Forum » Hlajenje in modifikacije » Odpad
Odpad
Pretorijanec ::
Jurt, v soboto, grem gledat za radiatorji za vodno hlajenje. Žvim v Lublani, nimam auta. Kje je kakšn auto-odpad, da bi lahk dobu to? Hvala! Pa dejte natančne opise, kako do tja prit! Hvala!
MadMax ::
Emm, na Cesti dveh cesarjev, ce se ne motim.
Kje to je? Jaz sem 100 km iz LJ pa vem, torej bos tut ti pogruntu
Drgac je pa skrajni jug (gres proti juzni obvoznici -skozi Trnovo?- pa mislim da je zadnji odcep desno, ce se ne motim...)
Kje to je? Jaz sem 100 km iz LJ pa vem, torej bos tut ti pogruntu
Drgac je pa skrajni jug (gres proti juzni obvoznici -skozi Trnovo?- pa mislim da je zadnji odcep desno, ce se ne motim...)
MitjaM. ::
Ja se lazje bos nasel tako, da gres po obvoznici proti zagrebu, z obvoznice zavijes za ljubljana - center, potem pa pri prvem semaforju levo (cesta dveh cesarjev), pol se pa peles se kaksen kilometer, tam imas dva odpada...
mmisv ::
še lažji način:
greš po tržaški do konca proti dolgemu mostu pol pa tm k je končna postaja 6 pod mostom zaviješ na levo pa greš sam naravnost po indrustrijski coni pa pol tm v ind.coni levo. če boš šel predelč boš pršou na sejem avtomobilov.
greš po tržaški do konca proti dolgemu mostu pol pa tm k je končna postaja 6 pod mostom zaviješ na levo pa greš sam naravnost po indrustrijski coni pa pol tm v ind.coni levo. če boš šel predelč boš pršou na sejem avtomobilov.
Čist trivialna stvar...
IceIceBaby ::
dej ga delat. Jaz poznam enga k ma doma servis in proizvodnjo hladilnikov za avtomobile. Pa zna nardit prou original hladilnike, po meri in lepo prirejene za na (ali v) ohišje.
Sej drugače je slo-techer sam nevem kak nick ma...če te pa zanima mi pa mail pošl pa ti bom dal cifro.
Sej drugače je slo-techer sam nevem kak nick ma...če te pa zanima mi pa mail pošl pa ti bom dal cifro.
Pretorijanec ::
Njegovo ime je Ash (no, nick usaj) in mi je že naredu fajn hladilnik. Sam jz bi rad še po odpadu mal pogledu.
abcde7 ::
Ma če kerga poznaš, greš da te pele u Avstrijo na odpad, tam je pa res dobr, pa še pocen je!
mrbig ::
ha-ha nuklearc,dobra,sicer pa lahko prideš na CDC tako da se pelješ s 6 na dolgi most do konca pol pa vprašaš kam naprej
Bo že bolje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izvor imen predelov v Ljubljani (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17278 (13536) | StarMafijec |
» | Bolšji sejemOddelek: Loža | 10285 (9542) | Brane2 |
» | Renault - neoriginalni rezervni deliOddelek: Loža | 4297 (4002) | McClane |
» | Rabim radiator za vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1272 (937) | Jaka83 |
» | Kje dobit radiator?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1581 (1386) | burekar |