Forum » Sedem umetnosti » Squid game
Squid game
Gregor459 ::
Tole je spoiler tema. Naj jo berejo tisti kateri so že pogledali drugo sezono.
Kakšna se vam je zdela druga sezona ?
Tretja bo zunaj že letos.
Bodo v tretji nadaljevali samo z preostalimi tekmovalci ?
Kakšna se vam je zdela druga sezona ?
Tretja bo zunaj že letos.
Bodo v tretji nadaljevali samo z preostalimi tekmovalci ?
feryz ::
Dolgočasno, škoda časa za gledanje.
Ampak ker smo 14 dni doma ...
Pol sem prevrtel v upanju, da bo kasneje bolje. Ampak ni bilo.
Ampak ker smo 14 dni doma ...
Pol sem prevrtel v upanju, da bo kasneje bolje. Ampak ni bilo.
Groot ::
Meni pa druga ni bila tako slaba. Ja ni na ravni prve, ampak to predvsem zato ker je nemogoče doseči enak šok nivo kot je bila prva sezona. Je par zanimivih twistov (vseeno ne bom pisal spoilerjev). Bi pa najbrž lahko vse skupaj zaključili tudi malo hitreje.
Matheus ::
Meh... Bolje bi bilo, da bi prvi sezoni dodali še kakšen del ali dva in zaključili.
Zadnji del je bil pa itak nek brezvezen akcijski film. Skozi celotno sezono je pol stvari bilo skregano z logiko, tudi karakterji povsem brezvezni. Dialogi totalno smešni (v negativnem smislu).
3,5/10
Zadnji del je bil pa itak nek brezvezen akcijski film. Skozi celotno sezono je pol stvari bilo skregano z logiko, tudi karakterji povsem brezvezni. Dialogi totalno smešni (v negativnem smislu).
3,5/10
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matheus ()
kuglvinkl ::
tole je bilo part 1 od sezone 2... Zanimiva ideja sicer, let's see part 2...
Your focus determines your reallity
Horas ::
nism občutljivko na spojlerje niti ne bom razumel drugih kako so lahko. saj ne veš v katerem delu filma se bo kaj zgodilo. meni je še bolje, sm bolj natrnih kdaj bo pršlo do tega al onega. kdaj se bo zgodilo to.
prva sezona je bila, super. sem bral na redditu in so kr razočarani. pač, že pričakovano dandanes, prvega dela al sezone, nadaljevanje ne prekaša, da bi vsaj na istem nivoju blo je tudi težko.
prva sezona je bila, super. sem bral na redditu in so kr razočarani. pač, že pričakovano dandanes, prvega dela al sezone, nadaljevanje ne prekaša, da bi vsaj na istem nivoju blo je tudi težko.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
mancini ::
delavec44 ::
Saj kuglvinkl to ve. Občutek je pa, da bo S3 part 2 od S2. In če ne bi nategovali, bi morala to biti ena sezona.
Pithlit ::
Unpopular opinion: Že prva sezona je bla boring in predvidljiva. Druga še bolj. Ajde če smo že začeli pa dejmo do konca to prežvečit... mogoče pa bo kaj iz tega.
Je Alice in Borderlands kljub vsemu bolj zanimiva, dasiravno glupo teenagerska.
Je Alice in Borderlands kljub vsemu bolj zanimiva, dasiravno glupo teenagerska.
Life is as complicated as we make it...