» »

Rabim radiator za vodno hlajenje

Rabim radiator za vodno hlajenje

dady ::

Vem, da se ga dobi na odpadu, ampak ne poznam nobenega odpada. Ce lahko kdo pove, kje je kaksen, ce pa kdo slucajno prodaja hladilnik se priporocam

Bacilio ::

8-O Jest mam enga. Je sicer v stanju da ga je potrebno spucati in spolirati ce hoces sijaj. Je bakren in ne pušča (zelo pomembno ;)) Lahko bi ti ga dal za 3ksit ce si iz ljubljane in okolice ti ga lahko dostavim, Velik je pa pribljizno 30x30 cm.8-O

frenk ::

dady: povej če ti tega ne boš vzel da ti nam v zele skakou:)

bacilio: kolk je pa debelina?...al so rebra kej skrivlena?:\...če ga dady NE BO kupil in če ni poškodovan mi povej ker bi ga kupu:)

Bacilio ::

Tko je na eni strani so rebra majcken skp stisnena ampak nic hudega... Mal je treba se pretok cez narest da gre umazanija ven, jaz ne morem ker nimam pumpe. rebra so iz bakra prikljucki in pa okvir so pa iz medenine. aja debelina je priblizno 5 cm

Tkole pa zgleda ;)

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: OwcA ()

dady ::

A mi lahko poves tocne mere? Mogoce bi ga vzel, samo je malo prevelik za mojo kisto

Bacilio ::

sej sm reku 20x30 cm cm gor ali dol

dady ::

Meni je zlo pomemben tisti cm gor ali dol, ker mam ssamo midi-tower in nimam na pretek placa. Pa se izhod za vodo iz radiatorja je postavljen navzgor, kar pomeni se nekaj dodatnih cm. A mi jih lahko prešvasaš pravokotno? Potem bi najbrz sel v kisto.

frenk ::

Bacilio:sicer sm jest za 3k mau bolšga dobu ampak je usen dobr...če ga dady ne bo kupil mi prosim pošlji mail na andrej.kristanc@cmok.si(ker ne spremljam foruma vsak dan:8)) pa prosm še mau zmer vse tri dimenzije:)

GUFY ::

Jez sm dubu hladilnik od YUGO-ta na odpadu za 500 SIT. Če si iz Ljubljane so na Cesti dveh cesarjev kar trije odpadai in ni hudič, da nebi na katerem izmed njih imeli kakšen hladilnik zate.

dady ::

Bacilio kaj je zdaj s tistim hladilnikom??

dady ::

Koncno mi je uspel enga dobit. Kr dobr zgleda, rebra so ravna, samo na sredi ima rumeno packo 10x10, ki ne gre dol. S cim bi to spravil dol?

Se nekaj me zanima: Zdej sem si ubodu chieftec big tower, pa je nad napajalcem prostor za 92mm vent, nad tem bi pa super pasal moj hladilnik. Ce izrezem na zgornji stranici luknjo za vent, ki bo pihal cez radiator, spodaj pa dam vent, ki bo pihal stran od njega in dam se tisti 92mm vent spodaj, a bo potem dovolj prepiha, da je hladilnik lahko nad napajalcem?

Jaka83 ::

Če bi mal pogledal male oglase, bi vidl, da jaz tudi prodajam en hladilnik/radijator za H2O hlajenje. Je pa Al in zelo velik. Je od FIAT Croma. Izgleda super, samo malo ima pokrivljena rebra. Pušča ne, samo malo je treba poravnat rebra.
Če je kdo interesent, se lahko zmenimo preko ZS ali e-maila.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gokart nacrti

Oddelek: Loža
148728 (4082) jaka12
»

gonilniki za VCD-300

Oddelek: Programska oprema
24866 (751) frenk
»

(how)LOW cost vodno hlajenje .?. (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
537725 (6588) T0RN4D0
»

Karte za Siddharto

Oddelek: Sedem umetnosti
262703 (1025) boom-bar
»

Pletierjev element

Oddelek: Kaj kupiti
6756 (702) frenk

Več podobnih tem