Forum » Na cesti » Kritična napaka na tehničnem
Kritična napaka na tehničnem
nebi ::
Če je avto registriran še 30 dni, danes sem pa padel tehnični (kritična napaka)... Ali ga lahko prodam nekomu, da ga odpelje v Srbijo? Bo lahko dobil izvozne tablice?
Je pa pa kupec seznanjen s stanjem vozila.
Je pa pa kupec seznanjen s stanjem vozila.
- spremenil: nebi ()
tony1 ::
Nimam izkušenj, ampak po moje ja, avto ima veljaven tehnični še 30 dni. Ti kar prodaj.
Tale tehnični zdaj ne prekliče starega, tudi če bil avto po teh. pregledu sodeč tipi topi, stopi novi tehnični v veljavo šele na 1. dan, ko ti poteče registracija, tj. recimo 30 dni od danes naprej.
Tale tehnični zdaj ne prekliče starega, tudi če bil avto po teh. pregledu sodeč tipi topi, stopi novi tehnični v veljavo šele na 1. dan, ko ti poteče registracija, tj. recimo 30 dni od danes naprej.
starfotr ::
Bistvo je, da ima še veljavno prometno, ko ga prodaš. To je pomembno zato, da lahko še brez problema peljejo čez mejo, da ga ni treba nalagat na kamion ali prikolico.
Obraba ležaja na zadnji premi, zadnjo premo je potrebno obnoviti.
Hvala vsem. Prometna je veljavna.
Hvala vsem. Prometna je veljavna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nebi ()
Sem dobil podatke of vargalanta, ampak avto želim prodati, ker ne potrebujem dveh... Sem znižal ceno in naj kupec popravlja.
Hvala.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | voznja neregistriranega avtomobilaOddelek: Na cesti | 14998 (874) | mirator |
» | Avtolog.si (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Na cesti | 114191 (8258) | starfotr |
» | Elektronske vinjete- napacna reg. (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 30935 (9162) | Tidule |
» | Veljavnost tehnicnega pregledaOddelek: Na cesti | 31600 (14524) | Horas |
» | Registracija avtomobila in napačen datum na zav. policiOddelek: Na cesti | 4915 (4164) | MadMax |