Forum » Na cesti » Najem avta
Najem avta
Smartydug ::
Zdravo,
Kje v Slo se splača dobro in ugodno za npr 2dni najeti avto? Vem da ima recimo letališče, avtobusna razne SiXte, Hertze ipd. kar imam izkušenj iz tujine v turističnih središčih dostikart dobiš kakšne kul car rente.
Kje v Slo se splača dobro in ugodno za npr 2dni najeti avto? Vem da ima recimo letališče, avtobusna razne SiXte, Hertze ipd. kar imam izkušenj iz tujine v turističnih središčih dostikart dobiš kakšne kul car rente.
Kiwix ::
MIHAc27 ::
Z avantom enkrat naredil 500km v 1 dnevu... tko da ni samo za krajše...
Drugače definitivno +1 za avant. Lahko se zmeniš za točno določen avto in ti ga pripravijo (kličeš 1 dan prej). Zastonj polniš v njihovih polnilnicah po Sloveniji.
Jaz imam avto, pa še občasno kar najamem. Avto te pa tudi pride pod 50€ na dan.
Se mi je že zgodilo, da sem najel enga bencinarja ... potem ga pa še 1 uro po dogovorjenem času ni bilo. Meni se je pa v Milano mudilo in sem se na koncu peljal z eno Stoenko.
Drugače definitivno +1 za avant. Lahko se zmeniš za točno določen avto in ti ga pripravijo (kličeš 1 dan prej). Zastonj polniš v njihovih polnilnicah po Sloveniji.
Jaz imam avto, pa še občasno kar najamem. Avto te pa tudi pride pod 50€ na dan.
Se mi je že zgodilo, da sem najel enga bencinarja ... potem ga pa še 1 uro po dogovorjenem času ni bilo. Meni se je pa v Milano mudilo in sem se na koncu peljal z eno Stoenko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avant2Go car sharingOddelek: Na cesti | 4990 (578) | DejchSLO |
» | Najem avtomobila - LjubljanaOddelek: Na cesti | 1656 (1260) | Senzor |
» | Motorne in električne rikše v Sloveniji? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 36387 (33328) | hojnikb |
» | Giro car sharingOddelek: Na cesti | 2478 (1896) | ncop1 |
» | "zelena" parkirišča (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14904 (11238) | stara mama |