» »

Druzinski avto

Druzinski avto

1
2
»

m0LN4r ::

Ja kar se dimenzij prtljaznika tice je res touran top (skatlast).
Recimo vecjo kletko das not BP, v Coupelike SUV kuferam pa ne. PREVERJENO.

Dokler ga se izdelujejo, bi ga sigurno vzel. Ni pa lepota, ampak jebiga.

Sem se pa peljal s sodelavcevim Golf Variantom, tudi zelo zelo prostoren avto, potem pa ga je menjal za A3 karavana.
Prostor je plusminus enak, je pa zvocna izolacija, udobnost sedezev, dosti boljse.

Touran je kar se tega tice, na nivoju golfa, ampak se kr solidna izbira, po mojih informacijah bo usoda tourana ista kot od sharana kmalu, da ga ukinejo.

Moj sanjski avto bi pa bil Touran z 4x4 ampak ga ni.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

theanswer3 ::

Bom sel na testno voznjo, da vidim kaksen je obcutek na voznjo. Za enkrat imam na radarju potem:

- Touran s srednjo opremo
- Duster z vso opremo
- Octavia z osnovno opremo

Nekdo je omenil Berlinga, kaksna je pa kaj razlika med Touranom in recimo Berlingo, Rifter, Toyota Proace City Verso. Kakor sem jaz gledal bencinarja tam ze redko dobis.

mikhaair ::

Corola karavan 1.8 hibrid + eko sklad kredit?

Corolla TS sem gledal, pa mi je po moje prenizka, sem visje rasti in imam filing, da bom tezko ven in not hodil, pa otroski stolcki in take stvari bo hudic za hrbet. Se pa nisem se usedel vanjo in bi moral pogledat v salon, da vidim kako je v resnici.

m0LN4r ::

https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Eduardo ::

MikeRotch je izjavil:

Po litrih ima Touran več prostora. Pa odprtina je večja in prtljažnik je nasplošno bolj uporabnih dimenzij za večino potreb.

Zadnji sedeži v Touranu so posamični, kar je pri družinskem vozu kar praktično. Nastavljivi so v vse smeri, po potrebi lahko posamezen sedež odstraniš. Pri Touranu imaš opcijo 7 sedežev. Na sprednjih sedežih so montirane mizice za zadnje potnike itd.

Ja podaljšan je verjetno bolj prostoren, samo običajen pa je tam tam s Passatom, če se ne celo boljše sedi v limuzini. Nam bolj prav pride dolžina kot celoten volumen, tako da bi iz funkcionalnega vidika prej vzel limuzino. Iz ženinega vidika pa SUV, ker ji je bolj všečen.

So pa verjetno tudi stroški nižji z limuzino. Poraba, gume ...

theanswer3 je izjavil:

Bom sel na testno voznjo, da vidim kaksen je obcutek na voznjo. Za enkrat imam na radarju potem:

- Touran s srednjo opremo
- Duster z vso opremo
- Octavia z osnovno opremo

Nekdo je omenil Berlinga, kaksna je pa kaj razlika med Touranom in recimo Berlingo, Rifter, Toyota Proace City Verso. Kakor sem jaz gledal bencinarja tam ze redko dobis.

Turan klasa je prej Skoda Superb.

mikhaair je izjavil:

Corola karavan 1.8 hibrid + eko sklad kredit?

Ga je kupil sorodnik in je v primerjavi z Turanom in podobnimi zelo zelo tesna. In boljše, da se je ne dotakneš preveč, ker pleh lahko kriviš z roko tako zelo je tanek. Mene je totalno razočarala. Jaz bi prej korejce.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eduardo ()

SI13 ::

če še iščeš avto zase pa da je družinski mi piši, morda lahko nekaj ponudimo! Lp

-----------------

theanswer3 je izjavil:

Iscem nasvet za nov druzinski avto.

- 2 odrasla + novorojencek + 20kg pes
- Max 10.000 km letno (bolj 7.000)
- Avto imam namen obdrzati cca 10 do 12 let

HotBurek ::

Kvaliteten avto je M5 E60. Zdej, če hočiš okrog pralne stroje furat, je opcija M5 E61.

Ampak, to je avto za prave moške.

root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

HotBurek je izjavil:

Kvaliteten avto je M5 E60. Zdej, če hočiš okrog pralne stroje furat, je opcija M5 E61.

Ampak, to je avto za prave moške.

Prav neverjetno nenakljušje, ko burek išče starega BMWja. :D Lega koleega. To gre fuulll.

Lonsarg ::

m0LN4r je izjavil:

Super stran:

https://www.carsized.com/en/cars/compar...
Tole je pa res zakon stran. Toyota RAV4 se lepo vidi da je vecja povsod, tudi zadaj od VW Touran ;) Je pa drug cenovni rang to je res, ce hoces poceni in veliko prostora potem pac moras na karavane.

Touran morda ni uradno karavan, ampak ima precej karavanosto obliko ;) Nek hibrid med SUV in karavan obliko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Magic1 ::

Dacia Jogger je nekaj vmes med karavanom, enoprostorcem in SUV:
https://www.carsized.com/en/cars/compar...
Magic

Drugo leto menda pride nov Dacia Dokker. Verjetno bo max prostora na €.

Kaj pa kak Seat Leon ST? Se to splaca kupiti? je trenutno bistveno cenejsi kot Octavia. Za cca 25k dobim ze 150 konjev in en kup opreme. A ni bilo receno, da se Seat nekaj poslavlja? Kako bo po tem s servisiranjem in podobnim?

Oziroma ce kdo ve kok se da Cupro Leon ST se kej znizat? Vidim da imajo trenutno ze neke popuste samo me zanima ce se da se kej v salonu dobit?

PARTyZAN ::

Wow Lonsarg, odkril si enoprostorca. Včasih so bili bolj popularni, zdaj so pa ameriški trendi na žalost zlezli tudi v naše kraje, pa vsi ki, so starejši od 30 let rabijo SUVe, da lahko iz avta ven zlezejo.

Lonsarg ::

Ja SUV velikost v grdi karavanasti obliki =enoprostorec :)
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup družinskega avtomobila (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
20711959 (3935) miha98
»

Avto za 3 otroške sedeže (strani: 1 2 3 )

12429386 (18851) bauci
»

Kombi kot osebno vozilo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8111988 (8816) koyotee
»

Manjši družinski avto (strani: 1 2 )

5810504 (8714) m0LN4r

Več podobnih tem