Forum » Pomoč in nasveti » Printer noče printat
Printer noče printat
ananchel ::
Zdravo.
Imam win10 64-bitne in printer HP DeskJet Ink Advantage 3635. Imam ga že par let. Vedno je delal brezhibno. Pred kakšnega pol leta pa je nenadoma začela utripat ena oranžna lučka in kazat, da ni barvne kartuše (čeprav je je bilo še precej). Ker nisem vedela, kaj naredit, sem kupila obe novi kartuši (črno in barvno; kakšen teden nazaj) in spet je kazalo isto: da je barvna kartuša prazna (bila je nova!!). Po tem sem sklepala, da je nekaj narobe s printerjem. Pred par dnevi sem nabavila isti model printerja (lastnik ga je sprobal in je vse delalo). No, ko sem vstavila ti dve isti (novi) kartuši še v tega, je tudi na tem kazalo isto: da je barvna prazna (sta pa obe novi).
Skener dela normalno.
V čem bi lahko bil problem?
Imam win10 64-bitne in printer HP DeskJet Ink Advantage 3635. Imam ga že par let. Vedno je delal brezhibno. Pred kakšnega pol leta pa je nenadoma začela utripat ena oranžna lučka in kazat, da ni barvne kartuše (čeprav je je bilo še precej). Ker nisem vedela, kaj naredit, sem kupila obe novi kartuši (črno in barvno; kakšen teden nazaj) in spet je kazalo isto: da je barvna kartuša prazna (bila je nova!!). Po tem sem sklepala, da je nekaj narobe s printerjem. Pred par dnevi sem nabavila isti model printerja (lastnik ga je sprobal in je vse delalo). No, ko sem vstavila ti dve isti (novi) kartuši še v tega, je tudi na tem kazalo isto: da je barvna prazna (sta pa obe novi).
Skener dela normalno.
V čem bi lahko bil problem?
sbawe64 ::
V hp-ju (proizvajalec smeti) in tebi, ki kupuješ smeti.
Novi kartuši sta zanič (original ali oem ?), stari printer isto ?
Mogoče so samo problemi z Windows šoferji ?
HP2130 ne printa
Novi kartuši sta zanič (original ali oem ?), stari printer isto ?
Mogoče so samo problemi z Windows šoferji ?
HP2130 ne printa
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
Han ::
HP jajc od tiskalnika... Flešni ga na zadnji firmware, v kolikor je naložen starejši, ter očisti kontakte na kartušah in v ležišču zanju.
https://support.hp.com/us-en/drivers/hp...
Če še vedno ne bo deloval tako kot bi moral, kupi Canon Pixma TS6351, ki ga lahko uporabljaš z nekajkrat cenejšimi kompatibilnimi kartušami.
Če še vedno ne bo deloval tako kot bi moral, kupi Canon Pixma TS6351, ki ga lahko uporabljaš z nekajkrat cenejšimi kompatibilnimi kartušami.
ananchel ::
HP jajc od tiskalnika... Flešni ga na zadnji firmware, v kolikor je naložen starejši, ter očisti kontakte na kartušah in v ležišču zanju.
Bom poskusla. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 161267 (841) | scipascapa |
» | Tiskalnik - faks (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6467 (4621) | Raindancer |
» | Firmware HP 5075 AIO?Oddelek: Strojna oprema | 393 (340) | 6bt9hmDwY |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30638 (24336) | Bye |
» | Lexmark ne bo več izdeloval brizgalnih tiskalnikovOddelek: Novice / Ostale najave | 4775 (3185) | roli |