Forum » Sedem umetnosti » AI Umetnost
AI Umetnost
kiberpunk ::
Imamo ze kaksno temo za AI umetnost? Sam je nisem nasel, lahko preselimo vsebino ce slucajno ze obstaja.
Jaz spremljam GenAI predvsem s stalisca entuziazma in se vcasih rad poigram s tem. Nedavno sem se malo igral z generativno UI za ustvarjanje glasbe. Prav to me je motiviralo da odprem tukaj temo in podelim z vami kaj danes uspe GenAI ustvariti - celo v slovenscini. Mene je absolutno presenetilo. Seveda, ni brez napak, ampak mislim da je to izjemen start. Prav mi da misliti kjer bomo cez 5 let.
Spodaj delim nekaj mojih vzorcev iz ustvarjanje glasbe s pomocjo AI. Pri teh je besedilo moje. Ostale je generirano s pomocjo AI, kjer mu navedes smernice kaksen zanr naj ima pesem, lahko opises malo ritem, melodije, back-vocals, riffs, lahko se sklicujes an verze, ipd. Osnova je SunoAI, editing pa mesanica orodij.
Angel Brez Kril (Rock)
Z Roko v roki (Metal)
Jaz spremljam GenAI predvsem s stalisca entuziazma in se vcasih rad poigram s tem. Nedavno sem se malo igral z generativno UI za ustvarjanje glasbe. Prav to me je motiviralo da odprem tukaj temo in podelim z vami kaj danes uspe GenAI ustvariti - celo v slovenscini. Mene je absolutno presenetilo. Seveda, ni brez napak, ampak mislim da je to izjemen start. Prav mi da misliti kjer bomo cez 5 let.
Spodaj delim nekaj mojih vzorcev iz ustvarjanje glasbe s pomocjo AI. Pri teh je besedilo moje. Ostale je generirano s pomocjo AI, kjer mu navedes smernice kaksen zanr naj ima pesem, lahko opises malo ritem, melodije, back-vocals, riffs, lahko se sklicujes an verze, ipd. Osnova je SunoAI, editing pa mesanica orodij.
Angel Brez Kril (Rock)
Z Roko v roki (Metal)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Večina ne uporablja umetne inteligence (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9251 (2241) | Mr.B |
» | Meta izdala Llamo 3Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3831 (276) | antonija |
» | Sora je navdušujoč generator videa iz OpenAIOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6004 (3034) | FlyingBee |
» | System Shock 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12853 (3465) | oo7 |
» | Moja prva pesemOddelek: Zvok in slika | 1924 (1143) | Unknown_001 |