Forum » Strojna oprema » problem z grafično kartico
problem z grafično kartico
mloncar ::
dons sm uzel hladilnik in vent iz moje grafične kartice (geforce 3 ti500), staro pasto dol spravu, pa na novo namazu (srebna pasta), pa hladilnik gor in vent!
pol pržgem rač in se mi na enkranu pojavijo navpične črte, slika se popači inčudni znaki se pojavljajo!
pol še enkrat dam narazn in vse skupi dobr z zobno ščetko in pasto spucam... ....sam ni blo razlike! ko sm prvič pasto odstranjevau, sm jo verjetno kej razmazu po konektorjih pri ramu in je pršlo do stika...
zanima me s čem najbolje odstranim srebno pasto z ramou in procesorj? oz ali je še kej pomoči moji grafični kartici??
pol pržgem rač in se mi na enkranu pojavijo navpične črte, slika se popači inčudni znaki se pojavljajo!
pol še enkrat dam narazn in vse skupi dobr z zobno ščetko in pasto spucam... ....sam ni blo razlike! ko sm prvič pasto odstranjevau, sm jo verjetno kej razmazu po konektorjih pri ramu in je pršlo do stika...
zanima me s čem najbolje odstranim srebno pasto z ramou in procesorj? oz ali je še kej pomoči moji grafični kartici??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CrashOddelek: Pomoč in nasveti | 1710 (1430) | bezerk |
» | Menjava northbridge ventilatorja/hladilnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2121 (1767) | bluefish |
» | S čim hladite vaše mlinčkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1608 (1112) | Trubadur |
» | 486 ali neki tazgaOddelek: Strojna oprema | 1545 (1145) | the_unborn |
» | Yuan Geforce 2 PRO TV OUTOddelek: Zvok in slika | 1213 (883) | StarY |