Forum » Pomoč in nasveti » TNC2MV
TNC2MV
jankokarlin ::
janko.karlin@s5.net
Ali kdo ve kako se požene TNC2MV modem za packet radio. Sprejem dela kokr kdaj, na digi lju pa ne pridem čeprav oddaja dela. Avtor mi ustno zagotavlja da je kabel za serijski port standarden, v knjigi pa piše da ni. Razpolagam s softwerom WPP in flexnet32. Sedaj se mučim v DOS-u z SP 9.75 verzijo in KISS programom za dos.Hitrost pa je 19k2. Kje je problem?
Ali kdo ve kako se požene TNC2MV modem za packet radio. Sprejem dela kokr kdaj, na digi lju pa ne pridem čeprav oddaja dela. Avtor mi ustno zagotavlja da je kabel za serijski port standarden, v knjigi pa piše da ni. Razpolagam s softwerom WPP in flexnet32. Sedaj se mučim v DOS-u z SP 9.75 verzijo in KISS programom za dos.Hitrost pa je 19k2. Kje je problem?
inž.inf. Janko Karlin
- spremenil: jankokarlin ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS-DOSOddelek: Operacijski sistemi | 2193 (2064) | Aston_11 |
» | DOSrar 3.51Oddelek: Programska oprema | 857 (765) | mtosev |
» | Monitor se mi prižge (mi prepozna dvi ) šele ko pridem v windows xpOddelek: Zvok in slika | 972 (891) | tonex23 |
» | FreeDOS 1.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5051 (4246) | CaqKa |
» | Ali je možen vdor v računalnik če niso naloženi WinsiOddelek: Pomoč in nasveti | 1580 (1185) | roscha |