» »

Servis šivalnih strojev

Servis šivalnih strojev

Bolfenk ::

Pozdravljeni, tega še ni bilo na slo-tech. Potrebujem strokovnjaka za šivalne stroje ,ki mi lahko razloži sinhronizirano delovanje elementov šivalnega stroja ,ki opravljajo delo ŠIVANJE . Žena ima šivalni stroj Singer,ki nenehno nagaja pri vezavi zanke dveh niti ,ki naj bi tvorili šiv . Enostavno ne zajame niti iz spodnjega čolnička stroja. Seveda to ni konec saj se občasno pojavi tudi,da se niti prepletajo v snop v spodnjem delu stroja in se zamaši . Ali je kje takšen strokovnjak za laično razlago in pomoč laiku kako naj odpravim napako? Na servisu za podobne primere glede na starost stroja samo odkimavajo in ponujajo nove stroje .
Hvala !

eEdbM ::

Tudi 'pri nas' je neka težava s Singerjem 1408, najbrž je bi prepoceni in še čaka odločitv, če gre že kar v kanto ali je še poceni rešitev možna. Ne vem podrobnosti ampak na prvi vtis je kar podobno.

wcpapir ::

Če kdorkoli proda kak tak stroj najnse mi javi na ZS preden va pelje na smetišče.

Bolfenk je izjavil:

Pozdravljeni, tega še ni bilo na slo-tech. Potrebujem strokovnjaka za šivalne stroje ,ki mi lahko razloži sinhronizirano delovanje elementov šivalnega stroja ,ki opravljajo delo ŠIVANJE . Žena ima šivalni stroj Singer,ki nenehno nagaja pri vezavi zanke dveh niti ,ki naj bi tvorili šiv . Enostavno ne zajame niti iz spodnjega čolnička stroja. Seveda to ni konec saj se občasno pojavi tudi,da se niti prepletajo v snop v spodnjem delu stroja in se zamaši . Ali je kje takšen strokovnjak za laično razlago in pomoč laiku kako naj odpravim napako? Na servisu za podobne primere glede na starost stroja samo odkimavajo in ponujajo nove stroje .
Hvala !

Iz kje si?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: wcpapir ()

Frenckie ::

Poskusi menjati obrabljeno staro švanko z novo. Pri nas je pomagalo, ko so bili šivi različni in neuporabni.
Bil je pa šivalni stroj druge znamke.

AngelOfDeath ::

Poznam serviserja, ki je že dolgo v penziji.

Je pa iz štajerske...
edit: Slovnica

AngelOfDeath je izjavil:

Poznam serviserja, ki je že dolgo v penziji.

Je pa iz štajerske...

Super ! Morda kakšen kontakt bi ga poklical ?
Lp.

wcpapir je izjavil:

Če kdorkoli proda kak tak stroj najnse mi javi na ZS preden va pelje na smetišče.

Bolfenk je izjavil:

Hvala !

Iz kje si?

Pozdravljeni,
sem iz MB ! Imam dva stroja .Lahko vam pošljem slike na mail ,če mi pošljete naslov .
Lp.

ali3n ::

Dobre izkušnje s servisom - Mohorko, Župančičeva ulica 11, 1000 Ljubljana, 041 711 142

Kar se pa sinhronizacije tiče - ko se igla prične dvigovati, mora it "igla" na čolničku skozi nastalo zanko; na zgornji osi je navadno tudi cahen, kdaj naj se to zgodi...
Pomembno je tudi, da je igla prav obrnjena (na eni strani je utor), kako je napeljana nit, itd...

Google/YouTube "bobbin thread not catching"; poglej jih več - ne verjet prvemu zadetku :)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Olje za tiskalnik - prosim NUJNO za pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
101787 (1411) ToniT
»

top shop - šivalni stroj

Oddelek: Loža