Forum » Kaj kupiti » Aircash in napaka pri plačilu
Aircash in napaka pri plačilu
oldmen ::
Pravzaprav mi je žal da sem nabavil Aircash kartico. Najprej kako ni nobenih stroškov sem takoj pri vplačilu bona ugotovil,da me je to stalo 60 centov. Ko sem želel vplačati loto in sem vpisal podatke kartice, javilo napako in plačilo ni bilo možno izvest. Prav tko mi ni uspelo plačat telefona Bob po spletu. Upam da mi bo uspelo tankat na črpalki, da se znebim nepraktične kartice.
Ima kdo idejo, kaj bi bilo narobe, da ne gre plačevanje ?
Ima kdo idejo, kaj bi bilo narobe, da ne gre plačevanje ?
V-i-p ::
A da bi se pa na podporo obrnil pa ne? Sam jo imam že leta in dela bp. Prav tako ni nobene provizije, če vneseš znesek, daš prikaži kodo in jo pokažeš prodajalcu, da skenira. Tudi ni provizije, ko jo polniš iz svoje bančne kartice. Skratka, dela odlično ne vem kaj je narobe pri tebi? Pri Lotu si vnesel IME PRIIMEK, št. kartice, datum veljavnosti in cvv kodo?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
oldmen ::
Sm pravi če kupiš bon za polnjenje za 20€ j provizija 60 centov. Za Loto sem vnesel IME PRIIMEK, št. kartice, datum veljavnosti in cvv kodo pa je javljena napaka (vplačilo sem še par krat ponovil, pa ni šlo. Prav tako sen naročnino za BOB vnesel vse podatke pa ni šlo. Na koncu pa sem z bančno kartico plačal obe zadevi. In kam naj se obrnem na podporo ?
V-i-p ::
+386 80 755545. Pa še enkrat: če greš na nakazilo, gotovina, vneseš željeni znesek polnitve in 6 mestno številko poveš prodajalcu ali skenira kodo, potem nimaš provizije.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NLB - zloraba kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11549 (3575) | velikBrokoli |
» | Zloraba bančne kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22500 (6744) | sprehajalec4 |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30779 (7504) | FoxKnox |
» | Varno nakupovanje preko e-bayaOddelek: Loža | 5799 (4447) | THXMASTER |