» »

Ali dobis kazenske tocke iz drugih drzav EU?

Ali dobis kazenske tocke iz drugih drzav EU?

samovprasam ::

Ce sem na hrvaskem kaznovan zaradi prehitre voznje ....

Ali porocajo slovenskim organon in potem imam tudi kazenske tocke v Sloveniji Ali do the izmenjave ne pride in moras Samo placati kazen?

sbawe64 ::

Tiste točke veljajo v posamezni državi.
2020 is new 1984
Corona World order

Ce v Sloveniji naberes dovolj tock, izgubis izpit

Hipoteticno, ce naberes dovolj tock da bi izgubil izpit na hrvaskem... Kaj se zgodi potem?

Prepoved voznje Po hrvaskem? Ali izgubis izpit v SLO?

ferko2 ::

Jaz sem na podlagi tvojega javnega ip-ja javil policiji, kaj te zanima in screenshote. So rekli, da se bodo oglasili pri tebi in situacijo dvojno preverili pri hrvaški prometni policiji, potem pa še po eu. V torek ali sredo bo vse jasno. lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ferko2 ()

ferko2 je izjavil:

Jaz sem na podlagi tvojega javnega ip-ja javil policiji, kaj te zanima in screenshote. So rekli, da se bodo oglasili pri tebi in situacijo dvojno preverili pri hrvaški prometni policiji, potem pa še po eu. V torek ali sredo bo vse jasno. lp

Hvala za takso skrb! Sicer sem se ze Sam samo-prijavil ampak se vedno nisem dobil slovenskih kazenskih tock, Tako da v kolikor se se vec clanov slotecha uspesno pritozi nam morda kolektivno uspe!

kamiKaZaA ::

samovprasam je izjavil:

Ce sem na hrvaskem kaznovan zaradi prehitre voznje ....

Ali porocajo slovenskim organon in potem imam tudi kazenske tocke v Sloveniji Ali do the izmenjave ne pride in moras Samo placati kazen?

Trenutno še ne. Imajo pa to namen uvesti, ko bomo imeli v EU "digitalno vozniško". Takrat pa se bodo točke zbirale znotraj EU in ko boš prekoračil mejo boš ob vozniško.

Nikonja ::

Nimajo namen to uvesti, ampak je že potrtjeno v eu parlamentu in bo uvedeno v kratkem, kar je tudi prav, posebej če si bogatun in ti tistih xy eur kazne k...a ne pomeni. Zdaj pa bo!
Podpiram tudi postavitev tisoč kamer/radarjev in se potem mooooogče rešimo vsaj večine debilov na cesti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Nikonja ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pihanje 0,0 (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
769884 (7347) destroyer2k
»

Alkohol in vožnja. Nekdo je spet upal, da se bo "izmazal" (strani: 1 2 3 )

10717962 (14906) Mare2
»

Prekoračitev meje kazenskih točk (strani: 1 2 3 4 )

19647037 (37435) Mare2
»

Policijske kontrole na cesti dandanes (strani: 1 2 )

618038 (6032) jype
»

Kazen za prometno nesreco (strani: 1 2 )

8016752 (14396) NeMeTko

Več podobnih tem