Forum » Zvok in slika » Obdelava zvoka ?
Obdelava zvoka ?
Horhe ::
A mi zna kdo pomagat, s kerim programom bi lahk iz wav datoteke, recimo samo vokale ven pobral al pa sam dolocen instrument ...
glih en hud mix delam pa se mal igram... Hvala
glih en hud mix delam pa se mal igram... Hvala
Moja sestra bl obvlada PC k jz ......
Kaiser ::
Na wav fajlu so vsi zvoki (instrumenti, vokali) sesteti v en signal, tako da je posamezen zvok prakticno nemogoce izlociti. Nekoliko ni se morda dalo s filtriranjem (vendar samo v smislu visoki-nizki toni), za kaj vec pa bi pomoje rabil ze vrhunsko (vohunsko ) opremo (hud racunalnik s hudim algoritmom).
Tr0n ::
Kar tako bos tezko naredil. Obstajajo pa posebni tutoriali za te stvari. Nekaj jih najdes na http://dancecity.net/. GL!
elfin ::
Včasih sem se jaz tudi s tem matral marsikaj se da, ampak vprašanje, kaj potrebujete? Ali samo sample? To je easy. Če pa hočete celo melodijo samo z enim instrumentom je pa najbolje iz midi fajla pa z dobrim sekvencerjem s kakim Cakewalk programom.
LP
LP
BlackHole ::
Z Noise reduction ne bo šlo, ni šans, po moje ni takega programa, ki bi iz wava samo vokale pobral.
primozn ::
Potrebuješ program, ki ti bo izločil samo tisti del wav-a, kjer je na obeh kanalih (stereo - levi in desni) popolnoma enak zapis. Vokali so namreč posmeti na oba kanala inštrumenti pa so razdeljeni eni bolj na levega, drugi bolj na desnega.
Po tem principu dela filter v Nero-tu, vendar sem ga sam uporabljal samo za brisanje vokalov. Če gre tudi obratno (brisanje glasbe) pa probaj sam.
Za inštrumente pa nimam pojma kako bi šlo.
Bandit.
Po tem principu dela filter v Nero-tu, vendar sem ga sam uporabljal samo za brisanje vokalov. Če gre tudi obratno (brisanje glasbe) pa probaj sam.
Za inštrumente pa nimam pojma kako bi šlo.
Bandit.
elfin ::
Torej rabiš glih obratno funkcijo od karaoke.
To pa se morda celo da naredit. Samo kaj pa če je kak inštrument na sredini stereo slike ali pa blizu sredine?
To pa se morda celo da naredit. Samo kaj pa če je kak inštrument na sredini stereo slike ali pa blizu sredine?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odstranitev vokalovOddelek: Zvok in slika | 1429 (992) | jorgos |
» | Program ki izklopi iz skladbe vokal(besedilo, pesmi)Oddelek: Zvok in slika | 8659 (7620) | podtalje |
» | izdelovanje galsbeOddelek: Pomoč in nasveti | 2591 (2495) | boziceklol |
» | zvok pri pesmiOddelek: Zvok in slika | 1155 (1063) | Toxic |
» | odstraniti vokale iz mp3Oddelek: Programska oprema | 2671 (2500) | JOKER |