» »

Zlatko vs Čale

Zlatko vs Čale

««
17 / 18
»»

Slopek ::

Verjamem na besedo in ne bom poslušal, hvala. Itak je debilna vsa ta pop glasba. Ena bolj, ena manj in ta je pač sodi med prve, tko, k avtor. Pravim, Zlatko deluje pametnejši.

Ampak problem v tem primeru ni glasba. To z enim gumbom rešiš.

flyby ::

Kurzweil je izjavil:

Ne, prišel sem sem, ker vidim, da ima topic že skoraj 40.000 ogledov, no, klikov... firbec itak... kar ne spremeni dejstva, da je stvar debilna big time.

Še hujše, zadnjič sem iz splošne razgledanosti šel pogledat kar spotov teh dveh pajacov. Vas zanima moj zaključek? Evo prilagam video od Challeta, ki je nekaj najbolj debilnega (dobesedno), kar sem kdaj videl... govorim o besedilu, produkciji, podlagi, celoti... za icing on the cake pa še tisti čips na začetku.... prav RETARDIRANO!

Tole prav kuri možganske celice ;((

po petnajstih sekundah ogleda... kremž

fur80 ::

Zlatko mi je smešen, vedno rapa kako je svet lep, kako se moraš imeti lepo, pozitiva, njemu pa v glavi špila na polno. Ko bi se vsaj držal tistega kar poje in rapa, ter piše. On piše o neki ulici, getu, v resnici pa je dobival državno podporo za umetnika in rapal na državni RTV! :D komedija Če ne bi gledal film o Eminemu vprašanje, če bi ti vedeli kaj sploh je freestyle! :D

To kar nam Zlatko predava, smo že imeli in ta fant je že vse povedal na lepši in boljši način:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

kriptobog ::

fur80 je izjavil:

Zlatko mi je smešen, vedno rapa kako je svet lep, kako se moraš imeti lepo, pozitiva, njemu pa v glavi špila na polno. Ko bi se vsaj držal tistega kar poje in rapa, ter piše. On piše o neki ulici, geto+u, v resnici pa je dobival državno podporo za umetnika in rapal na državni RTV! :D komedija Če ne bi gledal film o Eminemu vprašanje, če bi ti vedeli kaj sploh je freestyle! :D

To kar nam Zlatko predava, smo že imeli in ta fant je že vse povedal na lepši in boljši način:

Saj sem ze omenil, da je zlatku vazno samo da izpolni kvote ministrstva da obdrzi placilo prispevkov iz proracuna...

D3m ::

Saj Čale se bo še z leti spremenil in bo postal, kot Jan Plestenjak.

Saj vemo kak je bil Jan v starih cajtih......RAP!

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

kriptobog je izjavil:

fur80 je izjavil:

Zlatko mi je smešen, vedno rapa kako je svet lep, kako se moraš imeti lepo, pozitiva, njemu pa v glavi špila na polno. Ko bi se vsaj držal tistega kar poje in rapa, ter piše. On piše o neki ulici, geto+u, v resnici pa je dobival državno podporo za umetnika in rapal na državni RTV! :D komedija Če ne bi gledal film o Eminemu vprašanje, če bi ti vedeli kaj sploh je freestyle! :D

Saj sem ze omenil, da je zlatku vazno samo da izpolni kvote ministrstva da obdrzi placilo prispevkov iz proracuna...

Se strinjam, komedija! Naj o tem kaj porepa, da vidimo, koliko je pokasiral od države in kaj pomeni to v getu. :D

Desetletje pred njimi je bil alien, je imel svoj stil, zaprl Koširju usta in se delal norca iz Plestenjaka in pošolal sceno! :D

Vsem se bom zameril, ampak resnica boli,
na domači glasbeni sceni prav vse smrdi,
končno zdej je čas, da nekdo pove resnico pravo,
nekdo ki ma jajca in misli s svojo glavo.
Vse so sama znanstva, vse so same veze,
levih bendov je milijon, skor vsi total brezveze,
groza je radio odpret, non stop New Swing Quartet,
saj so dobri vokalisti, ampak dajte nov komad na svet.
Šarac palac, Simona Weiss,
pazte tuki je en surprize surprize.
Polja Čudežna bi blo treba malo okopat,
če dobro premislim - kar pokopat.
Grobov je nasploh kar cela vrsta
lahko našteval bi vse od Ljubljane pa do Trsta.
Glavni od njih so prastari Faraoni
njih se pljune ven kot da nagnusni so bonboni.
Ljubljana Jazz Selection so drugačni fantje
Pero, Gajo, Dejan, Čarli, odlični muzikantje,
ko igrajo ženskam med nogami se cedi,
Miladojka je zdaj brezvezna, konkurence itak ni.
Narodnjaki so goveda, seveda v smeri naro-pop,
ko kmalu vsi pomrejo jim poscal bom skupni grob,
Predin pa zmeraj neke spremembe omenja
najbrž nase je ponosen, z Agropopi zdaj prepeva.
Lovšin se mu je pridružil: Pero vrž kitaro v vedro
kot star pregovor pravi: ni za kravo sedlo.
Čuki butt~a~fuck-i, Vozelj Potrebuješ,
saj bi jedel krokodile ampak zmeraj ven jih bruhnem!

Kakšna je ta scena, kakšen je ta folk?
Debilna je ta scena, in neumen je ta folk!

Leva scena je večja kot najprej izgleda,
zmeraj več je tega dreka in neumnega goveda.
En muskonter prav izstopa, za mene je debil,
ljudje pa mu pravijo slovenskega naroda sin.
Svoj največji hit je naredu že pred dvajsetimi leti
a še zmeraj ga špila in si misli "vsi so kmeti",
v resnici je kmet on, naj se vrže čez balkon
če bo sreča zlom si vrat, ti zafukan idiot moron.
A on misli da noben ne šteka drugega od rock'n'rola,
se drži ga kakor klop toplokrvnega vola,
in Dizajn - in Dizajn mi smrdi,
zavisi mi za Laibach bolš so lene kosti,
zdaj Košir dela musko, a ni Koširjev malo preveč,
"ampak ta je dober saj dela rap!"
ma kurac moj dober, pod nosom je še moker,
to da dela rap še ne pomeni da je sposoben.
Kaj pa Janko in Anja, mislim Janko in Metka,
vsi že od zmeraj vemo da sta obadva zadetka,
Anjo lopov poriva in dela glupe komade,
neumne komade za vse kmete mlade.
Kdo je sploh za to, da dela musko pri nas,
po moje sami nesposobneži, vsak misli da je as.
Eden od njih pravi da je jazz muzikant,
v resnici pa je mlad nesposoben fant,
ima denarja preveč, je razvajen sin od svoje mame,
zdaj lahko on pri meni se uči kdo ima sposobnosti prave.
Za tako sceno k' bi človek samo bruhnu,
jaz beseda mam tri: hvala, fuck you!

Zgodovina sprememb…

Lejga ::

Evo prav to sem čakal, da nekdo objavi še alijena, da imamo v tej temi omenjene tri najbolj mentalno depriviligerane prebivalce rep. Slovenije na enem kupu.

Lejga je izjavil:

Evo prav to sem čakal, da nekdo objavi še alijena, da imamo v tej temi omenjene tri najbolj mentalno depriviligerane prebivalce rep. Slovenije na enem kupu.

Ali-en je bil med prvimi, ki je v Sloveniji rapal in skejtal! On je pionir tega in nastavil smernice, tako da malo respekta! ;)

Miki N ::

ALien je tudi prvi v slovenski rap sceni, ki je načel temo mladoletnic ("bod'te dobre bejbe, vsaj probajte bit sexy ne pa tko k' otroci ki jih fuka Stremetzsky.")- tako da je še kako aktualen v tej debati!

IL_DIAVOLO ::

Kaj je to za en siptar?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kaj je to za en siptar?

Dalaj Eegol, znan tudi pod prejšnjim imenom Ali En in vzdevkom RecycleMan, rojen kot Ali Džafić, je slovenski glasbenik, tekstopisec, scenarist, producent, ilustrator in multimedijski umetnik, 24. februar 1973, Kranj.[1][2]
Je eden od pionirjev slovenskega rapa in funka[3] in eden prvih slovenskih MC-jev, ki je na slovensko glasbeno sceno prodrl s prvencem Leva scena.

Dalaj Eegol @ Wikipedia

kriptobog ::

torej mamo zdaj tri SLOVENSKE glasbenike pa vsi na ić :))

kriptobog je izjavil:

Pa to je staro, on je bil pionir! :D to je bilo leta 2000, takrat ko je še Košir smučal in pela Simona Weis. :D

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

Ali-en je bil med prvimi, ki je v Sloveniji rapal in skejtal! On je pionir tega in nastavil smernice, tako da malo respekta! ;)

Ne mi zdej skejt scene + rap omenjat, ker to je neproduktivno. 6pack čukur, skejter iz Velenja je slučajno dal intervju za lokalno televizijo leta 89, če se ne motim in takrat je bil matalc. Sam sem bil skejter in smo furali samo PUNK ROCK in ja seveda še danes (v avtu na polno in ni lepšega, ko ti reče hčerka, a veš ati vsi govorijo da si cool).

Drugače pa bi pričakoval, da Zlatko naredi en komad po vzoru teh dveh! :D Challe Salle iz Ljubljanice!

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Jebemti toliko vam reperji govorijo, pozitiva, pozitiva, pozitiva .. vi ste pa vedno bolj NEGATIVNI. Nič vas ni ganilo. :|

Evo vam še Smaal Tokka, da vam še enkrat položi na dušo: pozitiva, fantje, ne se kregat!

Lejga je izjavil:

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

Ne mi zdej skejt scene + rap omenjat, ker to je neproduktivno. 6pack čukur, skejter iz Velenja je slučajno dal intervju za lokalno televizijo leta 89, če se ne motim in takrat je bil matalc. Sam sem bil skejter in smo furali samo PUNK ROCK in ja seveda še danes (v avtu na polno in ni lepšega, ko ti reče hčerka, a veš ati vsi govorijo da si cool).

Meni je bil Ali super, res pa, da smo bili takrat še mladoletni, kot nekarteri tukaj govorijo to pomeni, da smo bili še otroci! :D Nažigali alija in kadili travo! :D haha je bi pa svetlobna leta pred 6packom in je še sedaj! :D

proti, haha :D primerjaj

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

Meni je bil Ali super, res pa, da smo bili takrat še mladoletni, kot nekarteri tukaj govorijo to pomeni, da smo bili še otroci! :D Nažigali alija in kadili travo! :D haha je bi pa svetlobna leta pred 6packom in je še sedaj! :D

Ej resno ne moreš primerjat 6-packa in aiena, ker 6pack je glasbenik, alien pa en zadrogiranec iz LJ. Kolega je bil slučajno na enem koncertu aliena in se je med nastopom alienu tk utrgalo da se je slekel na odru do nagega in zbežal v koruzno polje, kjer se je drl kot manijak, v glavnem bolano.

Lejga je izjavil:

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

Ej resno ne moreš primerjat 6-packa in aiena, ker 6pack je glasbenik, alien pa en zadrogiranec iz LJ. Kolega je bil slučajno na enem koncertu aliena in se je med nastopom alienu tk utrgalo da se je slekel na odru do nagega in zbežal v koruzno polje, kjer se je drl kot manijak, v glavnem bolano.

Lepo te prosim no! :D 6pack je učitelj keramike na gradbeni v Mariboru! ;) Malo si zasuči komade, pa boš videl hitro kdo je glasbenik in umetnik! :D

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

Lepo te prosim no! :D 6pack je učitelj keramike na gradbeni v Mariboru! ;) Malo si zasuči komade, pa boš videl hitro kdo je glasbenik in umetnik! :D

6pack je legenda pa lahk rečeš kar hočeš, nazadnje, ko sem bil v MB sem ga slučajno srečal v centru, bil je na skejtu :)

Lejga je izjavil:

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

fur80 je izjavil:

Lejga je izjavil:

6pack je legenda pa lahk rečeš kar hočeš, nazadnje, ko sem bil v MB sem ga slučajno srečal v centru, bil je na skejtu :)

Pa seveda, nič ne rečem.

Ali je leta 89 že hlaf pipe gradil.

na 12:50

Gregor P ::

Če ne bi bral vaše teme, sploh vedel ne bi, da imamo v Sloveniji dejansko tudi rap glasbo; kdo bi si mislil :P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

delavec44 ::

Pa pismo, če odgovarjaš zadnjemu sporočilu ni treba vsakič znova celotnega threada citirati.

Kurzweil ::

Sicer je slovenska RAP scena smešna... ampak primerjat Ali Ena oz. Dalaj Egola s Challetom Salleton in Zlatkotom je neokusno... prvi je pionir slovenske scene, tadva pa sta obupna raperja, s tem, da moram rečt, da je Zlatko svetlobna leta pred Challetom Salleton. Sem pa eno stran nazaj dal link do enega komada/videa od Čaleta, pa mislim, da je dovolj poveden... debilno do kraja.

Ko zdaj poslušam Ali Ena, me zelo spominja na Slon in Sadež.

Vanadium ::

Lejga je izjavil:

Jaz tudi čakam, da se še četrtega objavi. Bom pa tiho kater je to, da ne pokvarim presenečenja. :)) Potem smo pa kar kompletni.

P.S. Namig: Prihaja iz ene severo zahodne Ljubljanske soseske ...

youPlonker ::

Kurzweil je izjavil:

ampak primerjat Ali Ena oz. Dalaj Egola s Challetom Salleton in Zlatkotom je neokusno

My thoughts exactly, ni primerjave. Kar se raw glasbenega talenta tice, je Ali En eden najboljsih ce ne kar najboljsi slovenski raper oz. hiphop ustvarjalec vseh casov.

OutOfTheBox ::

Po čem pa to vi vrednotite, kateri glasbenik oz. raper v tem primeru je boljši?

OutOfTheBox je izjavil:

Po čem pa to vi vrednotite, kateri glasbenik oz. raper v tem primeru je boljši?

Ali-en je izdal komad plato Leva scena leta 1994. Pri nas so se takrat res predvajali samo Čuki, Pop Design, Predin,... skratka pop in rock.

Npr. Eminem je izdal plato The Slim Shady s katero je uspel šele leta 1999.

Ko je Eminem šele na papir pisal in se prebijal tam po Ameriki, je Ali-en že repal po Sloveniji! :)

Tale komad si zasuči in si predstavljaj kaj je to pomenilo za in v Sloveniji leta 1994! :D Ko so bili najhujše kar je bilo po radiu kaki Feranci Koširji! :D

Ko greš zvečer v mesto in sam si na sprehodu
in gledaš okoli sebe kero pičko bi nabodu
tisto k’ prva pride, tisto k’ prva da
in sploh ni važno al je grda al pa lepa
potreba je velika, jajca zatečena
pred tabo pička varna ni nobena
naj bo Tina, Nina al pa Marička
sam’ da (– –) dela pička
lej na parkirišču avto se maje
v njem se ena mejhna bejba s štirimi dol daje
sej bi stopu zraven, za en krog bi si jo sposodu
jo vrgu na kolena in odzadi jo nabodu
sploh neb’lo problema za tako malo šalo
a porivat majhne otroke ni okusno, ni tapravo
ne kot kakšen frajer k’ z avtom pozira
pije šampanjc in trinajstletnice podira
če mene vprašaš to ni fino in ni prov
tazga tipa fotr vsak na gobec bo nabov
pičke pazte se pozerjev ki vsi po vrsti so kmečki
in jaz jim pravim Stremetzsky Stremetzsky.

Stremetzsky (7x)

As’ že kdaj pofuku pičko k’ ma obrito pizdo
nobena stvar ni lepša od mehke obrite pizde
če pička ni kosmata večji je žur
če ma pizdo svojo obrito bejba je cool
se mi enkrat je zgodilo da bla je vsa kosmata
se mi je zdelo kot da fukam nejnega brata
kakšen grozen feeling, prav ogabna scena
kje je epilady in depilirna krema
zdaj je dobra bejba, še kar v redu zgleda
prej je bla pa taka kot sestra od medveda
eno sem že zrihtal ampak takih je še sto
pol so pa še une k’ se jim reče debel meso
ene so sam’ okrogle, druge pa debele
pejte mal na fitness moje drage Špele
vse okoli vas je grdo in mem
vsak tip k’ za vami gleda sigurno je lesen
dejte se no zrihtat da kurac nam bo vstal
če ne niti na cesti vas nobenen nau pobral
bod’te dobre bejbe, vsaj probajte bit sexy
ne pa tko k’ otroci ki jih fuka Stremetzsky.

Ženske so taka stvar, da se nosjo
ponavad’ bi rade tipe k’ majo ful denarja
dostkrat jih pa vidiš pred raznimi diskači
ko žicajo redarja naj jih noter spusti
izgovor je ta, da vidjo kakšna je scena
scena je pa taka da v bistvu scene ni
in pol gredo nazaj v mesto z ritjo otresat levo in desno
drkat tipe v glavo in to res zgleda smešno
se sigurno ti je zgodilo in sigurno si že rekel
lej jo prasico, k’ hod’ po pofukani cesta ne da bi
rekla živjo ko ji rečeš živjo da bi rekla živjo nazaj
full mi gre na kurac, ker vsaka pička misli da je too sexi
v resnici ma pa zihr tolk kosmate noge
in še nikol ni rekla tipu dej mi hitr kurac v usta
da ti ga pofafam in obdelam
take pičke se pol nikol ne poročijo
namest mladih tipov stare fotre dobijo, in ne vejo
da pri njih so le okraski – tipom se reče
Stremetzsky Strematzsky!

Zgodovina sprememb…

Ker Eminem je bil prvi USA raper ali zakaj je to relevantno?

Vanadium je izjavil:

Lejga je izjavil:

Jaz tudi čakam, da se še četrtega objavi. Bom pa tiho kater je to, da ne pokvarim presenečenja. :)) Potem smo pa kar kompletni.

P.S. Namig: Prihaja iz ene severo zahodne Ljubljanske soseske ...

Klemna K nisem nikoli maral, zaradi pesmi kontra Mariboru in njegove pesmi pri Green Drakonsih! :D ;)

Zgodovina sprememb…

d4vid ::

Slon in Sadež naredila komad v zajebanciji, še vedno peljeta scat večino scene :))
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Slopek ::

Tisti, ki smo iz Ali Enovih časov, vemo, kakšna šara je bla to. Na Bledu so krožniki letel. Jan je bil takrat resno užaljen, ampak bil je res zanič.

delavec44 je izjavil:

Ker Eminem je bil prvi USA raper ali zakaj je to relevantno?

Zato ker je bil Ali-en na sceni in je štekal sceno daleč pred časom.
Kaj ti si že leta 1994 poslušal 2pac-a in bil njegov fan, ter vedel zakaj se gre brez Eminemovega filma?! :D
All Eyez on Me Tupac Shakur 1996 je bil najbolj prodajan Album. pred 1994 je naredli samo 1 album.
Takrat se je sukalo to ma MTV-ju.

Ice T je bil prvi gangsta raper :D
Ice-T had been MCing since the early 1980s, but first turned to gangsta rap themes after being influenced by Schoolly D's self-titled debut album, and especially the song "P.S.K. What Does It Mean?" (1985), which is regarded as the first gangsta rap song. Schoolly D had "Am I Black Enough For You" album in 1989

Pa pred 1991 je bila še Jugoslavija in ni bilo interneta! ;) Kaj šele MTV-ja.

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Kaj ti si že leta 1994 poslušal 2pac-a in bil njegov fan, ter vedel zakaj se gre brez Eminemovega filma?! :D

Am, ja!? Pa wu tang in cypress hill.

Kaj rabiš MTV in internet, če smo imeli kasete :D

Zgodovina sprememb…

delavec44 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Am, ja!? Pa wu tang in cypress hill.

Kaj rabiš MTV in internet, če smo imeli kasete :D

Pa meni je bilo fascinantno takrat leta 1994, da je Alien povedal naravnost, brez dlake na jeziku v slovenščini in še v uho je šlo brez nekaga javkanja, jamrana in jokanja v stilu Zlatka sedaj in njegov zajeban geto Fužine leta 2024 z novimi cvetličnimi gredami, pink gugalnicami, igrali in svet je lep poezije in cmizenje ter zdravljenja depresije.

Zgodovina sprememb…

Za LJ rap bom rekel da je Zlatko car v primerjavi z Alienom. Alien je že večkrat dokazal da brez raznoraznih drog ne funkcionira. Da ne bo slučajno kdo mislil da podpiram Zaltkota, za mene je on debil prve klase.

Lejga je izjavil:

Za LJ rap bom rekel da je Zlatko car v primerjavi z Alienom. Alien je že večkrat dokazal da brez raznoraznih drog ne funkcionira. Da ne bo slučajno kdo mislil da podpiram Zaltkota, za mene je on debil prve klase.

Ali-en je bil na sceni leta 90, brez interneta, konec Jugoslavije in pa tolarski boni, Zlatko pa repa leta 2024 v dobi interneta, demokracije in EUR! :D Malo pomisli no, v uho pa gre vseeno Ali 100x bolj kot Solatko. Kot ti povejo v dokumentarcu zgoraj so si hlaf-pipe naredili iz ene postelje,itd... malo poglej tisto, da boš cenil... ;)
Leta 90 je bil najbljižje repu kar smo slišali po TV v slovenščini Franc Košir.

Zgodovina sprememb…

..

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Ah ja junc, eni smo imeli satelitske antene v jugi (cel blok je skupaj vrgel denar pa se je kupila) in smo gledali tudi tuje programe od MTV, FilmNet, (na tem filmnetu so se samo filmi vrtel in tu sem prvič gledal terminatorja, ghostbusters,...) mislim, da je nekaj časa tudi Discovery bil na voljo, pa še kaj bi se našlo dokler niso začeli kodirat. Ni bila juga tok zaplankana kakor se jo predstavlja.

Vanadium je izjavil:

fur80 je izjavil:

Ah ja junc, eni smo imeli satelitske antene v jugi (cel blok je skupaj vrgel denar pa se je kupila) in smo gledali tudi tuje programe od MTV, FilmNet, (na tem filmnetu so se samo filmi vrtel in tu sem prvič gledal terminatorja, ghostbusters,...) mislim, da je nekaj časa tudi Discovery bil na voljo, pa še kaj bi se našlo dokler niso začeli kodirat. Ni bila juga tok zaplankana kakor se jo predstavlja.

A potem ste k hišniku hodili gledati, ali ste imeli vsak svoj sprejemnik?

Mi na kmetih sigurno nismo imeli satelitskih v osemdesetih. :) Mogoče ORF1 in ORF2, da je vleklo na navadno anteno. Se spomnim da je imela še babica črno belo TV z daljicem in iz gozda ošiljeno palico, delalo pa brez baterij. Kabelska pa je prišla z telefonom, točno letnice se ne spomnim, sigurno pa če je bilo je bilo okoli leta 90.

Potem pa itak Bravo hits in Marky Mark! :D

Zgodovina sprememb…

Jerry000 ::

majster123 je izjavil:

Alo, Challe je zmagal.
Kdo je prvi nehal? Challe.

Stari (Zlatko) se pa jezi. Lp.

Vidm da si isti kot Challe ki ne razume princip kulture v rap battlih. A če Dejan Zavec sredi dvoboja dvigne roke ali ostane na tleh, je tudi zmagal?

IL_DIAVOLO ::

Wut? Mark walhberg je vrtel muziko? Nisem vedel :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

tony1 ::

To pove, kakšni mladeniči ste tle gor... Eden je gor odkril AliEna, ta pa Marky Marka :)):|

Off-topic: Marky Mark je mulcu v rasističnem izpadu razlil oko, dobil je pa teden ali dva zapora...

IL_DIAVOLO je izjavil:

Wut? Mark walhberg je vrtel muziko? Nisem vedel :))

:D
Good Vibrations, samo to je bilo potem že šmek, smo hitro prešaltali na DR.dre, snoop, eminem, ice-cube,..

Artists: Marky Mark and the Funky Bunch, Loleatta Holloway
Album: Music for the People
Released: 1991
Nominations: MTV Video Music Award for Best Choreography, MORE
Genre: Hip-Hop/Rap

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Vanadium je izjavil:

fur80 je izjavil:

Mi na kmetih sigurno nismo imeli satelitskih v osemdesetih. :) Mogoče ORF1 in ORF2, da je vleklo na navadno anteno. Se spomnim da je imela še babica črno belo TV z daljicem in iz gozda ošiljeno palico, delalo pa brez baterij. Kabelska pa je prišla z telefonom, točno letnice se ne spomnim, sigurno pa če je bilo je bilo okoli leta 90.

Dejansko je bilo nekako zvezano preko nekega reciverja, ki je očitno znal oddajat kompletni sprejem na skupno coax kabelsko napeljavo v bloku, kjer si samo vštekal TV in je delovalo. Na TV si samo pognal skeniranje programov, če si takega imel in je delalo. Tam nekje maksimalno do leta 1995 je delovalo, potem so pa začeli kodirati oddajanje in so programi počasi crkavali ... Ni bilo neke sile, ker je potem predhodnik Telemacha priklopil blok na svoje omrežje.

Vanadium je izjavil:

fur80 je izjavil:

Vanadium je izjavil:

fur80 je izjavil:

Dejansko je bilo nekako zvezano preko nekega reciverja, ki je očitno znal oddajat kompletni sprejem na skupno coax kabelsko napeljavo v bloku, kjer si samo vštekal TV in je delovalo. Na TV si samo pognal skeniranje programov, če si takega imel in je delalo. Tam nekje maksimalno do leta 1995 je delovalo, potem so pa začeli kodirati oddajanje in so programi počasi crkavali ... Ni bilo neke sile, ker je potem predhodnik Telemacha priklopil blok na svoje omrežje.

Zanimivo, sicer sma off topic pa vseeno. Takrat sem bil premlad, pa premalo $$$ :) Me je to zanimalo, nekako tako je imela kabelska včasih pomoje, sam sem imel kasneje sky star kartico in preko cardsheringa odprto vse na hotBird in Astra satelitu, kjuče sem pa dobival od enega Ukrajinca za 5$ na mesec preko moneybookersa. :D

Zgodovina sprememb…

2dark ::

fur80 je izjavil:

kriptobog je izjavil:

Pa to je staro, on je bil pionir! :D to je bilo leta 2000, takrat ko je še Košir smučal in pela Simona Weis. :D

Ali en je izdal plato leva scena leta 1994.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

illion ::

fur80 je izjavil:

...
Ali je leta 89 že hlaf pipe gradil.

na 12:50

Hvala za tale dokumentarc, nism vedu zanga, topshit!

Kurzweil ::

Kaj zdej, se je že začela vojna east vs. west side?

Zgleda sta se tadva debila malce umirila :))
««
17 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere pesmi vam gredo na živce? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
726887 (3545) koyotee

Rajanje pred sodiščem za Čordiča (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
807285 (4710) luli
»

Proslava včeraj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
12915243 (10564) solatko
»

Mayer (Planet TV) "lovi pedofile" po TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7613298 (10914) vostok_1

Več podobnih tem