Forum » Loža » Servis šivalnih strojev
Servis šivalnih strojev
Bolfenk ::
Pozdravljeni, tega še ni bilo na slo-tech. Potrebujem strokovnjaka za šivalne stroje ,ki mi lahko razloži sinhronizirano delovanje elementov šivalnega stroja ,ki opravljajo delo ŠIVANJE . Žena ima šivalni stroj Singer,ki nenehno nagaja pri vezavi zanke dveh niti ,ki naj bi tvorili šiv . Enostavno ne zajame niti iz spodnjega čolnička stroja. Seveda to ni konec saj se občasno pojavi tudi,da se niti prepletajo v snop v spodnjem delu stroja in se zamaši . Ali je kje takšen strokovnjak za laično razlago in pomoč laiku kako naj odpravim napako? Na servisu za podobne primere glede na starost stroja samo odkimavajo in ponujajo nove stroje .
Hvala !
Hvala !
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
eEdbM ::
Tudi 'pri nas' je neka težava s Singerjem 1408, najbrž je bi prepoceni in še čaka odločitv, če gre že kar v kanto ali je še poceni rešitev možna. Ne vem podrobnosti ampak na prvi vtis je kar podobno.
wcpapir ::
Če kdorkoli proda kak tak stroj najnse mi javi na ZS preden va pelje na smetišče.
Iz kje si?
Pozdravljeni, tega še ni bilo na slo-tech. Potrebujem strokovnjaka za šivalne stroje ,ki mi lahko razloži sinhronizirano delovanje elementov šivalnega stroja ,ki opravljajo delo ŠIVANJE . Žena ima šivalni stroj Singer,ki nenehno nagaja pri vezavi zanke dveh niti ,ki naj bi tvorili šiv . Enostavno ne zajame niti iz spodnjega čolnička stroja. Seveda to ni konec saj se občasno pojavi tudi,da se niti prepletajo v snop v spodnjem delu stroja in se zamaši . Ali je kje takšen strokovnjak za laično razlago in pomoč laiku kako naj odpravim napako? Na servisu za podobne primere glede na starost stroja samo odkimavajo in ponujajo nove stroje .
Hvala !
Iz kje si?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wcpapir ()
Frenckie ::
Poskusi menjati obrabljeno staro švanko z novo. Pri nas je pomagalo, ko so bili šivi različni in neuporabni.
Bil je pa šivalni stroj druge znamke.
Bil je pa šivalni stroj druge znamke.
AngelOfDeath je izjavil:
Poznam serviserja, ki je že dolgo v penziji.
Je pa iz štajerske...
Super ! Morda kakšen kontakt bi ga poklical ?
Lp.
Če kdorkoli proda kak tak stroj najnse mi javi na ZS preden va pelje na smetišče.
Hvala !
Iz kje si?
Pozdravljeni,
sem iz MB ! Imam dva stroja .Lahko vam pošljem slike na mail ,če mi pošljete naslov .
Lp.
ali3n ::
Dobre izkušnje s servisom - Mohorko, Župančičeva ulica 11, 1000 Ljubljana, 041 711 142
Kar se pa sinhronizacije tiče - ko se igla prične dvigovati, mora it "igla" na čolničku skozi nastalo zanko; na zgornji osi je navadno tudi cahen, kdaj naj se to zgodi...
Pomembno je tudi, da je igla prav obrnjena (na eni strani je utor), kako je napeljana nit, itd...
Google/YouTube "bobbin thread not catching"; poglej jih več - ne verjet prvemu zadetku :)
Kar se pa sinhronizacije tiče - ko se igla prične dvigovati, mora it "igla" na čolničku skozi nastalo zanko; na zgornji osi je navadno tudi cahen, kdaj naj se to zgodi...
Pomembno je tudi, da je igla prav obrnjena (na eni strani je utor), kako je napeljana nit, itd...
Google/YouTube "bobbin thread not catching"; poglej jih več - ne verjet prvemu zadetku :)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Olje za tiskalnik - prosim NUJNO za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1787 (1411) | ToniT |
» | top shop - šivalni strojOddelek: Loža | 5826 (5390) | mihec87 |
» | Moj motorček za čoln piskaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1952 (1540) | Pyr0Beast |
» | Tačke za šivalni strojOddelek: Loža | 3161 (3007) | X-shift |
» | podmazovanje ventilatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1540 (1286) | SkIDiver |