Forum » Strojna oprema » grafična kartica TI 4200 popravilo
grafična kartica TI 4200 popravilo
boris322000 ::
Pozdravljeni,
Pred nekaj dnevi se mi je pokvarila grafična kartica. Ali se to da popravljat ali jo lahko samo stran vržem. Firma je Innovision.
LP!
Boris
Pred nekaj dnevi se mi je pokvarila grafična kartica. Ali se to da popravljat ali jo lahko samo stran vržem. Firma je Innovision.
LP!
Boris
Pred nekaj meseci dal pri Mlacomu vgraditi Zalmanovo pasivno hlajenje. Normalno sem ga uporabljal, nič navijal. Ko sedaj pogledam kartico vidim, da sta 2 čipa malo napihnjena. Na teh dveh čipih so zareze, če jih raznese. Prejšnji večer sem normalno izklopil comp. naslednji dan pa ni več grafična delala.
Bom upam dons zvečer dobil kartico in jo poslikam pa objavim.
Sam a to kej na srvisih popravljajo?
Sam a to kej na srvisih popravljajo?
BaRtMaN ::
Če so napihnjeni kondenzatorji - taki valjasti elementi, se jih ponavadi da zamenjat. Samo rabiš kakšnega prijatelja s spajkalnikom, če sam nisi vešč z njim.
boštjan ::
če ti je mlacom vgrajeval zalmanoe heatpipe,pol tudi oni odgovarjajo za posledice,upam da maš račun od dela
VASkO ::
hin kondenzatorji verjetno zaradi slabe kvalitete
ni pa to nic dramaticnega. ti lahko vsak zamenja, ki ma malo izkusenj s spajkanjem. kondenzatorja pa te bosta stala nekaj drobizeka.
ni pa to nic dramaticnega. ti lahko vsak zamenja, ki ma malo izkusenj s spajkanjem. kondenzatorja pa te bosta stala nekaj drobizeka.
Sedaj imam slike posnete sam ne vem kako naj jih objavim.
LP!
Boris
P.S. kdo je pripravljen popraviti proti plačilu? 3K če uspe?
LP!
Boris
P.S. kdo je pripravljen popraviti proti plačilu? 3K če uspe?
frenk ::
boris322000: loh men posles...ampak najprej slikce gor nalimej...cena popravila je pa enaka postnini in ceni elementov
frenk ::
boris322000: bom kr tlele napisal...jest tle ne vidm nobene poskodbe...dej povej priblizno lokacijo
VASkO ::
saj ne mores, ko so slike tak ostre
mislim, da sta tista dva najvecja kondenzatorja napihnjena - samo na sliki se ne vidi, ker je zanic
mislim, da sta tista dva najvecja kondenzatorja napihnjena - samo na sliki se ne vidi, ker je zanic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo LCD zaslona (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15126 (11967) | Telbanc |
» | LCD TV mi crkujeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6626 (4005) | Samson |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10999 (5610) | Pyr0Beast |
» | Kako popraviti mamaplato, kjer so crknili kondenzatorji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15489 (11169) | Pyr0Beast |
» | Napajalnik bi rad utišal (vendar ne dokončno)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2365 (1951) | frenk |