem stavku zmanjka vsaj ena črka.
Opazil sem da če tipko ne spustim takoj (držim vsaj 2-3 desetinke) se bo znak pojavil kljub temu da tipko pritisnem le rahlo. Kot da računalnik ne bi dohajal hitrosti tipkanja? Gre za dotrajana stikala tipk ali kaj drugega?
Na zunanji tipkovnici priklopljeni na usb je brezhibno.
˙janezvalva ::
lahko je več vzrokov. konektor je padel iz mesta, ploščati kabel poškodovan, pokvarjeno vezje na tipkovnici.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 695263 (1798) | BojanE |
» | Slepo TipkanjeOddelek: Programska oprema | 18566 (17348) | Yacked2 |
» | slepo tipkanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 17551 (11570) | tiiasa |
» | Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 14433 (12192) | Half-Saint |
» | Kje prodajajo kvalitetne tipkovnice? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7249 (6029) | Jan987 |