Forum » Kriptovalute in blockchain » Nakup kripto na Binancah
Nakup kripto na Binancah
Mitoša ::
Po dolgem času sem danes spet hotel dokupit btc na Binancah, a žal ni šlo. Navajen sem bil nakupa z Mastercard kartico, toda to več ni mogoče. Prosim, če bi kdo opisal druge možnosti. Visa kartice moja banka ne izdaja, zato to odpade. Hvala za odgovore.
IL_DIAVOLO ::
Rabis samo debetno kartico, ki je verjetno nimas.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
IL_DIAVOLO je izjavil:
Rabis samo debetno kartico, ki je verjetno nimas.
Z debit kartico sem vedno plačeval, sedaj pa piše da ni na voljo. Možno z SEPA ( PAYMONADE), to pa mi ni znano kako.
janezvalva° ::
sepa
izbereš "deposit", "sepa", odpre se obrazec s podatki,
katere vneseš v svojo spletno banko.
janezvalva° je izjavil:
sepa
Hvala. Sepa nakazilo je edino možno, traja pa lahko do 4 dni preden vknjižijo na Binance. Iskal sem za hitro plačilo, kot je bilo možno, ko je bila tudi Binance kartica na razpolago.
Binance VISA debetna kartica
Pa še kakšna tema bi se našla.
Binance kartica je od novembra ukinjena.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mitoša ()
robba22 ::
Priporočam uporabo revoluta za Binance. Narediš sepa nakazilo preko revoluta in je denar v nekaj minutah na Binance.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Binance VISA debetna kartica (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 148280 (3765) | hamez66 |
» | BINANCE SEPA nakazilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 36516 (9968) | Tidule |
» | Bitstamp nakazilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 44106 (11272) | buttcrack |
» | Obdavčitev manjšega holdinga kriptovalutOddelek: Kriptovalute in blockchain | 3781 (2308) | gruntfürmich |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 62882 (49996) | PrihajaNodi |