Forum » Zvok in slika » Glasba v dnevni sobi
Glasba v dnevni sobi
fotografnik ::
Prosim za nasvet glede ozvočenja dnevne sobe (40m2), želel bi predvajati glasbo iz več virov: TV, mobitel, reciever... najbrž preko BT povezave na "neko napravo" in potem jasno naprej na zvočnike. Bral sem že o Hi-Fi recieverjih z vgrajenimi internetnimi ponudniki glasbe. Kaj bi vi mojstri priporočali popolnemu začetniku? Nekje do 1k. Hvala za vsak koristen nasvet, LP!
tiborrr ::
Če je novogradnja daj stropno ali stensko ozvočitev. Jaz sem dal Klipschove in-wall zvočnike in normalen Yamaha stereo ojačevalec, 40W, ki ima BT, ethernet, USB.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
link_up ::
Zvocniki morajo biti v visini use. Strop je za v kopalnico, ce sam slabo pojes. Zvocniki v steni pa nimajo zadostnega, oz. sploh ne volumna, da bi kvalitetno reproducirali zvok z odboji v ohisju.
Samostojeci boxi za stereo, ki so vezani tudi v 5.1 sistem so zmaga za muzko.
Samostojeci boxi za stereo, ki so vezani tudi v 5.1 sistem so zmaga za muzko.
In and Out
fotografnik ::
Hvala vsem, še vprašanje o recieverju. Kakšnega (katerega) vzeti, da bo požiral spotify, TV , mobitel in vse ostalo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fotografnik ()
Freezy ::
Danes se kupuje Wiim streamerje, imajo tudi model z ojačevalcem.
Sam pa imam super kombinacijo Chromecast Audio (ki ga ne delajo več) in en NAD ojačevalec in 90ih.
Castam spotify in pocket casts iz telefona preko WiFi.
Sam pa imam super kombinacijo Chromecast Audio (ki ga ne delajo več) in en NAD ojačevalec in 90ih.
Castam spotify in pocket casts iz telefona preko WiFi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Freezy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prvi hi-fi sistem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 43965 (15073) | Ales |
» | Zvočniki in receiver (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20897 (18607) | car100 |
» | Nakup A/V Receiverja (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 48375 (29840) | Anney |
» | 5.1 receiver in dva zvočnika?Oddelek: Zvok in slika | 2703 (2573) | Trancedeejay |
» | Racunalnik -> Reciver (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4878 (4421) | filtr |