Forum » Igre » Assassin's Creed Shadows
Assassin's Creed Shadows

Zmajc ::
Pinturicchio je izjavil:
Igra vizualno deluje fu... awesome...
To sploh ni pomemben aspekt teh iger ampak ok. Vsakemu svoje.

Pinturicchio ::
Seveda, mene v igri zanima igralnost in pa grafika. Zgodba me sploh ne gane, ce me zanima zgodba grem pogledat film.

Skyman ::
Assassin's Creed Shadows Will Last 'Above 80 Hours' With Side Content
https://insider-gaming.com/ac-shadows-w...
https://insider-gaming.com/ac-shadows-w...

Izi ::
Dokler bo v igri črnski samuraj igra nima najmanjše možnosti za uspeh. Namesto da bi ga vrgli ven bodo raje propadli in se prodali Kitajcem. Pod Kitajci bodo imeli še manj možnosti za širjenje svoje bolane Woke propagande. Nerazumljivo.

Zdaj so igro spremenili, da črnca "več me rabiš igrat če tega nočeš" ampak dvomim da bo to dovolj da reši igro. Dokler je v igri je za mene no go.

oo7 ::
Assassin's Creed Shadows delay cost Ubisoft $21 Million.
The budget is rumored to be between $250-350M without marketing. (Maybe $400M with).
50M (and under) dollar games are pulling in 200k-300k concurrent on steam.
If you are an investor, you would be worried. The meta has shifted in gaming.
https://x.com/Grummz/status/18993179252...

Kaka igra bi bla to če nebi bila za 50% devov ki delajo na njej to "prva igra ki jo delajo v življenju".
To je to ko zaposluješ po spolnem usmerjanju in rasi namesto po talentu.
To je to ko zaposluješ po spolnem usmerjanju in rasi namesto po talentu.

Assassin's Creed Shadows Review - A Gorgeous Dive Into Feudal Chaos
https://wccftech.com/review/assassins-c...
https://wccftech.com/review/assassins-c...

Gregor459 ::

Pinturicchio je izjavil:
Kaj res nobeden noče igrati te igre, da še ni nobenega odziva![]()
Premalo sem igral da bi povedal :)

Uradne števike so "2 miljona igralcev v prvih 2 dneh" (igre ni na xbox game pass-u) a Steam številke niso ravno vzpodbudne.

Kayzon ::
Jih bo ta igra koncno pokopala?
Idealen scenarij je da jih kaksn res dobr publisher kupi pa da ozivi te stare fransize tako kot se sika in spodobi! Zaradi mene komot naredijo remake teh naslednjih iger,ampak da so zvesti origianl materialu!!
Rainbow Six:Raven Shield
Ghost Recon OG + ExPacks: Desert Siege & Jungle Storm
Splinter Cell 1/2/3
Prince of Persia (Hocem remake celotne TRILOGIJE)

Idealen scenarij je da jih kaksn res dobr publisher kupi pa da ozivi te stare fransize tako kot se sika in spodobi! Zaradi mene komot naredijo remake teh naslednjih iger,ampak da so zvesti origianl materialu!!
Splinter Cell 1/2/3

Igra je "ubisoft connect" ne steam
Kaj da fak ma to veze? Še vedno se zažene z steam-a in posledično se vidijo podatki o številu igralcev preko steama.
Jih bo ta igra koncno pokopala?![]()
Splinter Cell 1/2/3
![]()
Ubisoft se že pogovarja z Tencentom o ustanovitvi novega mešanega podjetja kjer bo sedanji Ubisoft imel 51% lastniški delež.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()

Igra je "ubisoft connect" ne steam
Ja, ampak tokrat so pri Ubisoftu glede svojega zaganjalnika le malo popustili, kar kaže da jim teče voda v grlo.
Tokrat za poganjanje igre na Steamu ne rabiš imeti nameščenega in zagnanega Ubisoft Connect programa.
Še vedno rabiš Ubisoft Conncet account, ki je linkan s Steamom. Ampak ko igro zaženeš iz Steama se tokrat štarta direkt brez da bi se zagnal Ubisoft Connect.
Osebno pa še vedno menim, da če že kupuješ Ubisoftove igre jih kupuj na Ubisoft Connect. Z igranjem preko Steama izgubiš kar precej funkcionalnosti. Ubisoftove igre so vse močno povezane in integrirane z Ubisoft Connect zaganjalnikom.
Menim da se večina igralcev tega zaveda in je igro kupila direkt na Ubisoftu, še posebej ker tam pri nakupu za vsako igro lahko uveljaviš 20% popusta, kar je občutno ceneje kot na Steamu. Zato tiste Steam igralne statistike za to igro jaz ne bi preveč upošteval, ker ima ta igra zagotovo precej več igralcev na Ubisoft Connect kot na Steam.
Številke igralcev na Ubisoft Connect pa Ubisoft ni nikoli objavljal, tako da v resnici nihče niti približno ne ve kako dobro ali slabo se ta igra prodaja.

Vemo, saj je Ubisoft dal ven podatek da je igro 2 dni po izidu igralo 2 miljona igralcev.
Zdaj to je lahko čisti marketing speech in napihnjene številke tega pa ne vemo.
https://x.com/assassinscreed/status/190...
Še vedno ne vemo število prodanih kopij.
Zdaj to je lahko čisti marketing speech in napihnjene številke tega pa ne vemo.
https://x.com/assassinscreed/status/190...
Še vedno ne vemo število prodanih kopij.
Zgodovina sprememb…

Pogledal sem par reviewjev in po videnem igra ni bog ve kaj. Ko bo čez 2-3 leti za par evrčkov jo mogoče kupim ...na cdkeys, a najverjetneje še to ne.

Zanimivo je da nihče ne omeni da je poleg vseh minusov ta igra za povrh hudo agresivna z Mikrotransakcijami.
V Single player igri, ki ima že tako pretiramo zasoljeno ceno 70€ ali 90€, je na voljo precej stvari ki ti olajšajo igranje in vse so na voljo samo za pravi denar.
Pravijo da je praktično nujno kupiti "Map pack", ki stane 10€ in ti na zemljevidu razkrije vse lokacije, skrivnosti in pomembne aktivnosti. Brez tega je igranje močno oteženo in kot kažejo Reddit pogovori je večina kupila ta peket in vsi ga hvalijo kako super uporaben je bil nakup
Za pravi denar se da v tej igri kupiti praktično vse, od materialov do opreme, edino kar še manjka je da plačaš in se igra igra kar samo od sebe ti pa samo gledaš.
Tudi "Battle Pass" sistem je seveda tukaj, kar po moje tudi ne sodi v single player igro, ampak ta je začuda zastonj. Je pa treba redno delati dnevne in tedenske izzive da dobiš valuto s katero napreduješ skozi Battle pass levele. Sta celo dva Battle Passa, en za tisto punčko in en za tistega črnega Afričana.
Tudi Battle Pass sistem večina igralcev po Reddit forumih hvali kako super zadeva je to.
V Single player igri, ki ima že tako pretiramo zasoljeno ceno 70€ ali 90€, je na voljo precej stvari ki ti olajšajo igranje in vse so na voljo samo za pravi denar.
Pravijo da je praktično nujno kupiti "Map pack", ki stane 10€ in ti na zemljevidu razkrije vse lokacije, skrivnosti in pomembne aktivnosti. Brez tega je igranje močno oteženo in kot kažejo Reddit pogovori je večina kupila ta peket in vsi ga hvalijo kako super uporaben je bil nakup

Za pravi denar se da v tej igri kupiti praktično vse, od materialov do opreme, edino kar še manjka je da plačaš in se igra igra kar samo od sebe ti pa samo gledaš.
Tudi "Battle Pass" sistem je seveda tukaj, kar po moje tudi ne sodi v single player igro, ampak ta je začuda zastonj. Je pa treba redno delati dnevne in tedenske izzive da dobiš valuto s katero napreduješ skozi Battle pass levele. Sta celo dva Battle Passa, en za tisto punčko in en za tistega črnega Afričana.
Tudi Battle Pass sistem večina igralcev po Reddit forumih hvali kako super zadeva je to.

Saj te brezvezne mikrotransakcije in game store imajo že od Origins dalje. Ne vem zakaj. Te stvari ne sodijo v single player igre.

Magic1 ::
Fora je, da ti lahko stvari tako skrijejo, da jih brez mape ne boš nikoli našel. Itak je pa 100% dosegat, samo zabijanje časa. Umetno raztegovanje play-timea.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

Ce rabis kak specificn kos,imas na netu polno tega kje kaksen zaklad lezi.Pac vsakemu svoje.

Seljak ::
Igral sem samo 1 in 2. del, potem pa sem ugotovil in videl kam pes taco moli. Rekel sem si "ne hvala". Škoda denarja.

oo7 ::
Ubisoft has created a subsidiary company based on its Assassin's Creed, Far Cry, and Tom Clancy's Rainbow Six brands, with a €1.16 billion (approx. $1.25 billion) investment from Chinese megacorp Tencent.
https://www.ign.com/articles/embattled-...
Kot kaže AC Shadows ni rešil Ubisofta :)
https://www.ign.com/articles/embattled-...
Kot kaže AC Shadows ni rešil Ubisofta :)

D3m ::
Igral sem samo 1 in 2. del, potem pa sem ugotovil in videl kam pes taco moli. Rekel sem si "ne hvala". Škoda denarja.
Enako.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Enaplusdva je izjavil:
Ubisoft bo pustil tri največje IP da jih bo lahko delal tudi Tencent ?
Ubisoft je še vedno večinski lastnik nove firme. Je pa po moje super, da jim lahko Kitajci sedaj dirigirajo kaj smejo in kaj ne smejo.
Načeloma se pa Tencent kaj dosti ne meša v podjetja kamor vlagajo. Vsaj ne da bi kaj slišal jaz o tem.

Magic1 ::
Samo Tencent in Ubisoft bosta zdaj motivirana, da se igra prodaja na Kitajskem, ker je ogromen trg in bodo še kako dobro poslušali, kaj je lahko v igri. Sej verjetno so ravno zaradi tega šli v partnerstvo, da si odprejo vrata.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

Samo Tencent in Ubisoft bosta zdaj motivirana, da se igra prodaja na Kitajskem, ker je ogromen trg in bodo še kako dobro poslušali, kaj je lahko v igri. Sej verjetno so ravno zaradi tega šli v partnerstvo, da si odprejo vrata.
Ja, saj drugače ne moreš na Kitajski trg. Kitajci od vseh zahodnih podjetij zahtevajo ustanovitev partnerske družbe v navezi z Kitajskim podjetjem in vse mora biti narejejo tako kot Kitajci zahtevajo.
Kar ne pomeni, da bojo igre na zahodu narejene enako. Sigurno pa ne bodo imeli toliko nesposobnega kadra kot sedaj. Na novem Assassin's Creedu je po besedah enega izmed bratov Guillemont 50% vseh developerjev delalo svojo "prvo igro v življenju".
Zgodovina sprememb…

D3m ::
Na novem Assassin's Creedu je po besedah enega izmed bratov Guillemont 50% vseh developerjev delalo svojo "prvo igro v življenju".
|HP EliteBook|R7 8840U|

Enaplusdva ::
Pri Dnevniku so navdušeni nad igro. Naslov članka Nova igra Assassin's Creed Shadows: na kaj takšnega smo dolgo čakali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Assassin's Creed Mirage (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6231 (2218) | Zmajc |
» | Assassin's Creed Valhalla (2020) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 48291 (13524) | Kvinta |
» | Assassin's Creed: Origins (Assassin's Creed: Empire) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17450 (9225) | Izi |
» | Assassin's Creed: Unity (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13055 (4370) | oo7 |
» | Assassin's Creed Syndicate (Assassin's Creed Victory) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 21186 (9314) | Gagatronix |