Forum » Elektrotehnika in elektronika » ročna svetilka
ročna svetilka
polozweii ::
Iz kitajske sem nabavil ročno svetilko in vstavil baterije 3xAAA...ob vsakem pritisku na gumb se je samo na kratko zabliskalo.
Potem sem vstavil pred tem s polnilcem napolnjeno 18650 in se niti zabliskalo ni. Zatem več niti s 3xAAA ne.
Na ohišju je USB-C priklop in če nanj povežem kabel na PC ali polnilec za telefon svetilka normalno sveti - ob tem mora biti vstavljena baterija.
Kako naj si to razlagam?
In ali je prav da se omenjene baterije polnijo s 5V kot je izhod na PC in polnilcu za telefon?
Potem sem vstavil pred tem s polnilcem napolnjeno 18650 in se niti zabliskalo ni. Zatem več niti s 3xAAA ne.
Na ohišju je USB-C priklop in če nanj povežem kabel na PC ali polnilec za telefon svetilka normalno sveti - ob tem mora biti vstavljena baterija.
Kako naj si to razlagam?
In ali je prav da se omenjene baterije polnijo s 5V kot je izhod na PC in polnilcu za telefon?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sanyo Eneloop - kje kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 68598 (43029) | McLuzo |
» | Naglavna luč (headlamp)Oddelek: Loža | 8262 (5923) | specing |
» | NiMh baterije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 25999 (17687) | hojnikb |
» | Ultimativne AA baterije?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4139 (2652) | VolkD |