Forum » Pomoč in nasveti » Windows, Ubuntu in sistemski čas
Windows, Ubuntu in sistemski čas
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
GummyBear ::
Na istem računalniku imam nameščena 2 operacijska sistema, vsakega na svojem disku.
Se logiram v sistem Windows - sistemski čas v redu.
Se logiram v sistem Ubuntu - sistemski čas v redu.
Se logiram v sistem Windows - sistemski čas od dejanskega odstopa za 2 uri (pa nisem ničesar spreminjal).
Ko čas popravim in naslednjič ponovim zgoraj navedene korake se zgodba ponovi.
Kadarkoli se logiram v Ubuntu, mi naslednjič v Windowsih sistemski čas odstopa za 2 uri. Zakaj? Kako to popraviti?
Se logiram v sistem Windows - sistemski čas od dejanskega odstopa za 2 uri (pa nisem ničesar spreminjal).
Kadarkoli se logiram v Ubuntu, mi naslednjič v Windowsih sistemski čas odstopa za 2 uri. Zakaj? Kako to popraviti?
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
fm13 ::
Na istem računalniku imam nameščena 2 operacijska sistema, vsakega na svojem disku.
Wrong Time Displayed in Windows-Linux Dual Boot Setup? Here's How to Fix it
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | shranjevanje gesla v bazo (brez autentikacije)Oddelek: Programiranje | 2281 (1637) | detroit |
» | Microsoft kupil YammerOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8767 (7474) | zmaugy |
» | Spy programi ali kaj drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1198) | Gutjerez |
» | računalnik zahteva geslo, ki ga nisem določilOddelek: Omrežja in internet | 2822 (2382) | vbohinc |
» | windows server & adm filesOddelek: Operacijski sistemi | 1289 (1214) | Suhy |