Forum » Loža » Nakup slovenskih ugankarskih časopisov iz tujine
Nakup slovenskih ugankarskih časopisov iz tujine
kockoglav ::
Pozdravljeni!
Na koncu januarja sem s starši šel na izlet v Slovenijo in sem si enega dne na trafiki kupil Lahko razvedrilo, čisto zaradi zabave (oziroma razvedrila, haha). Po reševanju le-tega sem si želel več, ampak zato, ker nisem več v Sloveniji, lahko rešujem le uganke iz svoje države. Nič narobe z njimi seveda. Tudi one so zabavne.
Želim reševati uganke iz Slovenije, ker se tako lažje učim slovensko, ampak se mi zdi, da iz tujine le-teh ne morem naročati. Kako to naj prenesem? Obstaja kakšen proxy-servis kot npr. na Japonskem? Hvala za odgovor.
Na koncu januarja sem s starši šel na izlet v Slovenijo in sem si enega dne na trafiki kupil Lahko razvedrilo, čisto zaradi zabave (oziroma razvedrila, haha). Po reševanju le-tega sem si želel več, ampak zato, ker nisem več v Sloveniji, lahko rešujem le uganke iz svoje države. Nič narobe z njimi seveda. Tudi one so zabavne.
Želim reševati uganke iz Slovenije, ker se tako lažje učim slovensko, ampak se mi zdi, da iz tujine le-teh ne morem naročati. Kako to naj prenesem? Obstaja kakšen proxy-servis kot npr. na Japonskem? Hvala za odgovor.
Opkow ::
Tukaj, na koncu seznama, imaš par ugankarskih revij na katere se lahko naročiš in ti pošljejo v tujino.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Judovski Koledar, Staroslovenski koledarOddelek: Loža | 4178 (3531) | nergac |
» | Microsoft preobrazil SkyDrive v OneDrive (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17530 (14530) | LJ4L |
» | Se je komu standard življenja zaradi krize znižal? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 23054 (15917) | amigo_no1 |
» | Garmin 1350T ali Navigon 4310 max?Oddelek: Kaj kupiti | 3970 (3082) | Ancalagon |
» | Fantastični klic na kanalu A (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 31060 (18540) | Kron |