» »

Laserski tiskalnik

Laserski tiskalnik

Matty ::

Fotr namerava kupit tiskalnik... In jest bom pristavu zraven se svoj piskercek, tko da se bomo izprsili kar za laserja...

Laser je sicer precej drazji, ampak ima tud neprimerno lepsi izpis, pa se "drazja" kartusa drzi dlje casa (to sem ugotovil na dosedanjih izkusnjah iz firme, kjer smo meli HP laserja serije 2**** in Inkjeta serije 9 pa se neki).

Katere laserje priporocate (max. 100k sit). V postev pridejo Oki (dalec najcenejsi!!!), Brother (pohvalili v monitorju), Canon, Lexmark...

Mr.B ::

Če boš samo črno tiskal , si na pravi poti.Nove kartuše za laserje pa držijo bistveno, bistveno dalj časa kot pljuvači.
Lexmark je dober , probaj najti kakšnega HP-ja .Jaz imam oz. sem imel HP 4L pa mi je delala štiri lata z eno menjavo kartuše , brez problema.:\

Barve ne rabim ne jest ne fotr, zato tud laser ... HPji so mi pa nekoliko precenjeni (HP1100 je drag kot zafran za to kar nudi, ok, so to mislm da je 4l 8-O).

Ribicija ::

Kupi Lexmark Optro e312 al 310. Dober laserc za zmeren denar. Cena cca 80 kSIT. Vsekakor ti odsvetujem Okija. Zelo NE dela na w2k in v mreži. Prav tako se kvaliteta izpisa in hitrosti niti približno nemore primerjati s kakšnim HP-jem ali Lexmarkom.

Lp

Ja... Za okija sem slisal, da ga lomi v W2k... zato ze takoj odpade...

zdejle sta v igri brother in lexmark... kje bi se dalo dobiti lexmarka? (v kateri trgovini)

MadMax ::

A ni meu Lexmarka nekoc PCX v ponudbi??

Spajky ::

Jaz imam Panasonic KX-P6500 ze 3 leta,
pa sem ful zadovojen z njim in zelo malo placa vzame na mizi (pokoncna lega!); pa se eden najcenejsih je in kartusa tinte je pod 5 jurjev za 2k kopij! 8-)

Horhe ::

Jz ti priporocam BROTHER tiskalnik, ce si prebral v monitorju test tiskalnikov je to najboljsi tiskalnik med razmerjem cena-kvaliteta, govorim tudi iz lastnih izkušenj ta tiskalnik me je stal 85k Sit in je vreden vsakega tolarja. 12 strani na minuto, USB ...
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......

NiggerBob ::

tudi jaz priporočam Brother
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

Ribicija ::

Kolikor vem se da Lexmarka dobiti v Netstoru. Trgovine pa imajo v MB,MS,NG in NM.

lp

Koci ::

ja Brotherji se na vshe testih obnesejo zelo dobro: nizka cena, kvalitetno tiskanje predvsem pa velika hitrost

AlSi ::

Lexmark je zakon, brother je sicer o.k, vendar se meni pojavljajo vprašanja; kaj pa njihov potrošen material, servisi (morebiti potrebni). Odloči se za Lexmarka, dlje je na trgu, več ljudi ima z njim izkušnje (dobre).... No torej je odločitev lahka - ali pa ne?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7430676 (19946) bobby
»

Polnjenje kartuš pri laserskih tiskallnikih...

Oddelek: Kaj kupiti
144347 (3985) bond007
»

Kateri laserski tiskalnik?

325022 (4377) dolenska
»

Kateri laserski tiskalnik HP,Samsung,Epson,Brother

152022 (1894) Phoebus
»

Cheap-Ass tiskalnik