Forum » Loža » Hranilna knjižica?
Hranilna knjižica?
Matej575757 ::
Večina bank nima več hranilne knjižice.
Zanima me, če je kakšno nadomestilo?
Torej rad bi ločil del sredstev/prihrankov, tako da bi imel trr samo za manjše zneske in sprotna nakazila (plača).
Se to sploh še da? Pogoj pa bi seveda bil to, da bi lahko svoja sredstva kadarkoli na banki prenakazal na svoj klasični TRR.
Torej rad bi ločil del sredstev/prihrankov, tako da bi imel trr samo za manjše zneske in sprotna nakazila (plača).
Se to sploh še da? Pogoj pa bi seveda bil to, da bi lahko svoja sredstva kadarkoli na banki prenakazal na svoj klasični TRR.
OracleDev ::
Če maš sparkasse si enostavno odpreš nov varčevalni račun in tja prestaviš denar. Prestavljenje na klasični TRR in nazaj je enostavno.
2dark ::
Najboljše, da narediš varčevalni račun na NLB-ju, da ti bodo lahko vse prihranke čez noč ukradli.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
energetik ::
Matej575757 je izjavil:
Večina bank nima več hranilne knjižice.Praktično vsaka banka ima varčevalni račun, kjer pa morajo sredstva odležat od 1 tedna do 1 meseca (FIFO). Ampak če si spremljal novice, lahko vidiš da so na tetki na NLB izpraznili tudi varčevalca. Seveda je to možno le, če ti shekajo tvoj dostop do mobilne/spletne banke. Kar je skoraj nemogoče, če veš kaj delaš in furaš dobro varnost na svojih napravah.
vires in numeris
smetko ::
Pri N26 imajo sedaj zelo konkurenčne ponudbe tudi za varčevanje (instant savings).
Več si oglej na tem forumu pod Banka N26.
Njihova spletna stran https://n26.com/en-eu.
Več si oglej na tem forumu pod Banka N26.
Njihova spletna stran https://n26.com/en-eu.
No comment
V-i-p ::
Jaz sem uporabljal na svoji DH brezplačen podračun, kamor lahko nakazuješ denar 24/7, na primarnem pa pustiš za sproti. Nazaj si pa isto lahko nakažeš v trenutku, brez stroškov, seveda. Pa ta podračun ni viden ne na bankomatu, ne nikjer. Ampak od kar je TR aktualen itak prenakažem tja.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvig večjega zneska gotovine (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24415 (11708) | OZZY |
» | Ležarina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18413 (6621) | Jerry000 |
» | Ali ima država vpogled v sredstva pri brokerjih?Oddelek: Loža | 1554 (998) | buttcrack |
» | Mesečno varčevanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31834 (27040) | jype |
» | Dobra izbira banke za spletno bančništvoOddelek: Loža | 16291 (14145) | ...:TOMI:... |