Forum » Loža » Mimovrste poslali poškodovan izdelek
Mimovrste poslali poškodovan izdelek

Sheteentz ::
Včeraj dopoldne poštar pred vhodna vrata dostavil zamrzovalno skrinjo, kupljeno na mimovrste. Popoldne pridem domov, spravim vse skupaj v hišo, odprem škatlo in zagledam sledi udarca ali padca na skrinji. Kot da bi padla na tla na rob ali pa se prevrgla na steno.
Poškodba od udarca se vidi tudi na foliji in na kartonu
Hecna reč je pa tudi, da je bil stiropor, ki je na vrhu skrinje, postavljen narobe, zarotiran za 180 stopinj, kar se vidi na odtisu vrat na stiroporju, ki bi moral biti zadaj.
Kaj hudiča so delali s to skrinjo mi ni jasno. A jim je že v tovarni padla na tla, in so jo takšno (z napačno postavljenim vrhnjim stiroporjem) zapakirali? A so mimovrstovci delali gluposti in so si rekli jebeš kupca? Ni mi jasno.
Sem včeraj oddal tisto reklamacijo in dodal vse te slike. Ima kdo izkušnje s takimi zadevami z mimovrste? Kaj lahko pričekujem, ko me enkrat pokličejo nazaj? Najraje bi, da uredijo dostavo novega izdelka in odvoz poškodovanega. Da mi ne bodo težili, da moram sam izdelek nazaj poslati in teh 45 kil vlačit na pošto. Pa da mi ne bi slučano težili, da sem jo sam poškodoval. Pač, upaj na najboljše, pričakuj najslabše.
Poškodba od udarca se vidi tudi na foliji in na kartonu
Hecna reč je pa tudi, da je bil stiropor, ki je na vrhu skrinje, postavljen narobe, zarotiran za 180 stopinj, kar se vidi na odtisu vrat na stiroporju, ki bi moral biti zadaj.
Kaj hudiča so delali s to skrinjo mi ni jasno. A jim je že v tovarni padla na tla, in so jo takšno (z napačno postavljenim vrhnjim stiroporjem) zapakirali? A so mimovrstovci delali gluposti in so si rekli jebeš kupca? Ni mi jasno.
Sem včeraj oddal tisto reklamacijo in dodal vse te slike. Ima kdo izkušnje s takimi zadevami z mimovrste? Kaj lahko pričekujem, ko me enkrat pokličejo nazaj? Najraje bi, da uredijo dostavo novega izdelka in odvoz poškodovanega. Da mi ne bodo težili, da moram sam izdelek nazaj poslati in teh 45 kil vlačit na pošto. Pa da mi ne bi slučano težili, da sem jo sam poškodoval. Pač, upaj na najboljše, pričakuj najslabše.

eEdbM ::
Zelo verjetno ne bo tezav z zamenjavo ali vrnitvijo nasploh, stroske racuna transporta morajo kriti, ker nisi ti povzrocitelj, drugo te pa kot kupca ne zanima.

Ganon ::
Brez potrebe se obremenjuješ, uredili ti bodo zamenjavo. Se zgodi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()

TrumpDonald ::
Najbrž je refurbished, če je bil stiropor pod kartonom narobe obrnjen. Se pravi že v fabrki so narobe spakiral?
Sicer pa bo v veljavo kmalu prišel ban na pošiljanje bele tehnike po eu zaradi okoljskih obremenitev in izpadov zarad bolnišk. Takih primerov je miljon ko folk naroči za 40eur ceneje iz nemčije in potem pride ta 50kg stroj/hladilnik, nekaj je pokvarjeno sledi reklamacija. Veliko je takih primerov, žalostno.
Sicer pa bo v veljavo kmalu prišel ban na pošiljanje bele tehnike po eu zaradi okoljskih obremenitev in izpadov zarad bolnišk. Takih primerov je miljon ko folk naroči za 40eur ceneje iz nemčije in potem pride ta 50kg stroj/hladilnik, nekaj je pokvarjeno sledi reklamacija. Veliko je takih primerov, žalostno.

telexdell ::
TrumpDonald je izjavil:
Najbrž je refurbished, če je bil stiropor pod kartonom narobe obrnjen. Se pravi že v fabrki so narobe spakiral?
A pol bomo v Sloveniji lahko kupovali le tisto kar proizvede Heinsens? Nič Bosha, Candiya, Sonyja, Samsunga...? Trg je globalen. Povezuje ga transport. Ali naročiš sam ali BingBang ali Merkur ali Mimovrste ali... je pa povsem vseeno. Pomisli vsaj malo, preden kaj objaviš!
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

IL_DIAVOLO ::
Ko bi vedli kaj vse zamenjajo...
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

starfotr ::
Gorenje oziroma Hisense prodaja kitajske pralne stroje.
Saj tudi drugi proizvajalci imajo danes vse narejeno na kitajskem. Recimo pred časom sem kupil candy hladilnik - imel je super mere za eno luknjo, praktično edini tak, ki je pasal in je bil tudi kitajski.
Saj tudi drugi proizvajalci imajo danes vse narejeno na kitajskem. Recimo pred časom sem kupil candy hladilnik - imel je super mere za eno luknjo, praktično edini tak, ki je pasal in je bil tudi kitajski.

Lejga ::

starfotr ::
Zgleda da zadev ne poznaš.
Moj nasvet je, da se sprehodiš do prve trgovine in pogledaš nalepke z modelom, kjer je navedeno tudi, da je marsikateri Gorenje stroj narejen v PRC.
Mali gospodinjski aparati mislim da vsi že leta. Bela tehnika pa tudi vedno več.
Moj nasvet je, da se sprehodiš do prve trgovine in pogledaš nalepke z modelom, kjer je navedeno tudi, da je marsikateri Gorenje stroj narejen v PRC.
Mali gospodinjski aparati mislim da vsi že leta. Bela tehnika pa tudi vedno več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri pralni stroj (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 262295 (3096) | darkolord |
» | Pralni stroj Samsung - slabo opere (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5320 (3423) | Peter18 |
» | Pokvarjen pralni stroj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19663 (2190) | 133780 |
» | Elektrika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14749 (6072) | Ganon |
» | Elektromotor pralnega stroja (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 46789 (13734) | lovro535v2 |