Forum » Pomoč in nasveti » Kupljen Bluetooth zvočnik Gigatech BSK-515 - KAKO DOBITI PREDVAJANJE GLASBE NA NJEM?
Kupljen Bluetooth zvočnik Gigatech BSK-515 - KAKO DOBITI PREDVAJANJE GLASBE NA NJEM?
WinXP ::
Pozdravljeni,danes sem kupil Bluetooth zvočnik Gigatech BSK-515 v kompletu z mikrofonom in daljincem ter kablom za napajanje vred z JBL Wireless dvema brezžičnima mikrofonoma. Ko vklopim zvočnik ponudi Bluetooth mode,ali FM za radio da se posluša ali LINE IN piše to na LCD ekranu gor.Z napajanjem v elektriki je vse v redu,ko vklopim polnit,nič pa se ne zgodi če povežem USB kabel od zvočnika z računalnikom.Ne vem čemu je to potem namenjeno... Kot drugo mi ko vtaknem v režo kjer piše TF Card svoj MicroSD reče "LINE IN Mode" ne predvaja pa glasbe ! Kot tretje je gor tudi majhen vhod za AUX,za katerega imam tudi svoj kabel,a če ga povežem v zvočno kartico računalnika,da bi predvajal glasbo,se ne zgodi tudi nič... Bi mi lahko kdo pomagal pri tem?
Vnaprej hvala ! Prosim,poglejte obvezno sliko in jo povečajte,da se bolje vidijo detalji,preden odgovorite.
Vnaprej hvala ! Prosim,poglejte obvezno sliko in jo povečajte,da se bolje vidijo detalji,preden odgovorite.
- spremenil: WinXP ()
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
sbawe64 ::
Prenosnik/pametni telefon spariš preko Bluetooth in ti zvočnik predvaja vsebino.
https://ibb.co/2tgbXp3
2 gumb mode:
zvočni vhod - aux
Tam lahko tudi preklopiš na fm radio.
https://ibb.co/2tgbXp3
2 gumb mode:
zvočni vhod - aux
Tam lahko tudi preklopiš na fm radio.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Ali lahko sparim RAČUNALNIK namesto pametnega telefona PREKO BLUETOOTHA in KAKO? Ko vklopim zvočnik preko daljinca se mi javi in reče: "Bluetooth Mode" če pa šaltam naprej reče "Line In" mode ali "Aux mode".
Kako naj torej povežem,če pustim na funkciji "Bluetooth Mode" DA MI PREKO RAČUNALNIKA, RAČUNALNIK ki ima Bluetooth PREDVAJA GLASBO (ne pametni telefon)
In zakaj MicroSD ki sem ga vtaknil v režo na zvočniku TF Card ne predvaja glasbe,zvočnik se samo oglasi in nekaj reče, ko dam MicroSD kartico noter...
Kako naj torej povežem,če pustim na funkciji "Bluetooth Mode" DA MI PREKO RAČUNALNIKA, RAČUNALNIK ki ima Bluetooth PREDVAJA GLASBO (ne pametni telefon)
In zakaj MicroSD ki sem ga vtaknil v režo na zvočniku TF Card ne predvaja glasbe,zvočnik se samo oglasi in nekaj reče, ko dam MicroSD kartico noter...
Zgodovina sprememb…
Našel sem KJE je treba spariti z Bluetoothom od računalnika,tako da sedaj Bluetooth zvočnik predvaja glasbo na tem zvočniku,ki je prek Bluetooha povezan z računalnikom. Evo slika:
Še vedno pa mi ni jasno zakaj ima funkcijo AUX (režo) na zvočniku in tudi lahko prestaviš v TA mod... Samo ne vem kam vklopiti kabel iz zvočnika v zvočno kartico (katero režo) računalnika? Tam ko je za vklopit zelena luknjica za zvočnike na zvočni kartici PC-ja?
Pa tudi z MicroSD ki je vtaknjen v TF Card režo na zvočniku ne predvaja glasbe...No važno da sem našel vsaj prek Bluetootha povezavo med zvočnikom in računalnikom...
Še vedno pa mi ni jasno zakaj ima funkcijo AUX (režo) na zvočniku in tudi lahko prestaviš v TA mod... Samo ne vem kam vklopiti kabel iz zvočnika v zvočno kartico (katero režo) računalnika? Tam ko je za vklopit zelena luknjica za zvočnike na zvočni kartici PC-ja?
Pa tudi z MicroSD ki je vtaknjen v TF Card režo na zvočniku ne predvaja glasbe...No važno da sem našel vsaj prek Bluetootha povezavo med zvočnikom in računalnikom...
Zgodovina sprememb…
Sedaj mi predvaja zvok od glasbe v povezavi z Bluetoothom iz pametnega telefona in iz računalnika (takrat ko na LED ekranu zvočnika piše "Bluetooth Mode".
Z daljincem tudi večinoma funkcij opravljam. Na MicroSD kartico sem tudi skopiral MP3 in zdaj hoče delati v tem načinu,Midi fajle pa noče predvajati,predvajam jih lahko le v povezavi z Bluetoothom računalnika ali pametnega telefona.
Zdaj je ostalo le še vprašanje AUX reže za katero imam kabel,kam v računalnik bi jo vtaknil in USB reže za katero tudi imam kabel,vendar ko vklopim v PC
se ne zgodi nič - računalnik kot da ne prepozna naprave. No,vesel sem da sem prvo napisano rešil,da lahko slišim zvok oziroma glasbo iz zvočnika in sebe
z echo odmevom ko pojem. Pozdrav !
Z daljincem tudi večinoma funkcij opravljam. Na MicroSD kartico sem tudi skopiral MP3 in zdaj hoče delati v tem načinu,Midi fajle pa noče predvajati,predvajam jih lahko le v povezavi z Bluetoothom računalnika ali pametnega telefona.
Zdaj je ostalo le še vprašanje AUX reže za katero imam kabel,kam v računalnik bi jo vtaknil in USB reže za katero tudi imam kabel,vendar ko vklopim v PC
se ne zgodi nič - računalnik kot da ne prepozna naprave. No,vesel sem da sem prvo napisano rešil,da lahko slišim zvok oziroma glasbo iz zvočnika in sebe
z echo odmevom ko pojem. Pozdrav !
HolyFuck1 ::
Zdaj je ostalo le še vprašanje AUX reže za katero imam kabel,kam v računalnik bi jo vtaknil
V audio out/line out jack v matični plošči. Ponavadi zelene barve.
USB reže za katero tudi imam kabel,vendar ko vklopim v PC
USB je za ključek. Verjetno FAT32 in mp3 format datotek. Preberi navodila.
Probal sem vtakniti iz AUX reže AUX kabel v audio out line/jack na matični plošči pa nič.Mah,vseeno,ker itak imam vklopljene računalniške zvočnike v
Line In zvočno kartico (zelene barve).Važno je,da mi sedaj dela oziroma predvaja glasbo in zvok WiFi mikrofona prek Bluetootha z PC-ja in iz telefona,ali pa z MicroSD kartice tiste MP3 fajle,ki so gor na MicroSD. Zanimivo da pa USB ni za povezovanje s kablom na računalnik,ampak za USB ključek...
To se nisem bil spomnil... Pozdrav !
Line In zvočno kartico (zelene barve).Važno je,da mi sedaj dela oziroma predvaja glasbo in zvok WiFi mikrofona prek Bluetootha z PC-ja in iz telefona,ali pa z MicroSD kartice tiste MP3 fajle,ki so gor na MicroSD. Zanimivo da pa USB ni za povezovanje s kablom na računalnik,ampak za USB ključek...
To se nisem bil spomnil... Pozdrav !
Zgodovina sprememb…
Imam še eno vprašanje in sicer: Bluetooth ZVOČNIK Gigatech-515 z Wifi mikrofonom IMA ŠE MOŽNOST SNEMANJA (REC) RECORDING,vendar se ne znajdem ,ker ima en gumb na katerem piše: "NEXT/REC" na drugem gumbu pa: "PREV/REC PLAY". Kateri zdaj uporabiti oziroma KAKO? Kam zvočnik to snema - na MicroSD,ki jo imam v reži za TF Card?
Prilagam 2 sliki,da vidite kako izgleda in kje sta ta gumba (povečajte sliki da bolje vidite detalje). V navodilih nič ne piše kako se snema...
Prosim za pomoč. Hvala!
Prilagam 2 sliki,da vidite kako izgleda in kje sta ta gumba (povečajte sliki da bolje vidite detalje). V navodilih nič ne piše kako se snema...
Prosim za pomoč. Hvala!
Kako v navodilih ničesar ne piše? Resda gre za noname kitajska jajca, ki so mišljena za prodajo na romunskem in bosansko/srpskem trgu, ampak ziher ti vsaj nekaj piše v navodilih.
Kontaktiraj proizvajalca ali prosi prodajalca za več informacij.
Kontaktiraj proizvajalca ali prosi prodajalca za več informacij.
Ne piše v navodilih ničesar. Z Kitajske so večinoma vsi izdelki,ki jih kupiš...Prodajalec je en človek iz trgovine,pa ga bom poskusil kontaktirati glede tega. Evo ti navodila,da vidiš da res nič ne piše o tem kako se snema,samo narisano je kje so gumbi...
Z Kitajske so večinoma vsi izdelki,ki jih kupiš
Ta fraza se je v zadnjih 30ih letih spremenila iz "made in china" v "no name chinese shit", kar je nekaj drugega. Mislim sem na no name chinese shit, za katerega ni uporabnih informacij na spletu.
Evo ti navodila,da vidiš da res nič ne piše o tem kako se snema,samo narisano je kje so gumbi...
Po navodilih sodeč bi sklepal, da snemanje ni možno. Gre za karaoke napravo in je "REC" verjetno arhaičen izraz za track. Kot next recording/next track.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HolyFuck1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15293 (9592) | Trupl0 |
» | CES 2015: Dobrega tisočaka za novega walkmana (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 22309 (18201) | Jst |
» | Prenovljeno in novo iz Motorole: Moto X, Moto G, Moto 360, Moto HintOddelek: Novice / Android | 15964 (12937) | bluefish |
» | Motorola v razred niže z Moto G (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 34216 (28787) | krucymucy |
» | HP ProBook 4710s ( nx631ea ) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12110 (7376) | stumf |