» »

Resnica o migrantih

Resnica o migrantih

1
2
»

DarwiN ::

Problem je, ker se ~70-80% posilstev odvija znotraj družine in znancev.. In hkrati velika večina (like 70-80%) teh primerov ostane neprijavljenih.

Po drugi strani pa lahko logično sklepamo, da velika večina posilstev s strani neznancev/migrantov žrtve prijavijo.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

IL_DIAVOLO ::

V Slo se zna bit vojna zaradi levicarske migrantske politike.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Meiniken ::

Svoj način razmišljanja/navade prinesejo sem. Njih ne briga kaj si mi mislimo, oni naredijo česar so vajeni. Čim začnejo povzročat težave bi jih morali poslati tja od koder so prišli, potem pa se naj tam znajdejo kakor vejo in znajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Meiniken ()

fur80 ::

Meiniken je izjavil:

Svoj način razmišljanja/navade prinesejo sem. Njih ne briga kaj si mi mislimo, oni naredijo česar so vajeni. Čim začnejo povzročat težave jih pošljemo nazaj od koder so prišli, potem pa se naj tam znajdejo kakor vejo in znajo.

Če jih bomo 1000 zaprli v neko vukojebino ob meji v geto brez vsakega načrta kam z njimi in jih ne bomo spustili ne naprej ne nazaj, bodo težave zagotovo prišle in to točno take kot govorijo tam tisi domačini ob meji. Meni bi se isto vtrgalo, da me dajo nekam v bogo za nogo, da naj bom samo tam in živim, ter da ne bom delal nič.

Treba jih je naselit blizu velikih mest, da se jim ponudi delo, da se loči zrno od plevela, jim omogočit "praznenje" po zmernih cenah, ostalim pa se lepo zahvalit za sodelovanje in adijo in naj jih kdo drug vzdržuje.

Vendar, če bomo čakali na načrt Tanje Fajon, bo mogoče čez 2 leti po par velikih incidentih mogoče ob brezplačnem kosilu in 2 slikah kako tuhtajo ugotovili, da je treba nekaj spremeniti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

enemon ::

Lahko jih pa naselimo ob avstrijski in italijanski meji in se bo problem rešil čudežno sam od sebe. V gorički vukojebini je cel kup praznih starih bajt recimo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: enemon ()

enemon je izjavil:

Lahko jih pa naselimo ob avstrijski in italijanski meji in se bo problem rešil čudežno sam od sebe.

Saj zato naj bodo ob velikih prometnih cestah. Naj dela 5 do 10 let v Sloveniji in plačuje davke, pa se mu da pasuš, pa naj gredo po EU ali kam mu paše.

Utk ::

Migrantski center je treba zgradit na Brniku. Ni treba da je ne vem kaj, ker nihče nima tam kaj delat več kot eno noč.

Utk je izjavil:

Migrantski center je treba zgradit na Brniku. Ni treba da je ne vem kaj, ker nihče nima tam kaj delat več kot eno noč.

delodajalci, učitelji slovenskega jezika, policija, prevajalci,... pa naj imajo pisarne v pritličju.

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Utk je izjavil:

delodajalci, učitelji slovenskega jezika, policija,... pa naj imajo pisarne v pritličju.

Predvsem pa CSD z bankomatom za socialno.

mtosev ::

Jaz živim v bližini integracijskega centra. Problemov z njimi še nismo imeli.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

enemon je izjavil:

fur80 je izjavil:

Utk je izjavil:

delodajalci, učitelji slovenskega jezika, policija,... pa naj imajo pisarne v pritličju.

kaka socialna, saj niso begunci. socialna se da ubogim, tistim nezmožnim za delo,... ostali naj gredo graditi avtoceste, flikat asfalt, kositi travo, spravljati star les iz gozdov, na polje...
kot pravi Adi Smolar je treba delat, ker to krepi telo in značaj...

fur80 je izjavil:

enemon je izjavil:

fur80 je izjavil:

Utk je izjavil:

kaka socialna, saj niso begunci. socialna se da ubogim, tistim nezmožnim za delo,... ostali naj gredo graditi avtoceste, flikat asfalt, kositi travo, spravljati star les iz gozdov, na polje...

Vsa čast tistim, ki spravi ta folk delat. V Nemčiji so obupali nad tem, pa so tudi imeli ogromne plane.

enemon je izjavil:

fur80 je izjavil:

enemon je izjavil:

fur80 je izjavil:

Utk je izjavil:

Vsa čast tistim, ki spravi ta folk delat. V Nemčiji so obupali nad tem, pa so tudi imeli ogromne plane.

Pa 20-30 letni zdrav pubec, če ne bo delal in se bo 6 mesecev samo potikal sem in tja in delal probleme ti boš pa hodil na šiht in mu dajal socialno (pa si ja nor malo), pa adijo čav, sliko na policijo in prepoved v Slovenijo. Ko pride drugič, gre direkt v čuzo za 10let.

Ampak spet, tudi mi bi morali biti fer do tistih, ki jim je in jim omogočit čim lažji prehod.

Zgodovina sprememb…

V čuzi pa spet na naše stroške. Probleme bi morali reševati že na meji s Hrvaško, hitro bi se razvedelo, da je težko priti v Slovenijo in bi ubrali druge poti.

beni ::

Kako pa bi ti reševal težavo že na meji s Hrvaško?
Pojma nimam ...

enemon je izjavil:

V čuzi pa spet na naše stroške. Probleme bi morali reševati že na meji s Hrvaško, hitro bi se razvedelo, da je težko priti v Slovenijo in bi ubrali druge poti.

Bojo jim pa tam not dali nekaj za sestavljat in predčasen odpust in izgon.

Naj da cerkev zemljo, da bomo lahko kaj nasadili. Bio olje in gasa!

Za moticijo bi jim pa res moralo biti 5 ali 10 let plačevanja davkov za prejem pasuša s katerim lahko svobodno potuješ po EU.
20 letni pubec bi tako lahko pri 30-ih že kandidiral na županskih volitvah.

Zgodovina sprememb…

beni je izjavil:

Kako pa bi ti reševal težavo že na meji s Hrvaško?

S podiranjem ograje gotovo ne. Začel bi se izvrševati zakon, ki predpisuje kazni za nelegalen prehod meje. In pa dosledno izgon.

beni ::

In kdo bo takšen zakon sprejel?
Niti ni v skladu s politiko EU.

Težka bo.
Pojma nimam ...

delavec44 ::

beni je izjavil:

Težka bo.

Kako sprejel? Saj zakon že obstaja. Probaj iti ti brez dokumentov čez mejo.

Glede politike EU je pa pač napačna. Madžarom in Poljakom lepo uspeva, zakaj ne bi nam.

beni je izjavil:

Težka bo.

Kaj bomo pa naredili. Jih postrelili, jih pustili životarit, jih zapirali v geto, jih gledali postrani, se bomo z njimi štihali,...? kaj pa na to pravijo bakreni prijatelji?
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ženske prevzele Finsko

Oddelek: Loža
272734 (2263) zee

Dr. Drumpflove (strani: 1 2 3 433 34 35 36 )

Oddelek: Problemi človeštva
1787261757 (221776) OmegaBlue

Več podobnih tem