Forum » Programska oprema » Firefox "kontejnerji"
Firefox "kontejnerji"
CyberPunk ::
A kdo uporablja dodatke za Firefox, kjer lahko ločiš določene strani med sabo (npr. Facebook, Google...)? So kateri boljši/slabši?
Na hitro mi Firefox vrže tega, ki naj bi bil "uraden". Izgleda mi podobno kot tisto, kar je že privzeto na voljo v Waterfoxu.
Ampak če prav razumem, so ločeni samo cookiji, ne pa tudi cache? Torej lahko verjetno še vedno na kakšen način spremljaš uporabnika preko cache-ja, history-ja, ipd.
Na hitro mi Firefox vrže tega, ki naj bi bil "uraden". Izgleda mi podobno kot tisto, kar je že privzeto na voljo v Waterfoxu.
Ampak če prav razumem, so ločeni samo cookiji, ne pa tudi cache? Torej lahko verjetno še vedno na kakšen način spremljaš uporabnika preko cache-ja, history-ja, ipd.
misek ::
Jaz uporabljam Simple Tab Groups https://addons.mozilla.org/en-US/firefo...
To pa predvsem zaradi tega, da ni vedno vidnih vseh odprtih tabov. Tako jih imam razdeljene po skupinah. Opera je to imela bolje rešeno in mi je ta razširitev še najbližji približek.
To pa predvsem zaradi tega, da ni vedno vidnih vseh odprtih tabov. Tako jih imam razdeljene po skupinah. Opera je to imela bolje rešeno in mi je ta razširitev še najbližji približek.
Ales ::
Uporabljam:
Firefox Multi-Account Containers
in zraven:
Switch Container Plus (priročen UI za preklop med kontejnerji)
Containerise (samodejno odpiranje določene strani v določenem kontejnerju)
Container proxy (ločene proxy nastavitve za posamezne kontejnerje).
Brez tega in brez Tab Session Manager si sploh več ne predstavljam brskalnika...
Firefox Multi-Account Containers
in zraven:
Switch Container Plus (priročen UI za preklop med kontejnerji)
Containerise (samodejno odpiranje določene strani v določenem kontejnerju)
Container proxy (ločene proxy nastavitve za posamezne kontejnerje).
Brez tega in brez Tab Session Manager si sploh več ne predstavljam brskalnika...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programske novosti iz Appla: macOS 13, iOS 16, iPadOS 16 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10268 (6105) | PINki |
» | Firefoxova nova oblačila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20434 (15141) | schurda |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 73031 (62196) | opeter |
» | Firefox v Evropi prehitel Internet Explorer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21391 (18990) | Lion29 |
» | H.264 ostaja brezplačen za spletno predvajanje videov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13766 (12040) | Icematxyz |