» »

Zlatko vs Čale

Zlatko vs Čale

««
12 / 18
»»

neverjetni99 ::

Še 12 minut do premiere 8-):))

fur80 ::

tony1 je izjavil:

"Glavni krivec je pa itak ta papak, to 100%. Starše obsojevat je brez veze. Saj so hoteli samo ustrečti otroku, da se mu uresničijo sanje da poje kot vokal za enega največjih slovenskih pevcev, če lahko temu tako rečemo?"

Čale ni pevec in nima vokala, daj no.

" to da ni hotela izpasti glupa, si je možno razlagati na več načinov. Če samo to prebereš, sploh ni za sklepati nič o nasilju. Ampak ona, kot oseba da ne bi izpadla glupo, da bi zaman zapravljala čas od takšne super zvezde kot je čale šale. Mu je pač raje dala, pa verjetno je mislila tudi da bo dobila krila, ker jo jebe fužinski princ?:))"

Tole se ne sklada s tvojim zapisom: "Glavni krivec je pa itak ta papak, to 100%." Sploh zmoreš ozavestiti, kako kontradiktorno je to?

"Če samo to prebereš, sploh ni za sklepati nič o nasilju. Ampak ona, kot oseba da ne bi izpadla glupo, da bi zaman zapravljala čas od takšne super zvezde kot je čale šale. Mu je pač raje dala (...)""

Pejt na twitter pa jo vprašaj, če govori o nasilju ali ne.

Tale pesem se je pela na vseh slovenskih veselicah. Vsi vemo na kaj pesem namiguje in o čem poje, pele so jo tako mame, očetje, dedki, babice, otroci, videl sem celo kako pojejo to otroci iz vrtca in plešejo na tele pesmi. Ampak ja problem so južnjaki! :D

Zizike 2006 - srčna napaka

ATOMIK HARMONIK - Brizgalna brizga

Ej Lubca Moja Nocoj Pridem Po Te
Te Ukradem Mami In Odpeljem Te
Nekam Na Lepse, Na Sok Al' Sladoled
Oh, Kako Bo Lep Ta Svet
O Ne Ne Ljubcek Tako Pa To Ne Gre
Meni Ze Drugi Je Prizgal Srce
Mi Moj Gasilec Ze Na Pomoc Hiti
Da Pozar V Meni Pogasi
Ti Sploh Ne Ves Kaj Zamujas ...
Zaman Se Trudis, Premalo Mi Ponujas ...
Izbrala Si Bom Fanta "tizga Ta Velizga"
Saj Brizgalna Ta Njegova Res Najlepse Brizga
Tudi Meni Je Lepo, Ko Tako Zavriska
Ej Lubca Moja Ti Vedno Sama Bos
Saj Noc In Dan Klice Ga Dolznost
Grom In Strela Njegov Sta Drugi Dom
Tebe Zanemarjal Bo
O Ne Ne Ljubcek To Pa Sploh Ni Res
Vsako Soboto Odpelje Me Na Ples
Masina Rdeca V Soncu Se Blesci
On Za Varnost Poskrbi
Ti Sploh Ne Ves Kaj Zamujas
Zaman Se Trudis, Premalo Mi Ponujas ...
Saj Brizgalna Ta Njegova Res Najlepse Brizga
Tudi Meni Je Lepo, Ko Tako Zavriska

az 'mam pa tako srčno napako,
da imam, imam vse ljub'ce rad.
Jaz 'mam pa tako srčno napako,
da imam vse ljub'ce rad.

Ne boš ti meni zizike majal,
ne boš ti meni zizike majal,
ne boš ti meni zizike majal,
ne boš pr' meni spal.

Jaz 'mam pa tako srčno napako, ...

Ne boš ti meni hlačice dol dal,
ne boš ti meni hlačice dol dal,
ne boš pr' meni spal.

Ne boš ti meni not' pa v'n ga dal,
ne boš ti meni not' pa v'n ga dal,
ne boš pr' meni spal.

Ne boš ti meni zizike majal,
ne boš pr' meni spal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

tony1 ::

D3m je izjavil:

Punca je skrbelo za njena čast in dobro ime.

Ni hotela izpasti glupo pred gentlemanom in je raje dala (pa verjeto ni bila devica tisti moment). :D

Omenjanje bodycounta je neprimerno in upravičuje nasilje. Ker si prej skočil do stropa na temo statusa starša, si bom to pravico vzel tudi jaz: upam, da nimaš hčera.

Prej so me zjebali s 15 letnico in KZjem, tole pa bi lahko bilo eno drugo KD:
https://zakonodaja.com/zakon/kz-1/170-c...

3. odst.: Kdor prisili osebo drugega ali istega spola k spolnemu občevanju ali s tem izenačenemu spolnemu ravnanju, tako da ji zagrozi, da bo o njej ali njenih bližnjih odkril, kar bi škodovalo njeni ali njihovi časti ali dobremu imenu, ali da bo njej ali njenim bližnjim povzročil veliko premoženjsko škodo, se kaznuje z zaporom od šestih mesecev do petih let.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tony1 ()

Miki N ::

Kaj se dogaja... ulice so kar naenkrat opustele .. se kaj dogaja?

Miki N je izjavil:

Kaj se dogaja... ulice so kar naenkrat opustele .. se kaj dogaja?

Čaka se Salle, da javno pove, da je ruknil Zlatku ženo! Maš kako rimo?!

Zgodovina sprememb…

Ne, brez besed, čisto. Pesda, napeto bolj kot finale Eura.

Miki N je izjavil:

Imam nek filing, da bosta čez 2 meseca boxala v Stožicah v kletki, karte pa po 30EUR spredaj in 20EUR zgornji ring. ;)

Zgodovina sprememb…

Matheus ::

fur80 je izjavil:

Miki N je izjavil:

Imam nek filing, da bosta čez 2 meseca boxala v Stožicah v kletki. ;)

Zlatko pa borilne veščine ja :)):))

Matheus je izjavil:

fur80 je izjavil:

Miki N je izjavil:

Imam nek filing, da bosta čez 2 meseca boxala v Stožicah v kletki. ;)

Zlatko pa borilne veščine ja :)):))

Pa saj poraženec pri boxu tudi vedno nekaj dobi! ;) Me zanima katere bodo nosile tablo z rundami in koliko bodo stare? :D

Zgodovina sprememb…

Pa kaj je to z našimi raperji pa to "pozitivo" da jo skoz tlačijo v komade? Meni je beseda glupa ko 15-letnca.

Drugače pa ... solidno

Realno je pohodu Zlatkota...

Pogledal komad, Challe mu je rekel, kdaj koli ena na ena! :D Upam, da se Zlatko ne bo usral in vsekal Klepca! :D Vrgel Challe rokavico, ter ga pohodil! Ajde Zlatko u ring! :D

Tako, da fantje!!! :D

Zgodovina sprememb…

Machete ::

Miki N je izjavil:

Pa kaj je to z našimi raperji pa to "pozitivo" da jo skoz tlačijo v komade? Meni je beseda glupa ko 15-letnca.

Drugače pa ... solidno

Saj stalno nekaj pametujejo drugim. Slovenski reperji so požrli vse izkušnje in moralo tega sveta, zato jo primanjkuje na drugih koncih planeta.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

jobers2 ::

urli je izjavil:

Če je tale Challe Dreko Salle res nadlegoval 15-letnico, je tole delo za policijo.

Kje so ble pa prej ?????
Ce se je to res zgodilo.

hamez66 ::

Mogoče pa pred sošolkami ni hotela izpasti glupa. Se postavljajo, katera se je dala dol z večjim frajerjem, pa bi ta res izpadla glupa, če bi šla z njim samo v avto, potem pa nič. Sigurno, da je narobe mladoletnicam ponujati alkohol ali jih siliti v odnose z grožnjo in prisilo, ampak ona mu je dala, da ne bi izpadla glupa, ne ker da bi ji grozil. Tudi policija očitno ni zaznala kaznivega dejanja.

CiClon ::

Pa sej jima je Fabjan na instagramu (se pred zlatkovim dissom) ponujal fight na naslednjem FNC v Stožicah drugo leto. In Forgač je odgovoril v stilu, da je pogodba ready, če hočeta.

Ampak ni bilo odziva.

Machete ::

jobers2 je izjavil:

urli je izjavil:

Če je tale Challe Dreko Salle res nadlegoval 15-letnico, je tole delo za policijo.

Kje so ble pa prej ?????
Ce se je to res zgodilo.

To je precej debilno stališče.
Pri nekih kriznih situacijah in dogodkih v življenju veliko ljudi rabi čas, ali pa dejansko nikoli ne spregovori.
Redki takoj butnejo vse ven. Določene stvari so travmatične. Ne veš kakšne starše ima, kaj je doživljala v otroštvu, kaj se dogaja v glavi.
Včasih rabiš par let, da odrasteš, dobiš pogum, zaveznike, podporo itd..
Ne bit tak runkelj, daj malo razmisli širše, če ti kapaciteta dovoljuje. (Kar ne pomeni, da ne obstajajo tudi lažne obdolžitve, ampak to superiorno stališče nekih alfa runkeljnev, je za nekoga, ki je šibek družbeno ali duševno in v stiski lahko tudi pogubno).
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Kaj pa ti delaš na tem forumu? Si se izgubil? ;)

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

IgorCardanof je izjavil:

Da dodamo na to točko, Pici je odgovarjal "Ne pijem alkohola", kar je popolnoma drugo kot "Nikoli ne pijem alkohola".

Tu je Pici hotel izpasti pameten, a je žal izpadel neumen kreten, tak kot je. Odgovoril bi lahko le z "Da" ali "Ne". Sprejemljivo bi bilo tudi "Nikoli ne pijem alkohola", a te ga nikoli ni rekel. Pač pa je rekel "Ne pijem alkohola".

Ker je zdj pici, un mali crni al oni k je kao gajmer in streama na polno?

Jerry000 ::

Challe komentira: Hvala vsem za podporo Izmed vseh, ki boste lajkali in komentirali spot, bom izžrebal 2 osebi, ki prejmeta wireless slušalke JBL Wave 200TWS Ne toleriram sovražnega govora, zato bodo vsi neprimerni komentarji avtomatsko zadržani oz. odstranjeni s strani moje ekipe. Žrebanje bo 17.7. na IG

Ko a tkole morš zbirat za lajke pa oglede, za cheap 50 eur slušalke...hahahah klovn

Matheus je izjavil:

U sure? Balkansko musko fura kar je men še najbol neokusno, rapa kot da mora prtiskat trdi drek ven iz riti, nima nekega flowa tko kot Zlatko, repa na trdo. In kar je še najbol moteče, spet se ma za boga, kar pa sploh ni. Čaletov problem je ker misli da je večji od igre, od kulture. Kot da bi Dončič govoril da mu NBA ni do jaja, da se poščije na vse. Sori ampak Challe je podn, prevelik ego mu škoduje in za tole je rabu 14 dni, zlatko pa naredu v 4 dneh. Oba baklanca, ampak Zlatko ma večji filing za rap, kar je že dokazal večkrat na raznih rap tekmovanjih v freestyle. In še to da Challe zbira lajke in komentarje da izžreba srečneža da dobi 50 EUR vredne slušalke...cmon no XD

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Jerry000 je izjavil:

Challe komentira: Hvala vsem za podporo Izmed vseh, ki boste lajkali in komentirali spot, bom izžrebal 2 osebi, ki prejmeta wireless slušalke JBL Wave 200TWS Ne toleriram sovražnega govora, zato bodo vsi neprimerni komentarji avtomatsko zadržani oz. odstranjeni s strani moje ekipe. Žrebanje bo 17.7. na IG

Ko a tkole morš zbirat za lajke pa oglede, za cheap 50 eur slušalke...hahahah klovn

Matheus je izjavil:

U sure? Balkansko musko fura kar je men še najbol neokusno, rapa kot da mora prtiskat trdi drek ven iz riti, nima nekega flowa tko kot Zlatko, repa na trdo. In kar je še najbol moteče, spet se ma za boga, kar pa sploh ni. Čaletov problem je ker misli da je večji od igre, od kulture. Kot da bi Dončič govoril da mu NBA ni do jaja, da se poščije na vse. Sori ampak Challe je podn, prevelik ego mu škoduje in za tole je rabu 14 dni, zlatko pa naredu v 4 dneh. Oba baklanca, ampak Zlatko ma večji filing za rap, kar je že dokazal večkrat na raznih rap tekmovanjih v freestyle. In še to da Challe zbira lajke in komentarje da izžreba srečneža da dobi 50 EUR vredne slušalke...cmon no XD

Samo Challe ima 58 000 naročnikov, Zlatko pa samo 18 000. Zlatko modruje, to da repa, da mu je fajn, pa da misli s svojo glavo,... OK super, samo vse to smo že slišali v 7 razredu OŠ, tiste 15-letnice so ga že prerastle. Ko je bil pa antivakser se mu je pa smejala skoraj vsa Slovenija.
Če se ne stepeta pred kamerami za pošten denar, škoda besed.

Zgodovina sprememb…

delavec44 ::

Kaj ta covid nateg kar naprej pogrevate. Ker 5x cepljeni ste kaj na boljšem?

Scorpy84 ::

fur80 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Matheus je izjavil:

Samo Challe ima 58 000 naročnikov, Zlatko pa samo 18 000. Zlatko modruje, to da repa, da mu je fajn, pa da misli s svojo glavo,... OK super, samo vse to smo že slišali v 7 razredu OŠ, tiste 15-letnice so ga že prerastle. Ko je bil pa antivakser se mu je pa smejala skoraj vsa Slovenija.
Če se ne stepeta pred kamerami za pošten denar, škoda besed.

Ja Challe se non stop promivira in ocitno deluje. Skos je placeval oglase na fb, ig... potem je presel na osnovno solo s prodajo zvezkov itn... pac model se zna promovirati in se otroci ga poslusajo, ki imajo veliko casa. Za nas starejse nima resno glasbo, ne poslusam ne enega ne drugega, ampak zlatko vseeno gre bolj v uho.
Ce pa morem komentirat od Challeta komad, poslusal sem prve dve minuti pa prekinil, ker se samo hvali in to naj bi bila obramba? V tem primeru ga je Zlatko posolal.

D3m ::

Ker si prej skočil do stropa na temo statusa starša, si bom to pravico vzel tudi jaz: upam, da nimaš hčera.

Imam. Pa kaj to tebe briga s kom se daje dol.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zdaj sem poslušal in to je ajme bože. Pa sej to je bolj ena pridiga kot pa diss? :))

Že Zlatkotov je tko-tko, ampak to je pa še slabše. Se pa vidi da je rime sam spisal :D

Vrh je pa un prvi refren v srbščini, ki je kot bi pisal parodijo na popularne balkan trap cajke. Samo še belo manjka :)

OutOfTheBox ::

Pa sej to je bolj ena pridiga kot pa diss?

Za diss rabiš kontra facte. Noben ni rekel da bo dal diss ven.

Je pa drugače pri nalaganju videa označil da mora on odobrit vsak komentar, tako da niso avtomatsko prikazani, torej vsak komentar ki je prikazan ga je on odobril.

Zgodovina sprememb…

Eh. Važn da snemaš spot v pancirki in repaš "moja filozofija je dobra energija","rabim sam ljubezen, musko in mikrofon", "vedno sem se trudu da pozitivo delim" in podobni pičkizmi :)) če tujcu razlagaš o slo rapu verjetno crkne od smeha hahaha

aja pa prve kadre je nujno treba omenit lol tiste rime, ki se končajo z biblijo :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CiClon ()

Baja ::

a to s hitno čale mal grozi zlatkotu?

Legon ::

Zanimive so zacetne rime (vec se pri zdravi pameti niti ne da poslusat). Bi blo zanimivo vedet ce z uslugami cilja na to, da se mu 15 letnice nastavljajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

D3m je izjavil:

Ker si prej skočil do stropa na temo statusa starša, si bom to pravico vzel tudi jaz: upam, da nimaš hčera.

Kdo to? Kaj me briga s kom se čale daje dol? Que? >:D

paradajzos ::

ahahaha, kako lepa reklamna kampanja za dva “umetnika”, kako lepo so slovenčeke pognali na obrate.
Poslušite ovčke, beee beeee beeeeee!
:)):D
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

Legon je izjavil:

Zanimive so zacetne rime (vec se pri zdravi pameti niti ne da poslusat). Bi blo zanimivo vedet ce z uslugami cilja na to, da se mu 15 letnice nastavljajo.

Daj se v kožo ene 15-letnice, ki ji nabijajo hormoni in presodi katera kako in kaj! :D

Kurzweil ::

Haha, kako je tole vse skupaj debilno... priznam pa, da sem šel poslušat te "komade"... na kratko, debilno.

Jaz iskreno upam, da tole ne posluša folk, ki je starejši od 20 let, ker tole je žalitev za možgane.

Je pa tolk debilno, da je fun... tole je predstava za najstnike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

SureNot ::

Oba wrapperja bi se lahko malce bolj potrudila pri kulturi in rimah in naredila step back ali pa step-up na višji nivo, da ne bo treba komu na stara leta delat na njivo.

Ker ta dva geezerja ju pojesta za doručak.

:P

fur80 je izjavil:

Legon je izjavil:

Daj se v kožo ene 15-letnice, ki ji nabijajo hormoni in presodi katera kako in kaj! :D

Ja saj. Jebiga. Po mojem izgleda eni 15 letnci Čale tko, k da jo bo pofuku, Zlatko pa k da jo bo v klet zaprl. Zdaj pa tuhtaj, deklić. Pač punce so vizualne, pa ne samo pri teh letih!

Drugače pa Zlatko pravi, da se zgodba ni zaključena:
https://ljubljanainfo.com/novica/scena/...

Letos imamo res polno poletje. Euro, Tour, Olimpijske in Zlatko-Čale. Noro.

V-i-p ::

Če tadva nista zmenjena, sem jaz papež. Samo ne vem še, kateri :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p je izjavil:

Ja zmenjena sta, da je Zlatko Challeta javno označil za pedofila... Točno to je on potreboval na tej stopnji kariere.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Matheus ()

IL_DIAVOLO ::

A se kar bluzite s teorijami, da je bilo vse zmenjeno? :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

fur80 je izjavil:

Pogledal komad, Challe mu je rekel, kdaj koli ena na ena! :D Upam, da se Zlatko ne bo usral in vsekal Klepca! :D Vrgel Challe rokavico, ter ga pohodil! Ajde Zlatko u ring! :D

To je smešno, da Zlatko glumi nekega boksarja, medtem ko se Challe že od otroštva ukvarja z različnimi borilnimi veščinami.

Zlatane je dobil sistem kako zgradit kariero

Matheus je izjavil:

V-i-p je izjavil:

Ja zmenjena sta, da je Zlatko Challeta javno označil za pedofila... Točno to je on potreboval na tej stopnji kariere.

Naj bi se učbeniki, ki jih promovira Challe bolj prodajali?

Matheus je izjavil:

fur80 je izjavil:

To je smešno, da Zlatko glumi nekega boksarja, medtem ko se Challe že od otroštva ukvarja z različnimi borilnimi veščinami.

Saj to, zaj je tako daleč, da se lahko še samo userje. Prej bi razmišljal. Me pa zanima ali se bo Zlatko stepel za bivšo 15 letnico? :D

OutOfTheBox je izjavil:

Zlatane je dobil sistem kako zgradit kariero

Koliko se dobi za 18 tisoč naročnikov in 1 miljon ogledov? Bi rekel, da kakega jurja bo pa dal youtube. Za morje letos bo.

Zgodovina sprememb…

Plačan si samo za oglede. eCPM je v Sloveniji cca 2.4$ (1000 ogledov), torej za 1M bi bilo to 2400USD oz. 2200EUR.

Bolš kot sociala.

Zgodovina sprememb…

D3m ::

tony1 je izjavil:

D3m je izjavil:

No vidiš.

My point exactly.
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m je izjavil:

tony1 je izjavil:

D3m je izjavil:

No vidiš.

My point exactly.

To je bilo vprašanje, ker si dvoumno napisal. Grozno problematično je, da to menda nekonsenzualno počne z otroci, pred kazenskim pregonom ga pa rešuje stara verzija KZja. Tle pa nekdo opleta s tem, da je starš, problema v tem pa ne vidi :))

Zgodovina sprememb…

Kaj je pa novega v novem KZ, da je vse tako drugače? Še vedno je dovoljeno seksati z ljudmi nad 15 let, če so tudi oni za to (?).

Scorpy84 ::

fur80 je izjavil:

Legon je izjavil:

S tem, da enega gledajo ze od 10 leta po zvezkih, si je model dober teren pripravljal in se sluzil s prodajo.

kriptobog ::

A bo Zlatko delil delez od prodaje kart za krizanke s Chaletom? Ker brez njega se wcja v krizankah ne bi napolnil.

hamez66 je izjavil:

Kaj je pa novega v novem KZ, da je vse tako drugače? Še vedno je dovoljeno seksati z ljudmi nad 15 let, če so tudi oni za to (?).

Vprašaj @nisemresna, ki je to navedla kot odgovor od krimičev, zakaj bo njen pregon neuspešen. To se je že pisalo dve strani nazaj, come on.

OutOfTheBox je izjavil:

Plačan si samo za oglede. eCPM je v Sloveniji cca 2.4$ (1000 ogledov), torej za 1M bi bilo to 2400USD oz. 2200EUR.

Bolš kot sociala.

Zlatko mora dati tudi nekaj na stran, ker Challe je že aktiviral svojo odvetniško ekipo. To še za sodne stroške ne bo imel. Brez fighta in prodanih vstopnic bolj slabo kaže.

Zgodovina sprememb…

tony1 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

Vprašaj @nisemresna, ki je to navedla kot odgovor od krimičev, zakaj bo njen pregon neuspešen. To se je že pisalo dve strani nazaj, come on.

Ni treba trolat. Age of consent je še vedno 15? Dvomim, da se je kaj bistveno spremenilo. Po stari zakonodaji je bil nekoč moški, ki je poseksal žensko v spanju, ne vem ali zelo milo kanzovan, ali pa celo oproščen. Age of consent pa dvomim, da se je spreminjal. Lahko daš copy paste z druge strani. Ne vem nič o tej "novi zakonodaji". Predvidevam, da je zakon dobil nekaj novosti, pa kaj se je črtalo, nekih bistvenih sprememb pa ni bilo. Vsaj javne razprave o tem nisem zasledil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()
««
12 / 18
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere pesmi vam gredo na živce? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
726888 (3546) koyotee

Rajanje pred sodiščem za Čordiča (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
807285 (4710) luli
»

Proslava včeraj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
12915245 (10566) solatko
»

Mayer (Planet TV) "lovi pedofile" po TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7613299 (10915) vostok_1

Več podobnih tem