Forum » Loža » Polnilo za uparjalnik proti komarjem
Polnilo za uparjalnik proti komarjem
Furbo ::
Ok naveličan sem plačevati tele Raid dozice, kot da je notri najboljši parfum na svetu.
Se kje dobi alternativno polnilo pakirano po pol litra ali liter, po vsej logiki ti ne bi smelo stati več kot 10€/liter, ne pa za tele dozice po smešnih 21ml.
Sodeč po youtube ni težko povleči te palčke iz doze, nafilati zadevo in sestaviti nazaj.
Se kje dobi alternativno polnilo pakirano po pol litra ali liter, po vsej logiki ti ne bi smelo stati več kot 10€/liter, ne pa za tele dozice po smešnih 21ml.
Sodeč po youtube ni težko povleči te palčke iz doze, nafilati zadevo in sestaviti nazaj.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
hotig ::
Tudi jst sem v trgovinah gledal za kak nadomestni brend, ki bi pasal v originalni priključek pa nisem nič našel.
Nevem, če si mislil na ta izdelek, sem našel samo tega v njihovi spletni trgovini. Izgleda enako kot raid original ampak nisem našel kake boljše slike za primerjavo. Je pa seveda uber nižja cena od originala. Bom verjetno jutri enega pogledal pa mogoče celo kupil, čist zato da vidim če paše v raid priključek. Če to paše bo uber zamenjava za originale, upam da tudi deluje.
V dm-ju imaš dozice za manj ko pol cene od orginala. Polnila še nisem nikjer zasledil.
Nevem, če si mislil na ta izdelek, sem našel samo tega v njihovi spletni trgovini. Izgleda enako kot raid original ampak nisem našel kake boljše slike za primerjavo. Je pa seveda uber nižja cena od originala. Bom verjetno jutri enega pogledal pa mogoče celo kupil, čist zato da vidim če paše v raid priključek. Če to paše bo uber zamenjava za originale, upam da tudi deluje.
Furbo ::
Bom verjetno res šel v DM ali nekam po cenejše.
Drugače se mi pa dobro obnese tudi tisti analogni vtičnica timer, kjer lahko cel dan razbiješ v 15min intervale in celega nastavim, da uparjalnik deluje 15min on in 15min off, nisem opazil, da bi bil zaradi tega kaj manj učinkovit.
To + cenejše flaške, bi moralo potem biti optimalno.
Če se doze ne bodo prilegale, bom pač prelil oz. enkratno investiral v evaporatorje.
Drugače se mi pa dobro obnese tudi tisti analogni vtičnica timer, kjer lahko cel dan razbiješ v 15min intervale in celega nastavim, da uparjalnik deluje 15min on in 15min off, nisem opazil, da bi bil zaradi tega kaj manj učinkovit.
To + cenejše flaške, bi moralo potem biti optimalno.
Če se doze ne bodo prilegale, bom pač prelil oz. enkratno investiral v evaporatorje.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Sc0ut ::
Sparov nadomestni paše direkt v Raidov uparjalnik
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Arey ::
A je kdo poskusil zanmko NOOZE iz eurospina? so za kaj?
Jaz jih mam, une na ploscice. Verjetno gre za isto ucinkovino kot v steklenicki, samo jih redko rabim pa ima pol vec smisla ploscice imet ker so individualno zapakirane.
Jaz mislim da pomaga zelo, nisem pa ze dolgo imel drugih znamk tko da ne bi znal narest primerjave. Kupi, stane manj kot sixpack.
Runner71 ::
Jaz jih mam, une na ploscice. Verjetno gre za isto ucinkovino kot v steklenicki, samo jih redko rabim pa ima pol vec smisla ploscice imet ker so individualno zapakirane.
Jaz mislim da pomaga zelo, nisem pa ze dolgo imel drugih znamk tko da ne bi znal narest primerjave. Kupi, stane manj kot sixpack.
Na žalost imam in ne opazim nobenega učinka...zato sprašujem
Pithlit ::
Jaz jih uporabljam zadnjih par let. Čist dovolj efektivni.
Life is as complicated as we make it...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Montaža kuhinjske pipe na pultOddelek: Loža | 2163 (954) | c3p0 |
» | Menjava olja, filtrov... (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 13503 (7910) | MadMax |
» | Najboljši sladoled v trgovini (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13757 (5515) | Robert |
» | Eurospin vs Mercator (kvaliteta izdelkov) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 53098 (31496) | gruntfürmich |
» | Torta iz Lidla (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13872 (11051) | anketar |