Forum » Strojna oprema » Elite plosca in ddr ram
Elite plosca in ddr ram
rs ::
Sedaj sem kupil 512 mb ddr rama. Vstavil sem ga v slot ostala dva sdrama pa sem dal ven. Ko vžgem računalnik mi dela še počasneje kot prej!
Na začetku ko se windowsi naložijo rabi kakšno minuto, da sploh pride k sebi. Šele potem za nazaj odprejo vse tiste stvari, ki sem jih prej obklikal.
Potem sem šel v bios pogledat, če se da kaj spremeniti. Ko pridem v meni cpu pnp setup imam na izbiro za spremembo samo iz 100 na 133. Pri dram frequency ne morem nič spreminjati- naštimano je na 133 mhz.
Kaj bi bilo narobe?
Na začetku ko se windowsi naložijo rabi kakšno minuto, da sploh pride k sebi. Šele potem za nazaj odprejo vse tiste stvari, ki sem jih prej obklikal.
Potem sem šel v bios pogledat, če se da kaj spremeniti. Ko pridem v meni cpu pnp setup imam na izbiro za spremembo samo iz 100 na 133. Pri dram frequency ne morem nič spreminjati- naštimano je na 133 mhz.
Kaj bi bilo narobe?
- polepsal: perci ()
Zheegec ::
Si si updatal BIOS na zadnjo verzijo?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
steiner ::
Raje si naloži tweakan Cheepobios, ker imaš na voljo več nastavitev oz. frekvenc.
Vsi so zbrani tukaj
Vsi so zbrani tukaj
AXP @ 2186 , AXP @ 1608 Mhz folding for Team 10824
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | How to AMD DuronOddelek: Navijanje | 1844 (1355) | HyperKiller |
» | K7S5A+SB + Athlon XPOddelek: Strojna oprema | 1530 (1358) | tx-z |
» | Prvi 1800+ Tbred B so tu ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4733 (3497) | (*)_(*) |
» | M. PLošče Elite?Oddelek: Kaj kupiti | 1543 (1038) | mile |
» | FSB in grafična.......!Oddelek: Navijanje | 1177 (896) | ferdo |