» »

The Odyssey (Cristopher Nolan)

The Odyssey (Cristopher Nolan)

Temo vidijo: vsi
««
18 / 18
»
»»

Kockar ::

Popularni filmi so kot mcdonalds: okusni ampak vseeno en drek.

dronyx ::

Gregor P je izjavil:

Glede neavtentične bojne opreme Grkov, grških ladij, srednjeveških oklepov itd., to najbrž Američanov v ZDA itak ne bo preveč zmotilo:P

Redko kdo od sedaj živečih se še spomni tistih časov.

mtošev ::

On, dragi Doktor, ste nazaj z dopusta? Se mar vi spomnite kakšne barve so bili starogrški junaki? :))

Forumske jokice oziroma snežinkice res ne morete brez jamranja o rasah in o tem kako je inkluzivnost baje "the big bad". Če vam ni všeč pa posnemite svojo Odisejo, with blackjack and white hookers! Budale rasistične, film je.

Gregor P ::

Pithlit je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Glede neavtentične bojne opreme Grkov, grških ladij, srednjeveških oklepov itd., to najbrž Američanov v ZDA itak ne bo preveč zmotilo:P

To bo v resnici zmotilo zeloooooo malo ljudi.

Srednjeveški oklepi po mojem zmotijo vsakogar, vsaj v EU. Ker to je res vidno izstopalo v napovedniku - verjamem pa, da ostalo dosti manj, če sploh. Drugo bi bilo, če bi to bile kakšne sanje, vizija - v tem primeru bi lahko bila tudi vesoljska postaja :))
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

endelin ::

Že kdo gledal?

Pithlit ::

Gregor P je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Gregor P je izjavil:

To bo v resnici zmotilo zeloooooo malo ljudi.

Srednjeveški oklepi po mojem zmotijo vsakogar, vsaj v EU. Ker to je res vidno izstopalo v napovedniku - verjamem pa, da ostalo dosti manj, če sploh. Drugo bi bilo, če bi to bile kakšne sanje, vizija - v tem primeru bi lahko bila tudi vesoljska postaja :))

Ti, ne vem. Po mojem ne bi bil na 98% če bi blo tolk hudo kot eni tukaj jokate.
Life is as complicated as we make it...

delavec44 ::

96% kritiki.

Od navadnih gledalcev so pa bolj mešane ocene. Sigurno niso dorasli epskemu filmu.

Boring and disappointing
The most glaring issue with the film is that it is unbearably boring. Despite the source material being packed with monsters, gods, and treacherous seas, the pacing is glacial. Scenes that should crackle with tension instead drag on for what feels like hours, bogged down by repetitive dialogue and a complete lack of urgency. I found myself checking my watch repeatedly, wondering when or if the plot would actually arrive. Very disappointed.

Smo že obdelali filme kjer uradne kritike zelo odstopajo od občinstva, par dni nazaj. Pithlit ma spomin zlate ribice in vedno nabija iste floskuke, čeprav cele dneve ždi v tej temi.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Kockar ()

Kockar je izjavil:

Smo že obdelali filme kjer uradne kritike zelo odstopajo od občinstva, par dni nazaj. Pithlit ma spomin zlate ribice in vedno nabija iste floskuke, čeprav cele dneve ždi v tej temi.

Jah lej, domnevam da velikih napak tud kritiki ne morejo skrit.

Katere floskule pa nabijam?

Bi moglo bit očitno, glede na to da se nanaša na zadnjih par objav. Zdej, al trolaš al maš pa IQ level mtoseva.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Kockar ()

PovemVfaco ::

delavec44 je izjavil:

96% kritiki.

Od navadnih gledalcev so pa bolj mešane ocene. Sigurno niso dorasli epskemu filmu.

Boring and disappointing
The most glaring issue with the film is that it is unbearably boring. Despite the source material being packed with monsters, gods, and treacherous seas, the pacing is glacial. Scenes that should crackle with tension instead drag on for what feels like hours, bogged down by repetitive dialogue and a complete lack of urgency. I found myself checking my watch repeatedly, wondering when or if the plot would actually arrive. Very disappointed.

Ja prepočasn film je folku. Smo vedl, de ni dovolj moderniziru:

kretence je izjavil:

Potem naj Nolan tudi modernizira film, in vrže noter brzostrelke in motorne čolne z gps pa je Odisej doma v 1 uri namesto 10 let, filma je konc v 5 minutah, zakaj se mora revež mučit z vikingško ladjo in srednjeveškimi oklepi

nejclp ::

delavec44 je izjavil:

96% kritiki.

Boring and disappointing

Ti si pa res en hecko. Od obeh kritik na IMDB, si izbral negativno, ki jo je napisal PaulCrewe22, ki je film Citizen Vigilante ocenil z 10. https://www.imdb.com/title/tt33764258/r...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Več jih ni, pozitivne so bile pa že objavljene v tej temi. Čakam da kdo od tu pogleda v kinu. Jaz ne grem.

Pa skoz ta Citizen Vigilante ven vlečete :D

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

Več jih ni, pozitivne so bile pa že objavljene v tej temi. Čakam da kdo od tu pogleda v kinu. Jaz ne grem.

No, je pokazatelj, kolk se tip spozna na filme,kolk je ideološko neobremenjen in kolk je desnjakarski antiwoke zmešanček.

Kockar je izjavil:

Bi moglo bit očitno, glede na to da se nanaša na zadnjih par objav. Zdej, al trolaš al maš pa IQ level mtoseva.

Ja dej, če je očitno. Naj te ne bo strah. Grizem samo virtualno. V resnic niti tipkovnice nimam (sam po ekranu kucam).

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

No, je pokazatelj, kolk se tip spozna na filme,kolk je ideološko neobremenjen in kolk je desnjakarski antiwoke zmešanček.

Saj sem že sam napisal, da verjetno ni dorasel. Ne grem pa sedaj raziskovati zgodovine vsakega ocenjevalca. Za to imamo tebe. Verjetno bi tudi pri kritikih z oceno 10 odkril marsikateri pokazatelj.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Saj sem že sam napisal, da verjetno ni dorasel. Ne grem pa sedaj raziskovati zgodovine vsakega ocenjevalca. Za to imamo tebe. Verjetno bi tudi pri kritikih z oceno 10 odkril marsikateri pokazatelj.

Ne, v množini si pisal. Plus, skušal si biti sarkastičen. Zdaj pa se še sprenevedaš in lažeš. Ni kul.

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ne, v množini si pisal. Plus, skušal si biti sarkastičen. Zdaj pa se še sprenevedaš in lažeš. Ni kul.

Ja v dvojini, ker sta bili 2 oceni. Torej 10 in 2 je mešano 6. Tisto, da niso dorasli je pa nedoločnik.

Če se strinjam s tabo, ni kul. Če sem sarkastičen, ni kul. Če se sprenevedam, ni kul. Sedaj že lažem. Ni kul. Zmagal si.

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

nejclp je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Ja v dvojini, ker sta bili 2 oceni. Torej 10 in 2 je mešano 5,5.

Če se strinjam s tabo, ni kul. Če sem sarkastičen, ni kul. Če se sprenevedam, ni kul. Sedaj že lažem. Ni kul.

Ne, lažeš, pisal si v množini.

delavec44 je izjavil:

96% kritiki.

.

Pa ni treba jokcat, da se ti krivica dela, karkoli narediš. Ni kul, da lažeš in se sprenevedaš. Ostalo me ne briga.

oo7 ::

Lepotica Helena

Jarno ::

To je podobno situaciji, ko je fiktivni Alan Harper hotel postati Charlie Harper, a ni vsakdo dorasel tej vlogi.
(Kot je Charlie izjavil, ko opazujejo njega, denar, ženske in alkohol, mislijo, da je to enostavno izvajat, ampak ni.)
Potem je Alan šel v ustanovo, katero so vsi vljudno imenovali "Stress Clinic", čeprav so vsi vedeli, da gre za "Loony Bin".
Tako da, cesar je gol, ampak smo že predobri glumci, če želimo.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!

'The Odyssey' Cast Answer The 50 Most Searched Questions

scipascapa ::

kdo ima že kak 720p cam? :D

Predsednik11 ::

scipascapa je izjavil:

kdo ima že kak 720p cam? :D

Pa menda ja ne boš gledal cam verzije :|

Haha
I didn't fully appreciate "The Odyssey" until I went to bed and started dreaming about it.

Prav tekmujejo kdo bo napisal večjo osladnost

Bo treba počakati na realne ocene

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

DamijanD ::

To je prav na IMAX film snemano, a ne? Kako potem delajo montažo? Timecoded poskenirajo naredijo montažo digitalno in potem še ustrezno film skupaj zlimajo ali je kakšen drug postopek?

Zakaj še ni imdb ocene?

DamijanD je izjavil:

To je prav na IMAX film snemano, a ne? Kako potem delajo montažo? Timecoded poskenirajo naredijo montažo digitalno in potem še ustrezno film skupaj zlimajo ali je kakšen drug postopek?

Gregor459 ::

endelin je izjavil:

Zakaj še ni imdb ocene?

Ker bi trenutno glasovali tisti kateri sploh še niso gledali se pravi pristaši s 10 in nasprotniki s 1.

zajtam123 ::

oo7 je izjavil:

Lepotica Helena

To mi res ne gre v glavo da so njo našli. Zaradi nje bi naj šli v vojno? :).

Je pa plus da je v filmu samo 5 minut

zajtam123 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Lepotica Helena

To mi res ne gre v glavo da so njo našli. Zaradi nje bi naj šli v vojno? :).

Je pa plus da je v filmu samo 5 minut

In to v dveh vlogah.

Mato989 ::

Pithlit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

delavec44 je izjavil:

On je izvorni avtor, njegova odločitev. Kot ste že rekli, njegovo delo ni dokumentarec. Pa še vedno so vsa obdobja grška in postavljena v realni svet in v nobenega ne spada črna Helena.

Če pa delaš film po knjižni priredbi in govoriš, da bi ji rad bil zvest...

Ja sam tudi velikani pa bogovi pa čarovnice in morske deklice ne spadajo v realni svet.

Ali ipak...

Ne razumem kaj ti ni jasno tukaj

Meni pa ni jasno zakaj tolk u luft skačete okoli ene prevljice katere stvaritelj vam ni ama ništa dolžan. In vas absolutno noben ne sili tega dreka it gledat.

Pač ostani doma in ignoriraj. Svet bo lepši. Boli te kurac za nekega Nolana, Lupito, Elliota in Pithlita. Pač je drek. Ne gledat. Enostavno ko pasulj iz konzerve.

Zakaj potem tega nasveta ne vzames sama in se prfockas v tej temi

Ti tu jokaš zarad slabega filma k ma sranje od woke castinga kako bo flopnil ker ga noben noče gledat.

Mene film dejansko zanima (spet ne tolk da se bom čez pol Slovenije vozila in se med smrdečim popcornom gužvala). In mislim da bo kljub ne navadnemu castingu zelo dober.

In pol ti hočeš da grem jaz iz teme zato da boš ti lahko še naprej v miru sral po stvari ki je nočeš gledat? Se ti zavedaš kolk dejansko neumno zveni to? A si tolk obupan da rabiš en tak virtualni peskovnik kjer te neka random woke baba ne bo ogrožala prek 400km oddaljene tipkovnice? Chill bro, we're having fun here.

Aja, zdej vidim da so Angleži spušili pa si moral prit mal ventat. There, there... It will all be OK.

Narobe, jaz nic me jokam jaz debatiram, sploh pa mene moti vsakrsen casting ki ni cimbolj priblizan izvirnemu besedilu ali stvaritvi po lateri se bojda zgleduje

Tako kot bi se zgrazal ce bi Martin Luher King bil bel se zgrazam zdaj mad tem

Moj komentar tebi je ce hoces samo gledat zakaj se silis v temo od tod sem napisal zakaj ne vzames svojega nasveta in faking pogledas film in je
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Mato989 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

delavec44 je izjavil:

On je izvorni avtor, njegova odločitev. Kot ste že rekli, njegovo delo ni dokumentarec. Pa še vedno so vsa obdobja grška in postavljena v realni svet in v nobenega ne spada črna Helena.

Če pa delaš film po knjižni priredbi in govoriš, da bi ji rad bil zvest...

Ja sam tudi velikani pa bogovi pa čarovnice in morske deklice ne spadajo v realni svet.

Ali ipak...

Ne razumem kaj ti ni jasno tukaj

Meni pa ni jasno zakaj tolk u luft skačete okoli ene prevljice katere stvaritelj vam ni ama ništa dolžan. In vas absolutno noben ne sili tega dreka it gledat.

Pač ostani doma in ignoriraj. Svet bo lepši. Boli te kurac za nekega Nolana, Lupito, Elliota in Pithlita. Pač je drek. Ne gledat. Enostavno ko pasulj iz konzerve.

Zakaj potem tega nasveta ne vzames sama in se prfockas v tej temi

Ti tu jokaš zarad slabega filma k ma sranje od woke castinga kako bo flopnil ker ga noben noče gledat.

Mene film dejansko zanima (spet ne tolk da se bom čez pol Slovenije vozila in se med smrdečim popcornom gužvala). In mislim da bo kljub ne navadnemu castingu zelo dober.

In pol ti hočeš da grem jaz iz teme zato da boš ti lahko še naprej v miru sral po stvari ki je nočeš gledat? Se ti zavedaš kolk dejansko neumno zveni to? A si tolk obupan da rabiš en tak virtualni peskovnik kjer te neka random woke baba ne bo ogrožala prek 400km oddaljene tipkovnice? Chill bro, we're having fun here.

Aja, zdej vidim da so Angleži spušili pa si moral prit mal ventat. There, there... It will all be OK.

Narobe, jaz nic me jokam jaz debatiram, sploh pa mene moti vsakrsen casting ki ni cimbolj priblizan izvirnemu besedilu ali stvaritvi po lateri se bojda zgleduje

Tako kot bi se zgrazal ce bi Martin Luher King bil bel se zgrazam zdaj mad tem

Moj komentar tebi je ce hoces samo gledat zakaj se silis v temo od tod sem napisal zakaj ne vzames svojega nasveta in faking pogledas film in je

Aja ker ko si ti to napisal je film bil že zunaj? Najs. Ti se zavedaš kolk butasto se to bere?

Brez skrbi. Bom pogledala. Skor sami lepi ljudje so not.

bambam20 ::

Film je zagotovo predolg. Dvorana zvečee ob 20 uri zelo lepo polna. Ne spomnim se, kdaj je bila na zadmje dvorana tako polna.

In kakšen je movie?
««
18 / 18
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oppenheimer (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
7211836 (4227) gruntfürmich
»

Tenet [Nov film Cristopher Nolan - 2020] (strani: 1 2 3 )

13028679 (15503) c3p0
»

Interstellar (film) (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

705166396 (89138) Horas
»

Dunkirk (2017) (strani: 1 2 3 )

10126670 (20167) Flitko

Več podobnih tem