» »

Pomoč Coinbase

Pomoč Coinbase

«
1
2

enrikio97 ::

Pozdravljeni,

nekaj časa nazaj sem ustvaril račun na exchangu Coinbase.com. Dodane imam vse podatke, ki so potrebni za avtorizacijo računa, ter tudi svojo bančno kartico. Do prvega problema sem prišel, ko sem prodal del bitcoina in ga želel prenesti na svoj BANČNI račun s COINBASE EUR WALLETA. Bitcoin, mi je samo pretvorilo v Eure, za transakcijo na mojo banko pa se zahteva neka SEPA transakcija. Preden lahko uporabim to transakcijo želi Coinbase kot potrdilo prejeti neko majhno vsoto na svoj naslov prek SEPA.

Sedaj pa me zanimajo vaše izkušnje kako je s temi SEPA transakcijami oz. prenosi denarja nazaj na bančni račun, koliko se običajno zaračuna takšna transakcija s strani banke (če se), čas transakcije itd...

Hvala za vaše odgovore,
Lp Erik Prašnikar

s1ck ::

Nekaj zneska moraš nakazati na njihov račun ja, da povežejo tvojo kartico s tvojim računom. Mislim da je transakcija s strani banke 2e. Pošlješ lahko tudi 10 centov, ni neke omejitve koliko pošlješ, ta znesek ko jim ga pošlješ ti ga nazaj nakažejo na coinbase račun na EUR denarnico, tako da nisi na izgubi. Traja pa mislim da do 3 dni, odvisno od banke.

enrikio97 ::

Uporabljam SKB net, kaj se smatra pod "SEPA" imam možnost plačila z čezmejno transakcijo..Ali je to = "SEPA"?

PromeuZ ::

Cena UPN sepa plačila je ponavadi ista kot cena UPN nakazila znotraj slovenije oziroma mogoče kakih par centov več. Glede na cenik je cena UPN-ja na IBAN, ki ne pripada SKB banki 0,42 EUR.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

enrikio97 ::

Sedaj sem si bančni račun potrdil s sepa plačilom, 29.12. 2017 pa sem si nazaj na bančni račun nakazal manjši znesek za test, vendar še do danes nisem prejel na banko, čeprav sem na mail dobil odgovor, da se je postopke pričel in da bo transakcija opravljena do 1.1 2018 (očitno se ne držijo datumov). Morda kdo ve koliko časa to približno traja?

dope1337 ::

Do 3.1. ne bo nic z denarjem, ker tvoja maticna banka (naverjetneje) do takrat ne obratuje in ne more potrditi te transakcije.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

enrikio97 ::

Aha razumem, sem mislil, da gre preko avtomatizma. Hvala!

taddeo ::

Sicer sem novi uporabnik na Coinbase, ter imam nekaj eur, da si nakažem na moj trr..ampak ta Coinbase zgleda nezaupljiv...malo prebiram forume in težko, da je sploh kdo dobil..

https://www.google.si/amp/s/amp.reddit....

kingsix ::

Sem dobil €€ pred 4 tedni in pred 2 tedni BP.

BlackLight ::

Dobijo že, nasplošno se mi pa zdi da je Coinbase kr osovražen zarad nedavnih akciji povezanih z Bitcoin Cash pa da ne govorim o tem kolikokrat se transakcije zaklenejo ko je kak high rise.

Ghost007 ::

Pri kreaciji accounta zahteva foto id. Je res potrebna?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ghost007 ()

PromeuZ ::

Ja. Za verifikacijo je dovolj slika vozniškega.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

Ghost007 ::

osebna tudi i guess? ker pise kot da vozniska ali osebna samo za US. Potni list pa vse ostalo...

PromeuZ ::

Katerikoli dokument od navedenih, pogoj je slika obraza na dokumentu. Sam sem verificiral preko vozniškega.
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->

Crossfire ::

Po prijavi z osebno v Coinbase, se za prijavo v "hčerko" GDAX zahteva ponovno identifikacijo. Ali vozniško (kartica) ali veljavni pasuš. FFS

taddeo ::

Jaz sem naredil kr z osebnim dokumentom (coinbase) nekje po dveh urah dobim,da ni bilo uspešno.. vajo ponovim in je blo ok.Treba je biti pazljiv, da je dovolj svetlobe in izostritve..

no jaz pa moram sedaj na banko (nkbm) ter izpolnit podatke banke za vertifikacijo, da deluje withdraw.

Naj kaj je treba biti pozoren? SEPA ali kako..?

taddeo ::

Bi mi lahko kdo prosim napisal, če se vpiše pri izpolnitvi obrazca za vertifikacijo CB številka IBAN od banke ali moja številka IBAN iz krediitne kartice..?

hvala!

Ghost007 ::

vozniska velja samo nova kartica? ne oni old pink papir?

Pa slikata se obe strani kartic ali slika stran dovol?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ghost007 ()

retro99 ::

Velja tudi roza (stara) vozniška. Samo poslika/poskenira se obe strani vozniške v raztegnjenem stanju. Mora biti ostra fotka/sken in da se vsi ključni datumi in osebna fotka vidi

Ghost007 je izjavil:

vozniska velja samo nova kartica? ne oni old pink papir?

Pa slikata se obe strani kartic ali slika stran dovol?

Kris123456 ::

Zdravo. Sem nova uporabnica v svetu kripto valut in bi si rada denar nakazala na Coinbase. Za nakazilo moram navest njihovo referenco, ki pa je sestavljena iz samih črk. Zaradi tega me banka ne spusti naprej. Koker sem neki brala, bi morala za nakazilo v tem primeru dati namesto npr. SI00 črki RF in kontrolno številko iz 2 cifer, ki je pa ne znam izračunati... Kako ste ostali navedli referenčno številko za nakazilo na Coinbase? Hvala za pomoč.

mm&r ::

Za RF reference imaš na voljo polno calculatorjev na spletu.
Evo enega.

Crossfire ::

Z NR tudi gre. Daš kodo v namen in rešeno.

Ghost007 ::

kaj se to placa z univerzalnim plačilnim nalogom ali nakazilo v tujjino?

Ghost007 ::

za tujino sem kuj fukno, ko jebe 1€, i will make trillions .

boro10 ::

Ghost007 je izjavil:

kaj se to placa z univerzalnim plačilnim nalogom ali nakazilo v tujjino?


Coinbase uporablja SEPA nakazila, prosim preveri. Se pravi lahko izbereš navadno SEPA nakazilo. kot v druge EU države.
Pozdrav

Ghost007 ::

nimam tega oz nevm kaj to sploh je. Nakazilo v tujin je delovalo in je ze verified. 1EUR se pa je tudi vrno na racun.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ghost007 ()

Alien123 ::

Mene zanima zakaj nimam nakazanega eth od kucoina. Čeprav sem vse prav naredil, pr kucoinu pa pr prenosu piše da sploh ni vedlo kam je poslalo

Nebomgabiksa ::

Jaz Coinbase verifikacijo SIEPA čakam že skoraj mesec dni. Support je utihnil (po prvem hitrem odgovoru). Sicer mi piše, da lahko nakažem €100.000, amapk nimam jajc, če so usrali 30€.

Zaenkrat mi na žalost ostaja naenostavnejši način (čeprav z visokimi feeji) nakup ETH z Eurocardom.

Ker verifikacija Bitstamp se tudi vleeeeeeče, Krakenu ne zaupam, eToro je zaprt ekosistem (ki ni poceni in sem zaključil), poskusim še Bitpanda.

Jeba tale hype v kriptosvetu.

Machete ::

WEX še provaj. Minimal sepa deposit je 2k€.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Alien123 ::

No da povem, mi je poslalo eth na coinbase po dveh dneh omg

Ajnstajn` ::

Je mogoče imel kdo težave pri pošiljanju denarja, če imate v imenu ali priimku šumnike? ste se registrirali brez šumnikov?
//

premafx ::

Ajnstajn` je izjavil:

Je mogoče imel kdo težave pri pošiljanju denarja, če imate v imenu ali priimku šumnike? ste se registrirali brez šumnikov?

jaz se vedno na tujih straneh registriram brez šumnikov, tudi tu sem se.

skrba ::

ETH Sends Temporarily Offline
ETH sends are temporarily unavailable. Our team is investigating the issue. We apologize for any inconvenience this may cause.
Dismiss

?!

naslonjach ::

pozitivne izkušnje. Registracija sepe v eni uri. Izplačilo iz EUR denarnice na TRR v petek poslan zahtevek za izplačilo, danes nakazano.

lp.

Kiwix ::

Lahko izplačilo narediš iz Coinbasa na Visa Debit ali samo na TRR?

krefi ::

pozdravljeni
imam sledeci problem in sicer iz coinbase bi rad nakazal denar na svoj osebni racun... na coinbase sem nakazval z mastercard. sedaj pa ce hocem nakazzati na trr rabim prvo gor poloziti nwko kolicino senarja kar sem tudi storil a denar po enem mesecu se ni prispel na coin base kaj naj storin
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

bulplux ::

Sicer nisem nikoli nakazoval na coinbase, ampak nek normalen postopek bi bil da najprej vprašaš na coinbase in na svoji banki kaj je s tem denarjem....

Kiwix ::

Jaz sem opravil nakazilo preko trr in sem se prvič zmotil pri referenci zato ni prišel. Ko sem nakazal v drugo je bil denar naslednji dan gor, iz njihove strani sem dobil tudi potrditveni mail. Upoštevaj navodila, ki so zapisana ko nakazuješ to je vse. Drugače pa še malo po yt poglej kakšen je pravilen postopek.

kekeck ::

Nakaži še enkrat in dobro preveri podatke, potem si nakaži nazaj na trr. Potem se pa ukvarjaj kje je denar in zakaj ni prišel. Ponavadi se gre itak samo za par €.

dope1337 ::

Osebno sem pri nakazilu na Coinbase pod referenco dal - NRC (polje od reference lahko v tem primeru pustis prazno), koda namena - OTHR, namen - koda, ki ti jo generira Coinbase.

Nakazilo na Coinbase prispelo v roku dneva, dveh. Isto nakazilo iz Coinbase na moj TRR. V roku dobrega leta letelo par nakazil v obe smeri, za1x se nobenih problemov.

Pa veliko uspeha.

P.S. A se komu sanja, zakaj na NLB nimajo njihovi zaposleni na lastnih racunalnikih moznosti reference NRC? Samo SI in RF imajo omogoceno v UPN obrazcu. Sem sedel zraven tetke, k sem tastaremu sel rihtat nakazilo na Coinbase (ker ni imel spletnega bancnistva/KlikIn), pa ni imela te opcije. Smo skupaj klicali na podporo od NLBja xD Po 20 minutah nam ni ratal, pa smo kr KlikIn porihtal, pa tam naredili transakcijo xD
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: dope1337 ()

Dober dan ::

A je kdo poskušal zapreti račun? Vse sem izpraznil, izbrisal podatke kartic, bank, vse je ok. Ko pa želim izbrisati, dobim zeleno obvestilo, da računa žal ne morem zapreti, a vsi pogoji so izpolnjeni.

Kiwix ::

Jaz sem ga (2019) brez težav.

renegrah18 ::

Zdravo sem cisto nov glede kriptovalut pa me zanima nekaj
Kupil sem xrp ampak ga ne morem prodati zakaj?
Ga moram nekaj casa imeti in potem ga prodam nekaj pise 95 dni?

Kopil sem pa pri Coinbase

Hvala za odgovor

Vuli ::

profolio,xrp, trade, sell
|Gb x570 Pro|R9 5900x|32GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

grikos ::

Klikneš na "trade" skrajno desno v vrstici, kjer je tvoja kriptovaluta in se ti na vrhu pojavijo opcije Sell - v Eur Wallet, lahko pa uporabiš Convert v drugo kriptovaluto.
Prijavi se na CAKE defi in zasluži 30 $ kriptovalute.
https://app.cakedefi.com/referral code: 772231

renegrah18 ::

Napise mi da uporabnik ne more prodati

Facebook dev ::

Če si ravnokar kupil ima Coinbase mogoče kake omejitve kdaj lahko prodaš / withdrawaš. To se moraš pozanimat pri njih.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

renegrah18 ::

To mi napise the median time that coinbase customers hold xrp before selling it or sending it to another account or address

Dekinio ::

Kako naložiti denar iz NKBM na Coinbase...kako opravim SEPA nakazilo in kakšni so stroški? Še kakšna druga možnost?

BadB0y ::

Sploh mi ni jasno zakaj uporabljate coinbase, če ima take fee-je da ti slabo postane.


«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BINANCE SEPA nakazilo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
13232766 (6218) Tidule
»

Bitstamp nakazilo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
12841512 (8678) buttcrack
»

Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
14856865 (43979) PrihajaNodi
»

Borze za Kriptovalute - stroški

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
133833 (1841) youPlonker
»

Bitcoin nakazilo (strani: 1 2 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
5919285 (13612) retro99

Več podobnih tem