Forum » Omrežja in internet » wifi na tablici
wifi na tablici
markk1 ::
pozdravljeni,
zadnje čase opažam težave wifija na tablici. Po hiši imam mash boxe z wifijem 2.4 in 5g, ter ločeno še en router z obema možnostima povezave. Ko želim tablico povezati na 5g omrežje, se mi poveže, vendar mi javi, da ni na voljo interneta, kljub temu da so ostale naprave telefon, računalnik, ... povezani na wifi 5g in dela bp. Na routerju sem izklopil 5g za test, če ga motita 2 omrežja in ni razlike. Povezava na istem routerju ali meshu na 2.4 deluje brez težav. To se mi dogaja zadnja 2 meseca, pred tem delalp bp. Kaj bi lahko bilo narobe?
zadnje čase opažam težave wifija na tablici. Po hiši imam mash boxe z wifijem 2.4 in 5g, ter ločeno še en router z obema možnostima povezave. Ko želim tablico povezati na 5g omrežje, se mi poveže, vendar mi javi, da ni na voljo interneta, kljub temu da so ostale naprave telefon, računalnik, ... povezani na wifi 5g in dela bp. Na routerju sem izklopil 5g za test, če ga motita 2 omrežja in ni razlike. Povezava na istem routerju ali meshu na 2.4 deluje brez težav. To se mi dogaja zadnja 2 meseca, pred tem delalp bp. Kaj bi lahko bilo narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66292 (8177) | Ulixes |
» | Čudna težava na WiFiOddelek: Omrežja in internet | 2908 (897) | anlju |
» | Kako "prevladati" z svojim WIFI omrežjem čez sosedove? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10415 (7942) | djabi |
» | Nadgradnja routerja Linksys EA7500Oddelek: Kaj kupiti | 807 (621) | noob96 |
» | Routerji odletel Wifi, katerega novega?Oddelek: Omrežja in internet | 4859 (3948) | kuglvinkl |