» »

Nakupujem avto pa me zanima...

Nakupujem avto pa me zanima...

FiReFTW ::

Torej glede na to da redno spremljam avto.net bi bil vesel tudi če bi lahko moje filtre kaj iščem shranil oziroma da bi dobil email ko je kaka nova objava za tak avto pod temi filtri.

A to ne obstaja ali kaj?? Ker ne najdem nikjer..

pero50 ::

poklikaj kar iščeš, novejši oglasi naprej in tvoje zahteve in shraniš zaznamek. Naslednjič samo klikneš na zaznamek in ti odpre z novejšimi oglasi naprej

Horas ::

v mojavto net lahko nardiš zaznamke

skrinšoti tist kar želiš
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

pero50 je izjavil:

poklikaj kar iščeš, novejši oglasi naprej in tvoje zahteve in shraniš zaznamek. Naslednjič samo klikneš na zaznamek in ti odpre z novejšimi oglasi naprej

Sepravi kot primer to ko sem zdaj naredil:

https://www.avto.net/Ads/results.asp?zn...

Če si to naredim kot zaznamek potem bilokdaj odprem bo avtomatsko updatano in če bo kaj novega bo tudi not?

bluefish ::

Da.

Mohimm ::

Če si registriran imaš tudi na levi strani "shrani iskanje".

In potem imaš shranjene (lahko več različnih iskanj) pod "parkirano" --> na levi strani "prilubljena iskanja"

Ker sem trenutno v fazi aktivnega iskanja avtomobila me zanima kako pogosto vi kaj pregledate avto.net ali podobno? 1x na teden? Ali mogoče večkrat?
In pa kako pogosto v povprečju lahko pričakujem da bojo novi avti objavljeni na strani? Vem da je bolj random ampak recimo rečimo v povprečju? Vem pa že kateri avto bi imel tako da se gre za 1 model.

IL_DIAVOLO ::

Načeloma je google toliko pameten in vsiljiv, da ti sam vrze ponudbo, ko je nov oglas gor.

Naceloma pa imaš itak v vsakem trenutku najmanj 3 avte v blizini in najmanj 10 po celi Sloveniji. Ni tu nekega cakanja na top ponudbo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

OutOfTheBox ::

FiReFTW je izjavil:

Ker sem trenutno v fazi aktivnega iskanja avtomobila me zanima kako pogosto vi kaj pregledate avto.net ali podobno? 1x na teden? Ali mogoče večkrat?
In pa kako pogosto v povprečju lahko pričakujem da bojo novi avti objavljeni na strani? Vem da je bolj random ampak recimo rečimo v povprečju? Vem pa že kateri avto bi imel tako da se gre za 1 model.

Ko sem kupoval avto, sem pregledoval trg približno 10-15x na dan, čez celoten dan. Ko se je pojavil pravi avto, je bil gor slabo uro, ko sem ga opazil in tipa poklical. Pogledat sem ga šel nekaj ur po objavi, vzel naslednji dan (ker je bil tisti dan nedelja).

Dobra roba bo šla v momentu.

Bellzmet ::

Aha v nedeljo si ga vzel. Prosim sporoči, kje delajo prepise v nedeljo?

z3ro ::

Še enkrat preberi kaj je napisal. V nedeljo ga je šel pogledat, vzel ga je pa naslednji dan (hint: ponedeljek).

d_DJ ::

FiReFTW je izjavil:

Ko smo za mojo kupovali, sem imel eno python skripto, ki je na vsake 5 minut gledala, če je kaj novega in mi na mail poslala oglas. Kupli smo od enga privat, ki je potem povedal, da ni imel oglasa gor več kot eno uro.

fikus_ ::

Dobri avtomobili za primerno ceno se prodajo hitro. In tako kot je napisal DJ, nekateri se poslužujejo skripte, ki ti javlja glede na filtre, kdaj se pojavi avto, ki ga iščeš.

Pred nekaj meseci sem prodajal en avto in sem takoj po objavi prejel nekaj klicev, avto je bil naslednji dan prepisan in prodan. Seveda mora biti cena primerna stanju avta.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Mato989 ::

Praviloma je tako da če avto prodaš v 24 urah je v 99,9% cena (pre)nizka...

Ko sem jaz prodajal avto me je v 48 urah klicalo 47 ljudi... No potem sem 4ti dan avto prodal, Megana II takrat za 2.700 EUR, sem dal popusta 150 EUR... Če bi ga prodal v 1. dnem je večina ponujenih cen bilo 2-2,2k...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

fikus_ ::

Lahko da je bila prenizka, odločil sem se, da avto gre od hiše in ne da se mi ukvarjat s pregovarjanji poslušanjem jamračev, zakaj bi nižal ceno,....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup avta do 5.000 EUR (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
19520605 (11600) akulp
»

Nakup Peugeot 508

226600 (5865) Dr_M
»

Kateri avto? (strani: 1 2 )

6112402 (10810) zez
»

Koliko zdržijo novodobna vozila? (strani: 1 2 )

7318402 (15610) bambam20
»

Najem avtomobila za nekaj mesecev

236171 (5159) Red_Mamba

Več podobnih tem