» »

abonma v drami

abonma v drami

bjelakrez ::

je mogoce kdo vzel abonma v drami letos? katerega? ste bili zadovoljni z lanskim abonmajom? kak komentar?

hruske ::

Jz mam študentskega I., lani je blo kul. :)

Še posebej mi je bla všeč Romeo in Julija... hja... mi je že ideja všeč.:))

Letos sem pa šele eno videl, tako da ne morem še kj velik rečt. Je bil pa hec k je ena ženska gola skakala naokoli po odru okol 20 minut...

Hja, moram rečt, da mi je včasih smotan, k ma drama vedno toliko sexa, pijač, prešuštvovanja, perverzij in podobnega, da sem bil lani čisto navdušen nad Molierovo Šolo za žene.

Kaj mormo, sj tko nč ne mormo..
Ma je vseen prijetno se odklopit od časa do časa... :D

DoloresJane ::

Predstava za golo žensko je bila najbrž Čisti vrelec ljubezni v režiji Saše Pavček. Če bi se kdo spraševal... :)

mk-klavz - poskusi kdaj MGL. Meni sicer ni preveč domač, ima pa zelo "ljudske" prestave. :)

hruske ::

Hehe.
Jap, Čisti vrelec ljubezni.

Prjatlca je zadela zastonj abonma za MGL.:D
Srečka.
V MGL smo sicer s šolo gledal Ibsnovo Divjo račko, pa ni bla slaba. Precej Ibsnova. :D
Po repertoarju sodeč imajo teme, ki so ljudem bolj bliz, ja.. ljudske.

Gandalfar ::

Divja racka mi je bila zelo vsecna predstava :)

OwcA ::

Sam imam že 4 leta abonmaje v Drami (večinoma tako za mai kot veliki oder) in sem zelo zadovoljen. Izmed 10 predstav je povprečna povečini le ena (upam, da smo s tem za letos opravili že z Vrelcem), ostale izvrsne, so pa skoraj vse "zamorjene". Tistim, ki je všeč roman 20. stoletja bo tudi to.
Podobno velja tudi za Mladinsko, le da so modernejši, da ne rečem kar eksperimentalni pri izvedbi.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

bjelakrez ::

smoletov krst pri savici je mene popolnoma razocaral. na koncu bi zaspal, ce nebi sturbej skos nekaj krical in mi pustil spati.

OwcA ::

Mene pa navdušil. :)
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Teater

Oddelek: Sedem umetnosti
81514 (1315) biokill
»

Gledališke igre

211576 (1576) Looney
»

Skupaj proti dolgčasu :) (strani: 1 2 3 )

10630133 (22419) Damjan Jagar
»

Abonmaji za vse :)

112081 (1800) DoloresJane
»

Kakšna kultura? (strani: 1 2 )

706155 (5276) Marjan

Več podobnih tem