Forum » Loža » Kater air fryer kupiti?
Kater air fryer kupiti?
Twixz ::
Zdravo,
torej šanso sem imel sprobat air-fryer na dopustu in sem več kot navdušen. Je Tefal ok? Ali pa Rosmarino?
Načeloma denar ni problem, ker res ne maram mastne hrane in bi tole bilo super za nuggetse, pomfri in ostale zadeve ki si jih ogromnokrat doma privoščimo
torej šanso sem imel sprobat air-fryer na dopustu in sem več kot navdušen. Je Tefal ok? Ali pa Rosmarino?
Načeloma denar ni problem, ker res ne maram mastne hrane in bi tole bilo super za nuggetse, pomfri in ostale zadeve ki si jih ogromnokrat doma privoščimo
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
eEdbM ::
Samo za nagece, pomfri itn. je skoraj vseeno, kaj vzamete - poskusite z enim, da vidite, kako bo sprejeto. So prednosti in slabosti, od ene velike ene posode, dvojne manjše posode, rotirajoče ročice, nadstropij... Ta dva sta kar ugodna za prvi korak.
Ja, drži, samo da ni oljna friteza (sicer hitrejša) ampak vročezračna, kjer kakšni hrani še posprejaš olje.
Pusti, da sprobajo in se odločijo, kaj jim je všeč.
Pusti, da sprobajo in se odločijo, kaj jim je všeč.
ZveeZ ::
Daniel ::
Imamo Tefal, 2 predala (brez žara, ker amazon ni imel modela na zalogi). Dela BP. Če bi dobil z žarom, bi vzel tistega, drugače pa brez pripomb.
Ganon ::
S predalom ga nikoli ne bi kupil. Kupi dvonivojskega, takšnega, ki hrano tudi obrača.
linkas en primer takega? tnx :)
Primer:
https://www.amazon.de/-/en/YV9708-ActiF...
Sodelavec je dvonivojskega Tefalovega zelo pohvalil.
Magic1 ::
Jaz imam tega "dvo"nivojskega. Ne mislit, da lahko pečeš oba nivoja hkrati. Drugače je pa super. Na spodnjem nivoju pečeš kar se lahko premika, zgoraj pa bolj občutljive zadeve. Ker se vrti, daš not in pozabiš dokler ni pečeno. Ostale airfryerje s posodami moraš mešat.
Magic
Magic1 ::
Imeli so ga en mesec nazaj za 190EUR. Amazon cene znajo kar varirat +-25%.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()
ZveeZ ::
Ganon ::
Kurzweil ::
Sem tudi sam premišljeval pred časom... ampak če ne uporabljaš popolnoma nič olja v airfryerju, je potem tako isto, če daš stvar v pečico, sploh če je samo krompir in nuggetsi?!
V-i-p ::
Točno tako. Na ventilacijo, 180°c pa je...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Enak rezultat mogoče je ampak mladina empirično zelo verjetno ne bo ganjala velike pečice za kakšen obrok, air fryer pa nekajkrat tedensko...
Ja, ja, morda ne velja čisto povsod, ker že kar vidim, da se bo nekdo spet razburjal.
Ja, ja, morda ne velja čisto povsod, ker že kar vidim, da se bo nekdo spet razburjal.
Hudobec82 ::
Jst mam Ninjo. Men se zdi bistveno, da ima dva prekata. V enga piško, v drucga krompir. Zadeva se kr dost uporabla. Tut če češ mal bl zdravo jest, recimo vržeš piščanca notr in mal riža zavreš.
INRI1 ::
Nobenega. Zadeva je katastrofa, raje pečico uporabi z ventilatorjem, pa še manj se boš hebal s čiščenjem. Zadeva je čisti nateg.
@OP: ne kupuj zadeve ampak najdi kakšnega kolega, ki jo je že kupil in si jo sposodi za nekaj dni. Garantiram, da je kasneje ne boš kupil, ljudje jo uporabljajo samo zato, ker nočejo izpasti nategnjeni.
Tudi jaz, samo sem si prej zadevo sposodil in če ne dobiš ven krompirja enakega kot, če ga cvreš v olju (primarni razlog, za potencialen nakup), potem zadeva nima nobene vrednosti. In ne, krompir ni niti slučajno enak.
@OP: ne kupuj zadeve ampak najdi kakšnega kolega, ki jo je že kupil in si jo sposodi za nekaj dni. Garantiram, da je kasneje ne boš kupil, ljudje jo uporabljajo samo zato, ker nočejo izpasti nategnjeni.
Sem tudi sam premišljeval pred časom... ampak če ne uporabljaš popolnoma nič olja v airfryerju, je potem tako isto, če daš stvar v pečico, sploh če je samo krompir in nuggetsi?!
Tudi jaz, samo sem si prej zadevo sposodil in če ne dobiš ven krompirja enakega kot, če ga cvreš v olju (primarni razlog, za potencialen nakup), potem zadeva nima nobene vrednosti. In ne, krompir ni niti slučajno enak.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: INRI1 ()
Twixz, meni je sicer vseeno, kako se boste odločili, mi imamo na vseh lokacijah in bi še enkrat. Če se boste odločili za nakup, morda vam bo prišlo prav kaj podobnega za lažje pomivanje v pomivalcu, ker original košari sta precej veliki. Normalno, da preskusite, še posebej najstniška mladina. Če boste počakali, okrog praznikov se da dobiti še ugodneje.
Yossarian ::
Mi imamo tega, dobili smo ga zraven novega telefon 13T. Nageci, pomfri pa še polno tega, dela BP:
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
jabe ::
Mi mamo tacga:
https://www.tefal.co.uk/accessories-sto...
Letnik 2011. Zdaj so reci bolj sofisticirane...
Za krompircek je 100x boljsi kot pečica, ker ga obraca. Za nagce pa niti ne, ker jih oguli za pohan sir mi mi treba posebej razlagat.
Zdaj gledam, da limate variante, kjer na enem pladnju ne meša? Torej bi bil okej tudi za meso? Brez zamere, meni je tole bistveno bolj ajnfah kot pecica. Za mulce, ce sami tole, pa sploh.
https://www.tefal.co.uk/accessories-sto...
Letnik 2011. Zdaj so reci bolj sofisticirane...
Za krompircek je 100x boljsi kot pečica, ker ga obraca. Za nagce pa niti ne, ker jih oguli za pohan sir mi mi treba posebej razlagat.
Zdaj gledam, da limate variante, kjer na enem pladnju ne meša? Torej bi bil okej tudi za meso? Brez zamere, meni je tole bistveno bolj ajnfah kot pecica. Za mulce, ce sami tole, pa sploh.
DarwiN ::
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Tisti, ki jim iz AF-ja stuff ni dobr, nekej delate hudo narobe al pa mate AF za 20 evrov.
https://photos.app.goo.gl/4samcUiEhhAf3...
Zmrznen krompir iz Hoferja na, ne vem kok, 10 minut, je dobesedno isto kot iz Maca. In pščanc hrustljav!
https://photos.app.goo.gl/4samcUiEhhAf3...
Zmrznen krompir iz Hoferja na, ne vem kok, 10 minut, je dobesedno isto kot iz Maca. In pščanc hrustljav!
bemfa ::
No sej, če mu je pomfri iz Maca merilo, pol vemo kolk je ura. Domačega na masti ocvrtega še ni jedel
No sej, če mu je pomfri iz Maca merilo, pol vemo kolk je ura. Domačega na masti ocvrtega še ni jedel
Men je na masti pečen pomfri nekaj najbolj težko užitnega na tem svetu.
Sicer sem pa večino časa študentskih let uporabljal konvekcijsko pečico, za meso, zelenjavo, ni da ni.
Ko delam svinjino sploh ne uporabljam olja v pečici. Začinim in pokrijem z alu-folijo, mogoče malo vode pa to je to.
Pač mi pašejo nuggetsi pa pomfri, vseeno se mi pa ne da čakat da se mi pečica zagreje, da se speče...... Če lahko imam air fryer za to. Še posebej za čez teden. Pomoje 70% časa uporabljam pečico za peko pic..
cvalsr ::
Darwin, lahko kaj več podatkov o temle z vrtljivim bobnom, kje so to dobi? O tem tuhtam že odkar so se pojavile te brezoljne friteze (ki so zanič, z 'dvonadstropnimi' vred!), pa ga do zdaj nisem nikjer videl. Iz slike se ne vidi niti firma...
Hvala
Hvala
DarwiN ::
Sem tudi sam iskal.. Očitno je neka redkost. V US in UK sem našel podobne modele z rotirajočo košaro, v EU pa ne najdem.. Innoteck 16L Air Fryer
To mogoče pri nas, če najdeš kompatibilno košaro. Na Amazonu so na voljo košare.
No, pravkar našel nekaj - LLIVEKIT Hot Air Oven 12 L. Ta ima vključeno košaro.
To mogoče pri nas, če najdeš kompatibilno košaro. Na Amazonu so na voljo košare.
You don't see faith healers working in hospitals
Evo vam še domač krompir. :) Verjetn bom mogu za nasledn post objavit še kako ga sadim/pobiram, če ne ne bo legit.
https://photos.app.goo.gl/AFgUkTzazdJhf...
https://photos.app.goo.gl/AFgUkTzazdJhf...
Sem tudi sam iskal.. Očitno je neka redkost. V US in UK sem našel podobne modele z rotirajočo košaro, v EU pa ne najdem.. Innoteck 16L Air Fryer
Samo prilagam link od Alpine iz ceneje.si, če se komu ne ljubi iskat ali pa bi raje naročil iz npr. Mimovrste.
https://www.ceneje.si/Izdelek/27681742/...
Imam nagledan tale cvrtnik - HISENSE HAF1350DR, zgleda zelo praktično s to mešalno "lopatko" ampak me zanima če ga je kdo v praksi uporabljal?
purgas ::
Jst mam Ninjo. Men se zdi bistveno, da ima dva prekata. V enga piško, v drucga krompir. Zadeva se kr dost uporabla. Tut če češ mal bl zdravo jest, recimo vržeš piščanca notr in mal riža zavreš.
Tudi moja ima Ninjo...zelo zadovoljna z dvema prekatoma, sinhronizira oba prekata, tako da oba naenkrat zakljucita..
edi123 ::
Mene pa zanima ali je okence nujno? Oz tisti ko gs nimate ali ga pogresate da bi vidli kaj se dogaja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri cvrtnik-friteza (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20589 (2510) | Linko |
» | Mikrovalovna pečica (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8447 (3168) | fulgur |
» | Alternativa cvrtju (deep fried)? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18678 (1998) | bambam20 |
» | Kuharija,... oziroma kaj jeste? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19324 (17028) | Unknown_001 |
» | Kje kupujete vaši najljubši krompirček in kako ga pripravite ?Oddelek: Loža | 1504 (1281) | Mipe |